Citymed, sawijining pusat kesehatan multidisiplin

Kutha:

Akademisi Korolev, 40
Taman Hutan, 6
40 taun kamenangan, 61
(351) 265-55-15

1 komentar

  • Tatyana :

    Pusat kesehatan banget. Profesional tingkat paling dhuwur. Sampeyan bisa nggawe janjian kanthi telpon lan teka tanpa antrian wektu sing wis ditemtokake. Kene sampeyan bisa langsung njupuk tes, laboratorium sampeyan dhewe. Daftar dhaptar khusus. Kabeh banget prasaja, prices cukup, peralatan modern. Aja mbandhingaké karo poliklinik biasa.

Ninggalake review babagan klinik

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.