Kulit cap

Analog

Kabeh formulir Waca dhaptar kortikosteroid .

Rega

949 р. Rata-rata rega online * 949 р.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

INFORMASI PENTING:

Kanggo wektu sing suwe, pabrikan nyatakake yen bahan aktif utama krim yaiku pyrithione seng, lan krim ora ngandhut preparat hormonal.

Nanging, pasinaon anyar dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngumumake clobetasol, persiapan kortikosteroid agresif, kanthi akeh efek samping minangka bagean saka ancang-ancang Kulit.

Punika link menyang situs web WHO resmi , lan ing kene ana potongan laporan riset:

skandal

".. Inspektorat Farmasi Belgia wis ngilangi kabeh klompok kulit-Cap amarga ngandhut tingkat resep kortikosteroid, clobetasol, sing ora kadhaptar ing label .."

Gosip sing cap kulit ngandhut corticosteroids wis suwe suwe, lan pungkasane ana konfirmasi resmi iki. Lan yen sampeyan ora ngeklik "nuduhake" ing ngisor kaca, banjur wektu kanggo nindakake :)

Pyrithione zinc nduweni kapasitas nyegah dhuwur tumrap patogen sing nyebabake infeksi jamur lan bakteri, sing dilokalisasi ing kulit.

Krim ing tabung Kajaba iku, krim bisa nyegah wutah saka sel epitel sing diseased, sing nyegah panyebaran infeksi menyang lapisan jero epidermis. "Tutup kulit" nyegah pertumbuhan flora patogenik lan kanthi cepet nyuda inflamasi, nalika ngilangi kabeh gejala penyakit: iritasi, kekeringan, peeling, lan gatal-gatal.

Kanggo comfort pasien sing maksimum, krim kasebut kasedhiya ing telung wangun:

  • pipa pengepakan 15 g;
  • pipa pengepakan 50 g;
  • sachets alus kanthi kemasan 5 g (diselehake ing kemasan kardus individu).

Kabeh formulir tamba ngandung 0,2 gram zat perit.

Indikasi sing digunakake

Krim kulit cap ditrapake utamane kanggo perawatan dermatosis, sing diiringi tambah kekeringan lan sesak kulit, contone:

Carane aplikasi

6044496 "Tutup kulit" dipigunakaké minangka topikal kanggo ngilangi gejala penyakit sing abot. Sadurunge nglamar, tabung kudu diencerake kanthi sregep kanggo merata distribusi tamba.

Regimen perawatan gumantung ing diagnosa pasien, dikonfirmasi kanthi langkah diagnostik.

Kanthi wangun atermik dermatitis: 2 kali dina kanggo 21-28 dina.

Kanggo psoriasis: 2 kali dina kanggo 30-45 dina.

Krim kudu disebarake kanthi rapi ing permukaan sing kena pengaruh lan ngobati nganti diserep.

Yen gejala penyakit nandhang lanjut, sampeyan bisa mbaleni manawa perawatan karo obat kasebut (ora luwih dhisik tinimbang sasi lan setengah). Iki kudu rampung mung sawise pemeriksaan visual dening dermatologist lan pemeriksaan sing perlu.

Tujuan tamba kanggo bocah-bocah ora mbutuhake koreksi regimen dosis (kajaba kanggo kasus tartamtu toleransi sing kurang).

Contraindications

malah tablet digawe Produsèn kasebut nyatakake ora ana contraindications kanggo nggunakake kulit-cap (kajaba kanggo kasus hypersensitivity kanggo zat sing ana ing preparation).

Nyatane, contraindications kanggo nggunakake clobetasol: kukul, kulit neoplasma, dermatitis perioral, uga infèksi bakteri, virus lan fungal ing kulit.

Clobetasol dikontraindikake kanggo perawatan dermatosis ing wanita ngandhut, ibu sing nyusoni, uga bocah ing umur 6 taun.

Iku perlu kanggo nyathet kasunyatan menawa "tutup kulit" dilarang dienggo lan didol ing sawetara negara - ing Rusia ora ana watesan kaya mangkene.

Efek sisih

Pandhuan resmi sing diwenehake dening pabrikan warnane bisa nyebabake efek negatif ing ngisor iki sawise nglamar krim kasebut:

  • reaksi alergi;
  • sensasi kobong sing rada cepet.

Panampilan iritasi ing area aplikasi krim ora mbutuhake pembatalan urgensi terapi "Kulit".

Miturut data pungkasan, dhaptar efek samping ora lengkap (diwenehi anané clobetasol ing komposisi).

Kanthi perawatan jangka panjang (luwih saka telung minggu), konsekuensi negatif kaya:

  • stretch mark;
  • kukul;
  • itching;
  • hipertrikosis;
  • muncul pigmentasi, uga nglanggar (bisa ngganti warna pigmen pigmentasi sing ana);
  • atropi ing papan kulit;
  • psoriasis pustular.

Gunakake ing area gedhe ing kulit bisa nyebabake komplikasi sing cukup serius, kayata:

  • ulcers ing membran mucous saka saluran gastrointestinal;
  • gastritis;
  • Intraocular pressure surges;
  • folliculitis;
  • mati rasa awak.

Kasus sindrom Cushing ing bocah-bocah lan pasien diwasa nganggo obat-obatan sing ngemot obat-obatan sing ngemot clobetasol sing dijelasake.

Gunakake nalika meteng lan lactation

171554920 Wanita hamil bisa nampa kulit mung sawise kabeh langkah diagnostik wis dijupuk, sing ngidini kanggo ngidhentifikasi diagnosis akurat, lan mung yen sing dianggep manfaat kanggo ibu ngluwihi risiko sing bisa nyebabake janin.

Kanggo wanita sing nyusoni, perawatan karo Kulit Kapa dikontraindikake, amarga clobetasol dadi susu lan disekresi. Kanggo bayi, klobetasol mbebayani amarga kemungkinan perkembangan lan gangguan ing organ internal.

Yen sampeyan nggunakake krim sajrone laktasi yaiku langkah sing perlu, sampeyan kudu nyuwun dhokter karo sampeyan babagan wektu sing mandheg nyusoni.

Liyane

Over-the-counter

Simpen ing suhu nganti 30 derajat. Umur urip saka tamba 5 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku bakal nuduhake kesan obat iki. Dheweke ditunjuk dening bocah dokter spesialis saka presiden sawisé putrane nggawe jeblugan kiwa ing pipi, sikil, gulu, cendhak, ing ngendi wae. Dermatolog anak didiagnosa atopic dermatitis. Ing wiwitan, kita diwenehake obat liya, nanging ora mung ora cocok karo kita, nanging uga nggedhekake kahanan. Gatal sing apik ditemokake ing ruam lan abang. Anakku cilik nyemprot awake menyang getih - sawise sawetara dina obat kasebut dibatalake, lan kita ditugasi Skin-cap kanthi bentuk krim. Iki mung obat ajaib. Kabeh gejala sing nyiksa bayi mung ilang. Sampeyan njupuk babagan rong minggu kanggo nyingkirake sakabehane. Saiki aku ngandel krim iki. Valeria, 19 taun, Volgograd

Kanggo sawetara wektu, aku nyoba ora berhasil kanggo ngobati psoriasis. Aku kepengin banget nalika adhine, sing nyambut gawé minangka apoteker ing apotek gedhé ing kutha kita, ora maringi pitutur marang aku supaya nggunakake Kulit Kulit. Aku seneng banget karo efek: krim iku pancen pantes dhuwit. Minus siji kanggo kula yaiku wewangen kuwat sing dienggo produsen. Mambu banget kuwat - ora saben wong bakal seneng. Kanggo sing liyane, ora ana komentar: efek samping wis dilewati kanthi aman, nanging ora ana sing nglacak penyakit sing ora karu. Tatyana Nikolaevna, 55 taun, Magnitogorsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.