Smecta

Analog

smekta

  • Godmectite
  • Neosmectin

Ana nomer akeh enterosorbents , nanging luwih apik kanggo takon karo dhokter sampeyan babagan panggantos.

Rega

: 158 р. Rata-rata online rega * : 158 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

semekta-02 Komponen aktif yaiku smectite dioctahedral (diosmectite). Enterosorbent asal saka alam, fungsi utama yaiku stabilitas penghalang mucous saka saluran gastrointestinal. Ngremekake produksi lendir kanthi nambah fungsi cytoprotective. Nyatake lan netralake bakteri pathogen sing diakokake ing lumen saka saluran gastrointestinal. Komponen decomposition saka diosmectite (uyah saka magnesium lan aluminium) ora diserap menyang getih.

Komponen tambahan:

  • Dextrose monohydrate;
  • Saccharinate;
  • Vanillin.

Indikasi

Indikasi utama panggunaan obat kasebut yaiku:

  • diare, dikembangake ing latar mburi njupuk agen farmakologis, nglanggar diet, nggunakake produk kanthi kualitas apik saka jinis akut lan kronis;
  • inhibisi pangan;
  • relief gejala gangguan dyspeptik sing nyedhiyani maneka penyakit saka saluran pencernaan (disentri, kolera, E. coli, salmonellosis, campylobacteriosis, lan liya-liyane);
  • adjuvant ing perawatan dermatitis lan alergi.

Dosis lan administrasi

Iku katon kaya bubuk Keuntungan saka Smecta liwat enterosorbents liyane iku kamungkinan tugas kanggo anak, wiwit saka awal. Iki minangka salah sawijining obatan farmakologis sing paling populer kanggo ngobati kolik ing bayi.

Dosis kanggo bayi yaiku 1 sachet (3,76 g obat) saben 50 ml. cairan sing disenengi kanggo resepsi. Sampeyan bisa uga salah siji banyu panas utawa susu susu, sereal, kentang mashed, lan liya-liyane. Wêdakakêna diencerake kanthi cair utawa puree nganti massa homogen dibentuk, lan persiapan kasebut kudu ditambahake sacara mbaka sethithik kanggo mbusak pambentukan lumps.

Kanggo perawatan colic, dianjurake kanggo nggunakake mung campuran sing anyar sing disiapake, ora perlu kanggo dilebokake ing Smektu kanggo masa depan.

Cara aplikasi kanggo wong diwasa lan bocah saka umur 7 taun: dileburake 1 tas bubuk ing setengah gelas banyu sing adhem, aduk nganti massa homogen.

.. apa solusi katon kaya Dosis lan duration saka terapi Smecta gumantung ing tingkat keruwetan sing obat kasebut digunakake kanggo perawatan symptomatic utawa derajat keracunan (karo keracunan pangan).

Dosis kanggo wong diwasa: kanthi diare akut - 6 sachet saben dina, kanthi indikasi liyane - 3 sachet. Anak-anak saka 1 nganti 12 taun karo diare akut nemtokake 4 sachet saben dina, 3 dina perawatan pertama, banjur 2 sachet saben dina, karo indikasi liyane - 2-3 sachet saben dina.

Kanggo ngobati diare akut ing bayi, 2 paket Smecta diwenehake kanggo 3 dina terapi pisanan, siji sachet saben dina.

Durasi maksimum terapi Smecta kanggo bocah lan wong diwasa ora kudu ngluwihi 7 dina.

Contraindications

Panganggone Smekta ora dianjurake kanggo pasien kanthi:

  • Hypersensitivity to the drug;
  • Penyebab usus;
  • Kekurangan saka sucrase-isomaltase;
  • Intoleransi individu kanggo fruktosa.

Kanthi ati-ati banget, Smektu diwenehake ana ing konstipasi kronis sing ana gegayutan karo macem-macem penyakit.

Pregnant lan lactation

Smecta (tm) Amarga kasunyatan manawa komponen Smekta ora duwe kemampuan kanggo diserap menyang getih saka saluran pencernaan, tamba ora mengaruhi janin.

Sajrone meteng, tamba diresepake kanggo heartburn, flatulence, distension abdomen. Durasi saka terapi ora kudu ngluwihi 3 dino amarga resiko konstipasi.

Overdosis lan efek samping

Melebihi dosis maksimal utawa perawatan bisa nimbulake konstipasi, kurang asring - reaksi alergi.

Komposisi lan farmakokinetik

1 dosis (1 sachet) saka tamba kalebu 3 g. Diosmektit, 7 mg. natrium saccharinate, 749 mg dextrose monohydrate. Komponen aktif ora diserep dening saluran pencernaan lan diekskripsikake saka awak ing wangun sing ora diganti.

Interaksi farmakologis

Nggunakke Smekta kanthi obat bebarengan kanthi simultan bisa ngurangi kacepetan lan ngatasi panyerapan lan, kanthi mangkono, ngurangi efek terapeutik. Mulane, dianjurake kanggo njupuk Smektu minangka bagéan saka terapi komplit kanthi interval minimal 1 jam.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo sawetara taun, Smekta wis mbantu anggota kulawarga saka macem-macem masalah kesehatan. Aku bakal nemtokake cara sing cepet banget: efek kasebut katon sakwise setengah jam utawa jam, rega sing murah tinimbang sorben liyane, rasa seneng (katon kaya koktail vanila), apik kanggo keracunan lan infeksi. Iku mbantu wong diwasa lan bocah cilik - liyane plus penting, amarga iku angel milih alat sing ora nyebabake bayi cilik. Nalika keracunan panganan cukup kanggo ngombe Smektu telung dina, banjur kabeh wis kelakon. Mulane, tas iki tansah ana ing omah ing kit pertolongan pertama, aku nggawa pirang-pirang potong karo aku ing dompetku. Tatyana, Vologodonsk

Sadurunge lair, putrane ora tau ditampa dening Smekta. Banjur, ngadhepi masalah periode bayi - diare, colik, macem-macem masalah karo saluran gastrointestinal, aku ngetesake sifat-sifate. Produk alami iki uga mbusak kabeh manifestasinya. Smekta mbantu aku uga. Sawise aku duwe keracunan alkohol sing elek (anggur diuripake dadi kualitas apik) lan yen ora kanggo bubuk iki, aku ora ngerti apa sing bakal aku lakoni. Dheweke njupuk 2 tas saka Smekta lan dadi luwih gampang. Kanthi gampang, tas sing didol adol, sampeyan bisa tuku paling sethithik, paling ora loro. Rasio saben prilake kira-kira 25 rubel, iki pancen trifle kanggo maksud efektif. Christina, Moscow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.