Solcoseryl, Dent. pasta

Analog

solko-dental5 Ora ana analogue.

Ana dosis liya: salep lan injeksi.

Rega

376 р. Rata-rata rega online * 376 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

solko-dental-3D Paste Tempel Gigi Solcoseryl digunakake kanggo akselerasi pangolahan regeneratif ing rongga lisan. Ing tatu utawa lumahing inflamed, tempel mbentuk lapisan protèktif, nyegah panetepan bakteri lan mromosikake marasake awak saka wilayah sing kena.

Kasedhiya ing wangun dental adhes tempel konsistensi saka warna peteng pucuk, wis ambu pocapan peppermint.

Indikasi sing digunakake

solko-dental3 Tempel Gigi Solcoseryl digunakake minangka stimulator regenerasi jaringan ing patologi rongga lisan ing ngisor iki:

  • alveolitis;
  • stomatitis (aphthous, herpes);
  • Luka saka mukosa oral macem-macem asal-usul (erosi, ulcers, aphthae);
  • wounds lan bedsores sing disebabake dening nggunakake palsu palsu;
  • gingivitis;
  • periodontitis

Obat iki uga digunakake ing operasi dental kanggo nyepetake penyembuhan kanthi tatu ing periode pasca operasi (vestibuloplasti, reseksi puncak apex, penghapusan untu molar, lan liya-liyane).

Contraindications

Panganggone Solcoseryl ora dianjurake ing ngarsane hipersensitivitas kanggo bahan aktif obat kasebut. Ing kasus liyane, bisa disaranake kanggo pasien saka kelompok umur.

Dosis lan administrasi

tempel konsistensi Obat kasebut ditrapake ing permukaan sing kena pengaruh kanthi lapisan tipis ing ujung jari (sadurunge disinfekte).

Nalika ditrapake ing permukaan tatu, tempel kasebut ditrapake ing saluran utawa gauze sing diselehake ing setengah, banjur "ditempelake" menyang wilayah sing kena.

Kanggo nyepetake panyerepan ing situs aplikasi tamba kudu dikeringake nggunakake pad katun. Frekuensi aplikasi - paling sethithik kaping 3 dina, dosis gumantung ing area lesi.

Gunakake nalika meteng lan lactation

Kanggo wanita sing ngandhut lan nyusoni, Solcoseryl diwenehake miturut pengawasan dokter tanpa watesan sing digunakake (kajaba sensitivitas sing tambah kanggo komponen tempel).

Efek sisih lan Overdosis

solko-dental-ua Struktur Solcoseryl lan mekanisme aplikasi kasebut nyuda kamungkinan overdosis dadi minimal. Kasus akibat negatif saka keluwihan dosis ora dicathet. Efek samping saka tempel kalebu:

  • owah-owahan sauntara ing rasa (minangka sawise candur menthol);
  • kobong cendhak ing area aplikasi.

Sensasi pembakaran jangka panjang sing ora dumadi ing sadina-dina bisa nuduhaké reaksi alergi kanggo komponen tempel. Ing kasus iki, luwih becik ngganggu terapi karo Solcoseryl sadurunge takon karo dokter.

Komposisi lan farmakokinetik

solko-dental13 Bahan aktif pasta gigi Solcoseryl:

  • deproteinized (diresiki saka protein) extract saka getih sapi calves. Iku katalis kanggo sintesis kolagen ing jaringan, nyepetake regenerasi, ngrangsang pemugaran fungsi kapiler ing wilayah sing kena.
  • polycanadol 600 - anestesi, nyedhiyakake efek anestesi.

Bahan kimia tambahan:

  • menthol;
  • peppermint extract;
  • sodium carboxymethylcellulose;
  • thickeners (gelatin, pectin, paraffin cair).

Interaksi karo obatan liyane

Panganggo paste Solcoseryl diwenehake bebarengan karo terapi karo obat liyane. Nalika mbuwang rongga lisan diwenehake dening komposisi khusus utawa decoctions herbal, tamba diterapake sawise prosedur kanggo area garing karo swab katun.

Liyane

Umur urip 4 taun. Tetep metu saka bocah, ing suhu ora luwih saka 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing sakwentoro wektu, dheweke tresna marang nibble seeds, dina bisa mangan sawetara bungkus. Siji dina aku tangi karo rasa sakit ing tutuk lan nemu sores ing gums. Aku lunga menyang dokter gigi. Padha ngresiki ulkus, lan kanggo marasake awak cepet nekani pewangi Solcoseryl utawa cauterization karo cat ijo. Zelenka langsung nolak, awit aku elinga iki wiwit aku isih cilik. Mulane, aku tuku tempura. Efek saka anesthesia langsung diapresiasi - menit utawa loro ditulisi sawise aplikasi lan aku wis kelalen nyiksa. Tempel sing rada kandel, struktur kasebut berbentuk granular, kayane kalebu biji cilik. Iku trep kanggo nglamar kanthi driji, utamane ora kanggo nutup tutuk kanthi cepet supaya tempel nyerep sing sethithik. Aku nyaranake sapa sing kena fluid oral. Pasta Solcoseryl pancen mbantu, mung siji - rega ora kurang (aku mbayar 350 rubel kanggo tabung cilik). Nanging, efek kuwi worth iku.

Maxim, 38 taun, Moskow

Digunakna pasta Solcoseryl sawise ekstraksi graham. Gula kasebut dipotong saka lan, getih ana ing segara, aku malah wedi. Dokter gigi calms kula mudhun lan menehi saran Solkoseril kanggo nambani cepet tatu. Iku metu kaya dheweke mambu kaya peppermint. Pasta becik anesthetizes, meh langsung, sak dina pain ora meh kaya dhewe. Telung dina sabanjure, aku felt ing lemah ing situs tatu karo Basa, lan minggu mengko wis rampung waras. Marina, 24 taun, Volgograd

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.