Solcoseryl, ointment

Ana bentuk dosis liyane: injeksi lan tempel dental

Analog

solkoseril1

Dhaptar Healing Ointments

Rega

228 р. Rata-rata online rega * 228 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

solkoseril3 Solcoseryl diciptakake pirang-pirang dekade kepungkur, lan wiwit diprodhuksi dening perusahaan farmasi Swiss lan India sing akeh.

Obat iki dikembangake kanggo nyerang lara cethek, ulkus, lan lenga termal kanthi ngatur proses metabolik ing jaringan, sing ndadékaké regenerasi, tingkat metabolisme lan kemampuan reparatif kulit.

! Deleng uga:
Curiosin - kukul lan jerawat gel

Solcoseryl minangka hemodialisat sel lan serum pedhèt, saka ngendi protèin dibusak. Zat iki ngandhut komponen bobot molekul dhuwure kanthi bobot molekul watara 5000 D, lan kasusun saka asam amino, nukleotida lan nukleosida, glikoprotein lan oligopeptida.

Gula lan ointment diprodhuksi, padha karo komposisi, nanging luwih disenengi kanggo ngolah ointment kanggo kulit kulit garing, lan gel kanggo area panangis lan kanggo lara.

Indikasi

solkoseril10 Salep digunakake kanggo:

  • Potongan, goresan utawa abrasion cilik;
  • Thermal or sunburns I and II degree;
  • Serangan sing nemen banget, kayata meksa tekanan lan ulkus tropis;
  • Frostbite;
  • Digunakake ing kosmetik rai

Yen tatu wis inflamed, luwih becik nggunakake Metrogil utawa krim antimikroba liyane.

Dosis lan administrasi

konsistensi Obat kasebut diterapake ing area kasebut sawise ngresikake karo solusi disinfektan. Sadurunge ngobati ulkus trophik utawa tatu sing ngalami infèksi, perlu kanggo pretreat iku surgikal.

Nglamar salep digawe karo lapisan tipis 1-2 kaping dina. Diijini panggunaan ing ngisor. Course perawatan tetep nganti rampung penyembuhan wilayah sing kena pengaruh, epitelialization lan katon saka lentur elastis.

Contraindications

Ointment dikontraindikake sajrone reaksi hipersensitivitas marang komponen Solcoseryl. Yen pasien disangka duwe reaksi alergi marang obat kasebut, kudu diarani kanthi becik.

Efek sisih

Ing kasus sing terisolasi, ing panggonan-panggonan aplikasi salep reaksi salabet ing ngisor iki:

  • Alergi minangka wangun dermatitis utawa urticaria;
  • Rasa panas sing kobong.

Kanthi gejala kasebut, obat-obatan kasebut kudu ditinggalake.

Komposisi lan farmakokinetik

tuba close up Ointment Solcoseryl kasusun saka dialisis deproteinized serum getih lan massa seli sapi ing jumlah 2,07 mg / l, diwilang ing prakara garing. Komponen tambahan yaiku:

  • Propyl parahydroxybenzoate (E216);
  • Methyl parahydroxybenzoate (E218);
  • Asetil alkohol;
  • Putih petrolatum;
  • Kolesterol;
  • Distiller. banyu

Saiki, sifat tamba kasebut mung ditliti. Minangka asil saka tes, uga tes klinis lan preclinical, kuwalitas ing ngisor iki dicethakaké:

  • Mbantu mbalekake lan njaga metabolisme aerobik lan fosforilasi oksidatif, lan uga menehi sel-sel karo kekurangan nutrisi karo fosfat energi tinggi;
  • Ngartekali pemanfaatan oksigen lan nyepetake gerakan glukosa ing sel lan jaringan sing kena pengaruh hypoxia lan kekurangan nutrisi;
  • Iku ora berkembang lan ndadekake degradasi sekunder sing luwih cepet lan owah-owahan sing cetha ing sistem lan sel-sel sing bisa ngrusak;
  • Ngapikake proses pangopènan lan regenerasi ing jaringan sing kena akibat kurang nutrisi;
  • Mempercepat pembentukan collagens;
  • Ngenggalakake divisi sel, uga migrasi (ing model vitro).

Liyane

Aplikasi Solcoseryl nduweni ciri dhewe:

  • Obat kasebut ora bisa digunakake kanggo tatu reged amarga anané komponen antibakteri ing komposisi;
  • Kanggo nggunakake obat nalika meteng lan laktasi ora disenengi, nanging perlu kanthi khusus bisa ditindakake ing pengawasan medis;
  • Ing acara rambute lan pain sawise nglamar salep, uga metu saka tatu utawa demam, sampeyan kudu langsung takon dhokter;
  • Yen sawise aplikasi kanggo 2-3 minggu, terapi ora kedadeyan, sampeyan kudu ngubungi spesialis.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Solkoseril tuku nglawan kisut, nanging kedadeyan yen ibune maneh mbukak ulkus trophik, sing ora gelem ninggalake. Miturut resep, dheweke ngilangi Levomicol, nanging obat kasebut kurang dicopot saka tatu lan ora efektif. Aku maca instruksi saka ointment, aku uga ketemu diagnosa kita ana. Applied saben dina, nglebokake swab katun ing kulit sing resik. Asil kasebut katon ing dina katelu, lan sawise rong minggu ulcer meh rampung. Elena, Novorossiysk

Ing tengah musim panas aku nate numpak sepeda, sing sithik 2 kanggo srengenge. Dheweke balik omah karo kulit lan tangan sing diobong, sing ing wayah sore wiwit bengkak. Iku nyenyet kanggo ngetokake krim anak, lan ora ana efek sawise minyak bayi. Apotek disaranake marang Solcoseryl ointment burns. Biyen, ing wayah wengi, lan kaping pindho ing dina kapisan, ing wayah sore kondisi kasebut apik banget, lan ing dina kapindho, mung sisa-sisa epidermis sing mati kaya ngobong. Andrey, Melitopol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.