Solcoseryl, injeksi

Ana dosis liyane: salep lan tempel dental

Analog

25 ampul saka 2 ml

Rega

857 р. Rata-rata online rega * 857 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

sekolah lawas Solcoseryl - obat sing mbenakake metabolisme, nyepetake transportasi oksigen lan glukosa, ngrangsang pemulihan (regenerasi) jaringan. Dadi, iku sawijining nutrisi sing asalé saka getih sapi cilik, diresiki saka massa protein. Pangobatan sing ditindakake externally (kanthi bentuk gel, jeli, krim, pasta), lan nyuntikake (intramuskular utawa intravena).

Solusi injeksi kasebut didol ing kothak kardus sing nutup - 10 ampul (2 ml) ing sawijining paket.

Indikasi

250 ml botol Obat iki digunakake ing neurologi, traumatologi, dermatologi, gastroenterologi, ginekologi, uga ing kasus kemacetan ing kapal perifer. Ing panangan regimen pangobatan kanggo pathologi fungsional, solcoseryl ora mung tamba terapeutik, nanging kanthi tujuane kanthi nyata ningkatake efektivitas terapi (kaya sing ditemokake ing pirang-pirang taun pengalaman medis).

Awit tamba kasebut nduweni kemampuan kanggo mulihake struktur jaringan, nyegah lara, lan saturate karo oksigen, kalebu ing terapeutik kanggo perawatan komplit saka penyakit ing ngisor iki:

  • ulkus trophik;
  • Burns (bahan 2 lan 3);
  • gangrene (tahap 1-2);
  • lesi radiasi kulit;
  • tatu kornea;
  • ulkus lambung lan duodenal;
  • stroke (wangun hemorrhagic lan iskemik);
  • penyakit jantung iskemik;
  • Pelanggaran sirkulasi (senile dementia);
  • sirkulasi getih ing bagian awak (obstruksi pembuluh darah, patologi vena);
  • bedsores;
  • erosi saka membran mucous.

Metode administrasi obat

packaging lan ampul Obat iki ditrapake sacara intravena - sing drip alon. Komposisi tamba diencerake karo uyah, utawa 5% dextrose kanthi proporsi 1: 1). Ing panyakit saka pembuluh peripheral gedhe (tahap 2 miturut Fontaine), tamba kasebut diterbitake minangka solusi infus intravena (20-40 tetes saben menit) ing 250 ml saben dina. Siji wae - 20 prosedur.

Ing kasus panyakit pembuluh darah periferal tahap 3 (miturut Fountain), injeksi diwenehake - 20 ml saben dina.

Ing kasus vena varikos (kanthi pratandha kacepetan trophic), solcoseryl diwenehi 3 kali seminggu ing dosis 10 ml kanthi intravena. Durasi kursus - 4 minggu (ora luwih!).

Pangobatan ulkus trophik, burns, meksa tekanan nyebabake kombinasi injeksi lan bageyan penyembuhan, impregnated karo ointments ing basis saka seri uyah. Sawise ningkatake gambar klinis, obat kasebut terus digunakake mung ing njaba.

Yen sampeyan nandhang susah nalika administrasi injeksi intramuskular intravena inovatif (dosis - 2 ml saben dina). Nanging, kanthi cara iki perawatan, reaksi alergi sedheng bisa berkembang, ing kasus sing jarang - gatal parah, rashes kulit. Ing situs injeksi kanggo sawetara wektu, pembengkakan isih ana.

Ing pangobatan lara kimia, 20-50 ml saka obat kasebut ditindakake sapisan dina.

Contraindications

solkoseril-rastvor Kontraindikasi mutlak kanggo nyuntikake obat kasebut minangka hipersensitif kanggo komponen sing nyusun obat kasebut, umur nganti 18 taun.

Kanthi ati-ati awujud solcoseryl sing diwènèhaké nalika ngandhut, lan ora diwènèhaké nalika laktasi. Larangan nggunakake obat ing wektu nyusoni lan nyusoni nyebabake tindakan pencegahan, amarga ora ana data sing dipercaya babagan efek sing mbebayani obat kasebut.

Efek sisih

Urtikaria, gatal, kobong ing area obat suntik

Pharmacokinetics

Mupangat data sing dipercaya ing panyerepan, distribusi lan eliminasi tamba saka awak ora bisa. Iki amarga kasunyatan yen bahan aktif yaiku hemodiallysate, sing ngandhut komponen getih. Metode panaliten standar ora ngidini ngumpulake informasi babagan farmakokinetik obat kasebut.

Interaksi karo obatan liyane

Obat iki ora digunakake bebarengan karo obat-obatan sing ngandung kalium, phytoextracts, perangsang sirkulasi otak (Ginkgo biloba).

Overdosis

Kasus overdosis narkoba ora dingerteni.

Liyane

Umur urip 5 taun. Kanggo tetep ing panggonan kang peteng lan ora bisa nggayuh bocah, ing suhu ora luwih saka 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sasi kepungkur, legku sing diobong ana panas (nggulingaké pot banyu sing nggodhok). Aku lay minggu ing rumah sakit. Sawise bisa mlaku ing sikilku, aku wis ditahan kanggo ngobati perawatan rawat omah. Ing wiwitan, dheweke mikir yen dheweke luwih becik - sikilku mung gerah banget nalika esuk, lan ing wayah awan aku ora ngrasakake. Nanging, dokter terus ngatasi aku kanggo tamba (padha nyoba panthenol, pantoderm, betadine). Solksooril disaranake dening kanca, lan aku nyoba obat kasebut dhewe. Aku ngerti yen tanpa resep dokter sing nekani, ora mungkin nggunakake obat-obatan, nanging aku wis kesel banget karo owah-owahan. Tatu iki resik, nanging nangis - a kerak ora dibentuk. Ing sangisoré pengaruh ointment ing wilayah sing kena pengaruh cepet wiwit ningkatake kulit anyar. Tatu iki rampung ing 2 minggu. Temenan, titik gedhe sing ora bisa dirilis ing kulit (lan nimbulake gatal parah), nanging aku bakal ngatasi masalah iki mengko. Paling penting, aku pindhah tanpa nyeri.

Daria N., Kaliningnrad, 45 taun

Ing taun 1992, dhèwèké diarani ulkus duodenum - 12 mm. Dheweke diobati nganti suwe, ngetutake diet, nanging proses scarring iku entheng. Solcoseryl diresepake (banjur obat kasebut kudu "ngrambah") kanthi 2 suntikan saben dina. Sawise 4 dina, ulcer kasebut banjur diobati. Sampeyan njupuk 15 taun, sawise kaku abot, ulcer dibukak. Perlu kanggo mbukak kanggo klinik, nanging ing karya iki minangka darurat. Padha eling babagan solcoseryl, garwane menehi suntikan intramuscularly: 4 dina, 1 injeksi. Maneh kabeh pratandha saka ulcer ilang. Aku lunga menyang dhokter, mratobat pengobatan dhéwé. Aku krungu, mesthi, akeh perkara babagan cilaka ora profesionalisme (aku ngerti), nanging asil banget - tatu cerah, ora ana tanda-tanda inflamasi. Aku bakal diamati. V.G. Zagoruiko, Belgorod, 57 taun

Rong taun kepungkur, aku ditampa kanthi ngobong karo esensi asam asetat (aku nyuwil botol, lan kabeh ana ing tanganku). Jeblugan iku elek - kulit wrinkled, reddened, wiwit dipoles. Diolah kanggo wektu sing suwe. Wong-wong mau ngajokake injeksi sing beda (mratelakake panemume, antibiotik), diganti bedings, kabeh jinis ointments lan sprays (panthenol, biasane). Ora bantuan. Sawise 2 minggu, solcoseryl diterbitake sacara intravena, lan gel ing tatu. Kaget, proses kasebut wiwit - rasa sakit ilang ing awal (aku bisa mbengkokake lengenku), banjur bekas tatu abang dibentuk. Benda kasebut dibusak, dheweke ngandhakake yen kulit rusak kudu ventilasi kanthi apik. Sawise marasake awak, cilaka bakal diobati nganti suwe, supaya cacat ora katon. Anna R., Belozersk, wilayah Vologda, 29 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.