Solcoseryl ing kosmetik

personifikasi saka kosmetik Perjuangan saben wanita kanggo njaga kaendahane nggawe dheweke bisa nyingkirake cacat lan kekurangan sing katon ing kulit pasuryan. Salah siji saka sawetara produk sing bisa nganyarake kulit ing wektu sing cendhak, nggawe alus lan nyenyet, yaiku Solcoseryl.

Pindhah langsung menyang review

Obat iki kasusun saka asam amino sing migunani, stimulan biologi lan unsur tilak tumindak ing tingkat sel. Popularitas alat kasebut diterangake kanthi kasunyatan yen efek positif saka panggunaan kasebut bisa diamati sawise sesi kasebut.

Gol

Beauticians nggunakake Solcoseryl kanggo entuk gol ing ngisor iki:

  1. Kanggo mulihake kulit kanthi kakehan nada lan pembentukan mimic folds.
  2. Kanggo nyingkirake cures lan kukul sing ditinggalake saka kukul.
  3. Kanggo mulihake kulit kasebut sawisé paparan ing atmosfer, kayata sinar matahari.
  4. Kanggo nyuda inflamasi lan gejala ing kulit masalah.
  5. Ing ngarsane akeh kerutan, utamane cilik.
  6. Kanggo perawatan saka jagung garing, ngurus kulit, tangan lan sikil kanthi keras.
  7. Kanggo nambah turgor.

Cara nyebabake kulit

pasuryan care Asil tumindak farmakologis saka Solcoseryl minangka pengaruhe ing proses metabolisme intraselular, sing asile yaiku:

  1. Aktivasi saturasi sel oksigen.
  2. Nambah intensitas sintesis kolagen.
  3. Pengaktifan proses reparative and regenerative.
  4. Tambah transportasi glukosa liwat membran sel.
  5. Tuwuhing tatanan ATP lan nambah panggabungan glikolisis oksigen.
  6. Mblokir peroksidasi lemak.
  7. Pengurangan halangan aktivitas K + / Na + ATPase.
  8. Nyegah pembentukan nitrit oksida.
  9. Kurangake viskositas getih.
  10. Peningkatan perlindungan marang radikal bebas.

nglamar krim ing pasuryan Langsung ing kulit, efek Solcoseryl katon kaya ing ngisor iki:

  1. Regenerasi jaringan rusak.
  2. Nyerep oksigen kanthi kulit kanthi aktif.
  3. Peningkatan metabolisme lan sintesis kolagen ing kulit.
  4. Ngembangaken sirkulasi getih.

Akibaté, kulit dadi luwih lentur, entheng lan enom, nyuda microcracks lan wrinkles, lan ngalami kontur sing jelas.

Carane aplikasi

Solcoseryl nuduhake obatan, panggunaane kudu digawe kanthi ketat miturut pandhuan panggunaan lan kanthi ngati-ati aturan kasebut:

  1. Sadurunge nglakokake tamba, utamane ing kombinasi karo Dimexide , sawijining test ditindakake kanggo ana reaksi alergi awak menyang obat kasebut. Kanggo nindakake iki, ngapiki ointment menyang sikil siku lan nyedhiyakake tampilan abang, kobong, utawa tandha alergi liyane. Yen ora kasebut, Solcoseryl bisa ditrapake ing ngendi wae ing kulit.
  2. Topeng karo Solcoseryl diterapake sawise njupuk bathi panas (kanthi pasuryan kukus), nalika pori-pori kasebut luwih gedhe. Obat kasebut penetrates jero menyang kulit, lan efek terapeutik maksimum.
  3. Sadurunge nggunakake, kulit pasuryan kudu dibersihake.
  4. Kanggo digunakake ing wangun topeng asring digunakake. Gel uga bisa digunakake, nanging sawise sesi kasebut bisa nyebabake sensasi sing ketat. Panggunaan tablet sing diencerake ing topeng banyu ora efektif, amarga akeh sifat sing migunani bakal ilang.
  5. Wektu komposisi ing kulit pasuryan - kira-kira jam, sawise kang kudu dibusak kanthi swab wet.
  6. Sawise njabut topeng, kulit diolah nganggo moisturizer.

Sawise nglamar krim, mbusak keluwihan, tanpa ngaso, ing 20-25 menit. Nalika ditrapake dhisik, aja nglebokake masker ing kulit ing mripat. Lapisan sing dipigunakaké ing tamba ngirim ora ngluwihi 1 mm.

Ulasan

Aja lali ninggalake saran sampeyan ing komentar!

Sawise maca akeh informasi ing Solkoseril ing Internet, aku tuku salep saka ointment ing farmasi kanthi tujuan kanggo ngobati perawatan anti-wrinkle. Aku mutusake kanggo nemtokake topeng miturut resep, sing kalebu Dimexide. Applied 2 times a week for a month. Aku nenggo kanggo ngurangi kisut, nanging ing wektu sing padha nampa pangurangan pori-pori. Akibaté, kisut dadi kurang, luwih saka 2 minggu ngliwati topeng, lan asilé mantep. Kajaba iku, alat coped uga karo panggonan saka kukul. Marina, Krasnoyarsk

Ing mangsa, sawise terus-terusan kontak karo deterjen lan banyu, kulit tangan wiwit ngenteni. Nilai kasebut ora ngiyanati, minangka kulit ing tangan lan sadurunge sing garing. Nanging ing bantalan, retak sing nyilem wiwit katon, sing sok murub. A dermatologist menehi saran ing vitamins lan Solcoseryl ointment. Aku nglamar kanthi bantuan topeng, sing aku sijine driji lan tangan saka njaba. Sajrone minggu kasebut, wounds kasebut bisa ditambani, ora ana jejak, lan kulit tangan nduweni elastisitas lan werna sehat. Natalia, Yaroslavl

Aku wis nyoba eksprimen karo pasuryan kanggo dangu: Aku nyoba tutup karo Actovegin, kolagen, asam askorbat lan vitamine liyane. Dermatologist menehi saran Solcoseryl karo Dimexidum. Topeng banget ngilangi kisut, nanging mung cethek. Sawise patang sesi liwat rong minggu, pasuryan dadi luwih enak lan katon luwih apik. Senajan efek cukup moderat, nanging ing comparison karo kabeh sing aku nyoba sadurunge, iku luwih apik. Inna, Boguchar

Ing babagan 26, aku wis ngalami masalah kulit sacara reguler wiwit umur 19 taun. Mesthi - iku sensitif kanggo kabeh: tunyuk banyu, cuaca, lan akeh liyane rangsangan. Nyoba akeh obat sing diresepake dening dermatolog, nanging mung ngumbah banyu mineral mbantu sethithik. Supaya giliran wis tekan lan Solkoserila. Aku kaget banget nalika gangguan diwiwiti, lan ing dina kaping 4 wis rampung. Nanging sawise mandegane, kabeh mulai bali menyang panggonane. Dheweke wis kabeh dokter, kajaba endocrinologist, saiki karo Solkoseril aku menyang dheweke Elena, Novorossiysk

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.