Perbandingan tablet antihistamin

Isi:

Perawatan pathologi alergi ora lengkap tanpa nggunakake antihistamin - aturan iki ditrapake kanggo kabeh kelompok umur pasien.

Ayo coba obyektif sing mbandhingake 4 obatan populer:

(miturut urutan abjad)

Gambaran singkat

Kabeh obatan rassomtrennye uga nggawe manifestasi alergi lan alam alergen dermatitis, kalebu atopik. Padha mblokir reseptor histamin, saéngga mbusak gejala.

Tulis ing komentar sing tegese kasebut minangka sing paling apik ing pendapat sampeyan. Lan aja lali klik "Share"!

diazolin "Diazolin" . Obat sing murah sing cepet nangani karo reaksi alergi, ngilangake pembengkakan jaringan alus, nyegah serangan gatal. Obat iki uga bisa digunakake dening pasien sing nandhang asma bronkial, amarga nduweni efek ing reseptor bronkial.

"Loratadine . " Salah satunggaling obat sing paling efektif lan populer kanggo perawatan alergi, nuduhake obat-obatan saka generasi anyar (detik). Boten kados obat sanes ingkang gadhah sifat ingkang sami, Loratadin mboten kagungan efek sedative, nahan efek terapeutik saestu, lan dipunanggep bebas saking pakanan.

suprastin "Suprastin . " Prodhuk obat kanthi sipat antihistamin sing diucapake lan khasiat dhuwur ing combating berbagai jinis alergi. Diijini kanggo bocah-bocah umur 1 taun (pil kudu disusup lan ditambahake ing panganan).

Saliyane efek antihistamin, dheweke nduweni kemampuan spasmolytic saka kakiyatan sing lemah utawa moderate (yaiku, nyegah spasme serat otot polos).

clemastine-tavegil-tabletki Tavegil . Obat kanggo mbusak gejala alergi lan nglawan penyakit dermatologis. Nduweni tingkat panyerepan sing dhuwur, kanthi asil efek terapeutik 15-30 menit sawise njupuk obat.

Tabel komparatif ciri obat

Estimasi parameter Diazolin Loratadine Suprastin Tavegil
Generasi antihistamin ( luwih ) 1 2 1 1
Bahan aktif Mebhydroline nazisilat Loratadine Kloropyramine Hydrochloride Clemastine
Biaya ing wektu publikasi * 78r (10 bêsik) 64r (10 lembar) 122r (20 bêsik) 134r (10 bêsik)
Tingkat wiwitan saka efek terapeutik 1-2 jam 15-30 menit 15-30 menit 15-30 menit
Duration of the result 5-6 jam 24 jam 3-6 jam 4-8 jam
Frekuensi saka diakoni (saben dina) 1-3 kaping 1 wektu 2-3 kali 2-4 kali
Setengah urip saka awak 6-8 jam 12-20 jam 6-8 jam 2-5 jam
Sedation Ana Ora Ana Ana Ana
Hubungan panyerepan narkoba kanthi asupan pangan Ditampa sak utawa sawise mangan. Dijupuk apa wae sing dipangan Ditampa karo dhaharan. Dijupuk sadurunge mangan
Interaksi karo bahan liyane Ningkatake efek hipnotis, ora cocog karo alkohol Alkohol lan obat-obatan ngurangi efektifitas loratadine. Ningkatake efek obatan hipnosis lan neuroleptik Ningkatake efek hipnotis lan alkohol
Gunakake ing kanak-kanak Saka 2 taun Saka 2 taun Saka 1 taun Sirup saka 1 taun, tablet saka 6 taun
Gunakake nalika meteng Instruksi kasebut samesthine nuduhake yen tamba ora disaranake. Nyatane, rekomendasi sing padha: mung ditrapake yen manfaat potensial marang ibu ngluwihi risiko sing bisa ditimbulake marang janin. Mung dhokter bisa nemtokake iki.
Gunakake nalika lactation Apa sampeyan kudu ngetokake pitakonan babagan wektu pambusane nyusoni sadurunge nyusoni antihistamin.
Wangun rilis Pil lan drage Tablet lan sirup Tablet lan solusi kanggo injeksi Tablet lan solusi kanggo injeksi

(sirup ora kasedhiya ing wektu nulis)

Urip rak 3 taun 6 sasi 4 taun 5 taun 5 taun

Mbandingake biaya, aja lali sing butuh nomer beda tablet saben dina.

Minangka kanggo efek sedative, pendapat beda, ing salah siji saka patients siji inti nduweni pengaruh kuwat ing wong liya. Kabeh obatan saka generasi ke-1 sing sedatif nganti sawetara.

Yen sampeyan ora bisa njupuk obat kasebut

dhokter-seriou Obat-obatan sing dites mesthi ora bisa dijupuk nalika meteng lan lactation.

Lan kabeh duwe contraindication standar - hypersensitivity kanggo komponen saka tamba. Ing tembung liyane - intoleransi individu.

Saliyane iki:

Diazolin - ora bisa dijupuk kanggo epilepsi, stenosis pylor, glaucoma panutup amba, gangguan irama jantung, hipertrofi prostat, ulkus lambung utawa duodenal, inflamasi akut saluran pencernaan.

Miturut pengawasan dokter kanggo gagal ginjal utawa ginjal.

Suprastin - kelainan ginjal utawa ati, glaukoma sudut nutup, hiperplasia prostat, retensi urin, patologi jantung lan pembuluh getih.

Pasien tuwa bisa njupuk "Suprastin" mung ing kondisi pengawasan medis sing tetep.

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Darina :

    Temtu, diazolin luwih apik, murah, nanging èfèktif, nanging uga bisa ngasilaké obat urtikaria.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.