Tablet suprastin

Analog

Packaging lan blisters Analog sing lengkap yaiku Chloropyramine.

Liyane antiallergic, aman kanggo bocah-bocah:

Dhaptar mitra kurang biaya karo pemantauan harga.

Deleng uga antihistamin kanggo wong diwasa .

Utawa: Kang luwih apik - suprastin, diazolin, loratadine utawa tavegil?

Rega

131 р. Rata-rata rega online * 131 р.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

mudhun sisih Salah satunggaling preparasi paling aman kangge balita lan ing wekdal ingkang sami ingkang efektif tumrap maneka jinis reaksi autoimun, kadosta dermatitis lan alergi, inggih punika Suprastin.

Iki ditrapake kanggo bocah umur 1 sasi.

"Suprastin" kalebu dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ing dhaptar obat sing penting kanggo kategori tartamtu pasien. Iku tamba kanthi efek antihistamin kuat, kang ngatasi gejala reaksi alergi ing pasien saka kelompok umur sing beda.

Obat iki kasedhiya ing rong bab: ing bentuk tablet lan solusi kanggo injeksi (intramuskular lan intravena - gumantung saka penyakit lan gejala kasebut). Solusi kasebut kudu cetha, kanthi bening, bisa uga ana ambegan karakteristik sing kuwat.

Indikasi sing digunakake

"Suprastin" bisa ditindakake minangka obat utama, uga minangka bagéan saka terapi komplèks kanggo perawatan penyakit ing ngisor iki:

Carane njupuk

Ampul lan tablet Wong diwasa lan bocah saka umur 3 taun kudu ngulu kabeh pil nalika mangan, ngumbah kanthi banyu sing disuguh (kira-kira ½ tuwung) suhu kamar.

Pil bocah cilik menyang bubuk, dibagi dadi nomer sing dikarepake lan ditambahake ing pangan, deleng dosis ing ngisor iki.

Saene, regimen perawatan ditemtokake dening dhokter sing adhedhasar kondisi pasien, penyebab penyakit lan gejala kasebut. Tanpa anané indikasi, skema pemilihan dosis standar digunakake:

Pasien diwasa: njupuk 1 tablet 3-4 kali dina.

Anak-anak:

  • Nganti setahun: ¼ tablet 2-3 kali dina (obat kasebut kudu disumbat menyang negara bubuk lan diwenehake marang anak bareng karo kentang mashed, bubur utawa panganan liyane).
  • Saka 1 taun kanggo 6 taun: ¼ tablet 3 kali dina (ing sawetara kasus, rencana liya diterapake: ½ tablet 2 kali dina).
  • Saka 6 nganti 14 taun: setengah pil 2-3 kali dina.

Dosis maksimal saben dina "Suprastin" yaiku 2 mg saben kilogram bobot sabar (yen ora ana efek samping).

Rekomendasi kanggo kelompok sabar sing spesifik

closeup pil Kanthi nglanggar fungsi ginjel kasebut . Nambani obat kasebut mbutuhake perawatan khusus, amarga ngilangake metabolit bahan aktif sing utama kanthi bantuan ginjel. Panyerat kasebut mbutuhake abang dosis utawa koreksi saka asupan obat.

Sing nglanggar ati . Sampeyan bisa ngurangi dosis ing perawatan pasien kaya amarga nyerep saka komponen aktif obat kasebut.

Wong tuwa , uga wong sing kelangan (kelangan). Nambani obat kasebut kudu ngawasi kanthi terus-terusan, amarga kategori-kategori pasien kasebut kerep duwe konsekuensi negatif saka penggunaan Suprastin. Contone, ana uga kekirangan umum, dizziness, lan ngantuk.

Contraindications

5602d44fc "Suprastin" ora bisa dijupuk ing wong kanthi riwayat penyakit ing ngisor iki:

  • bronkial asma ing panggung akut;
  • idiosyncrasy komponen tambahan;
  • periode neonatal (nganti 1 sasi).

Sampeyan ora bisa nggunakake "Suprastin" nalika meteng lan lactation.

Ing ngarsane penyakit tartamtu, tamba kasebut kudu dijupuk kanthi teliti lan sacara eksklusif miturut pengawasan dokter profesional. Penyakit iki kalebu:

  • penyakit jantung;
  • patologi pembuluh darah;
  • ati lan ginjel;
  • hiperplasia prostat;
  • glaukoma sudut-nutup;
  • pelanggaran urine outflow.

Efek sisih

Manawa manifestasi negatif sing kedadeyan nalika ngobati tamba, kedadeyan banget lan ilang sawise rampung tamba. Efek sisih kasebut kalebu:

  • Kelainan kriyo (kelemahan, tremor, pusing, agitasi);
  • tachycardia, arrhythmia, penurunan tajem ing tekanan getih;
  • mangan gangguan (mual, diare, constipation, muntah, lan liya-liyane);
  • leukopenia, agranulositosis (arang banget).

Komposisi lan sifat

ing jar Siji tablet ngandhut:

  • Bahan aktif: chloropyramine hydrochloride 25 mg
  • Pengecualian: gelatin, pati kentang, laktosa monohidrat, sodium carboxymethyl starch, asam stearat, talc.

Bahan aktif utama obat kasebut yaiku chloropyramine, sing nduweni efek antihistamin lan mbantu alergi alergi saka macem-macem etiologi. Kajaba iku, chloropyramine duwe efek anti-emetik, lan bisa uga minangka antispasmodic cahya, kanthi efektif ngilangi spasme serat otot sing lemah.

Nalika njupuk obat ing wangun tablet, bahan aktif aktif rampung diserep saka saluran gastrointestinal, tumindak ing kabeh organ lan jaringan (obat kasebut uga mengaruhi sistem saraf pusat).

Efek sawise njupuk "Suprastin" cukup cepet - biasane periode iki saka 15 nganti 30 menit (durasi efek terapi paling sethithik 3-6 jam). Métabolit komponèn aktif utama sing diilangi saka awak bebarengan karo cipratan, mulane, perawatan pasien karo penyakit ginjel mbutuhake pemantauan lan pengamatan sing tetep.

Instruksi khusus

Awit tamba ngandhut laktose, bisa nyebabake reaksi negatif ing pasien karo kurang laktase, uga ing wong sing nandhang kelainan metabolisme.

Kanggo kabeh wektu njupuk Suprastin, siji kudu nyingkiri nggunakake alkohol, amarga bisa ningkatake efek samping ing sistem saraf pusat.

Sampeyan uga ora dianjurake kanggo njupuk obat ing wayah wengi lan nalika nyopir kendaraan, awit asring banget njupuk Suprastin diiringi reaksi sing saleh saka sistem saraf.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Pendhaftaran paling tuwa ing umur 3 taun wiwit alergi kanggo serbuk sari. Ing wiwitan, aku nyoba tamba liyane, anak-anak khusus nempel, ora akeh. Lan banjur wiwit njupuk Suprastin, lan kabeh apik. Sajrone mangsa, kita tansah ngilangi gejala, lan kanthi umur alergi mula liwati. Tatiana, 28 taun, Vologda

Anakku duwe alergi turun temurun. Mung ing kacang-kacangan, lan woh-wohan jeruké, aku bakal nyoba sethithik - ditutup karo ruam. Suprastin digunakake kanggo wektu sing suwe, ora ana efek samping lan liwat kabeh cepet, aku nyaranake kabeh. Evgenia, 32 taun, Tyumen

Aku nampa Suprastin ing mangsa panas amarga aku nandhang alergi serbuk sari. Kabeh gejala ngilangi "Hurray!". Tansah ing tasku mung yen Alena, 26 taun, Arkhangelsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.