Suprastin, injeksi

Analog

Suprastin_4202 Analog sing lengkap yaiku Chloropyramine.

Rega

147 р. Rata-rata rega online * 147 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ing kasus sing abot (contone, kanthi ancaman saka negara anafilaksis), disertai penyakit akut penyakit kasebut, Suprastin digunakake minangka bentuk larutan suntik intramuskular.

Nanging, ing kasus biasa, tablet Suprastin digunakake.

Nalika nggunakake

ampoule ing tangan Indikasi kanggo janjian saka tamba iku dermatoses saka macem-macem alam, uga penyakit alergi, sing diiringi exacerbation akut. Kondhisi kasebut kalebu:

Yen kondhisi pasien dianggep minangka puas, dheweke kerep diwenehake kanggo njupuk tablet tablet tamba kasebut. Ing wektu sing akut lan alergi abot, terapi iki ditindakake kanthi nggunakake injeksi obat.

Carane aplikasi

Elinga yen tamba kasebut digunakake mung ing kasus akut lan abot, lan mung ana ing sangisoré pengawasan dokter. Introduce intramuscularly. Dosis obat kasebut gumantung marang umur pasien, uga bobote lan penyakit. Skema sing dianjurake dening pabrikan yaiku:

  • wong diwasa - 1-2 ampul ing dina / m;
  • Anak-anake kurang saka setahun - ¼ ampul ing lenga;
  • bocah saka 1 taun 6 taun - 1/2 ampoule / m;
  • anak saka umur 6 nganti 14 taun - setengah 1 ampoule / m.

Yen reaksi alergi mbebayani utawa kejut anafilaksis sing dicurigai, solusi kasebut bisa ditindakake kanthi rute intravena , manawa wektu administrasi nganti 2-3 menit . Terapi luwih lanjut terus kanthi nggunakake injeksi intramuskular utawa administrasi oral obat kasebut.

Dosis saben dina karo indikasi bisa tambah, nanging jumlah total obat sing ditindakake saben dina, ora kudu ngluwihi 2 mg / kg bobot sabar.

Contraindications

kabeh formulir Panggunaan obat kasebut dilarang nalika meteng, amarga ora ana data klinis sing dikonfirmasi sing Suprastin aman kanggo ibu lan janin. Miturut sawetara pengamatan anak ing periode neonatal sing lair kanggo ibu sing nampa terapi Suprastin (utamané ing minggu pungkasan sadurunge lair), kasus pertumbuhan jaringan ikat sing ana ing lensa mata dijelasake.

Mulane, wanita ngandhut kudu ora nggunakake tamba iki ing trimester pisanan, uga kanggo periode 37-40 minggu.

Kanggo wanita nalika laktasi lan bayi ing periode neonatal (sasi kapisan), "Suprastin" ora ditindakake. Kanggo bayi sing durung suwe dituku kanthi bobot lair kurang, obat kasebut diwenehake ora luwih awal saka 4-6 sasi saka dina lair.

"Suprastin" uga ora bisa digunakake ing kasus exacerbation saka bronchial asthma lan anané hypersensitivity menyang zat aktif utawa komponen tambahan.

Ati-ati nalika njupuk kudu diwenehi tandha ing ngarsane penyakit ing ngisor iki (perawatan kudu dilakoni miturut pengawasan sing tetep saka profesional medis!):

  • dysfunction kelenjar prostat (hiperplasia);
  • glaukoma sudut-nutup;
  • pathologi saka pembuluh jantung lan getih;
  • penyakit ati lan ginjel, disertai dening disfungsi organ sing kena pengaruh;
  • retensi urin;
  • umur tuwa

Efek sisih

loro ampoules ing kemasan plastik Konsekuensi-konsekuensinya yang tidak diinginkan nalika nggunakake "Suprastin" dalam bentuk suntikan sering terjadi lebih sering daripada dibuang secara oral. Paling asring ditemokake:

  • ngantuk, kesel;
  • sakit kepala;
  • nggeget tangan (tremor);
  • kegirangan gemeter;
  • penyimpangan ing sistem kardiovaskuler (malfunction saka irama jantung, tachycardia, surge tekanan darah);
  • gangguan pencernaan (mual, sembelit, diare);
  • mundhut saka napsu;
  • perasaan saka tutuk garing;
  • nyeri weteng.

Ing aplikasi "Suprastin" ana kasus sing nyebabake leukopenia lan agranulositosis.

Sawetara pasien duwe masalah karo urinasi lan kelemahan otot.

Instruksi khusus

ampul tanpa packaging Sampeyan perlu ngandhani dokter sing nekani yen pasien njupuk obat anti-depresan, uga obat penista lan antisasmatika, amarga Suprastin kanthi signifikan nambah efek terapeutik kabeh obat kasebut.

Sampeyan kudu nggunakake "Suprastin" kanthi bebarengan kanthi nggunakake alkohol, amarga iki bisa ngaruhake sistem syaraf.

Nalika pelanggaran ing ginjel lan ati asring mbutuhake koreksi dosis regimen lan regimen.

Pangaturan kabeh jenis transportasi kudu ditunda (sejauh mungkin) kanggo duration therapy karo tamba iki, awit iku bisa amarga lethargy, dizziness lan kalem mudhun tingkat reaksi bisa dumadi.

Komposisi lan deskripsi

blister ampoules lan kemasan karton "Suprastin" ing wangun cair kasedhiya ing 1 ml ampoules, saben ngemot 20 mg saka bahan aktif - kloropyramine hydrochloride. Zat kasebut minangka blocker sing gegayutan karo histamin, sing nyebabake reaksi alergi lan nyumbang kanggo nguatake.

Chloropyramine uga nduweni efek antiemetik sing rada entheng, saengga bisa digunakake ing kondisi abot sing diiringi kerumitan awak. Obat kasebut, ditrapake intramuskular, ngijini sampeyan kanggo nyuda spasme saka kakiyatan sing kurang lan sedheng amarga efek sing nyenengake ing otot sing alus.

Efek terapi digawe ing 10-15 menit sawise administrasi obat.

Liyane

Dispensed saka farmasi kanthi resep . Umur urip 5 taun. Simpen ing suhu 15-25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Anakku kerep duwe urticaria. Gambar banget medeni lan elek. Tansah "prick marang" Suprastin "- supaya perawat saka situs kita menehi saran, dheweke uga ngajar carane nindakake kanthi bener. Gejala cepet banget. Kanggo kula, minangka ibuku, penting yen ora ana konsekuensi sing ora dikepengini sing aku wedi banget. Oksana Vitalevna, 29 taun

Putra, 16 taun, wis nglangi. Bubar aku teka ing omah kabeh ing noda elek, disisir lan ambruk menyang katon getih. Aku disebut pelatih - ternyata padha nggunakake komposisi anyar kanggo mbasmi banyu ing blumbang, lan alergi katon, paling kamungkinan, ing inti iki. Iku apik yen suntikan Suprastin ana ing omah - sawise injeksi pisanan, woh abang sacara signifikan mudhun, sawise gatal sing kapindho wis ilang. Sadurunge, anak lanang durung duwe tandha alergi. Saiki aku tansah njaga Suprastin ing omah mung ing kasus. Denis, 34 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Svetlana :

    Anakku umur 6,5 taun. Ing 2 taun, kita digitik dening midge, lan sawise iku kita diarani edema Quincke. Sanalika sawise suntikan Suprastin, edema saka laring lan pasuryan wiwit subside lan saiki tansah ing driji, amarga sawise gigitan, situs Bite kita swells lan dervineet.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.