Lilin Chlorhexidine

Lilin karo chlorhexidine, sing saiki kasedhiya:

chlorhexidin_pharmex

  • Sampeyan bisa nemokake suppositories vagina chlorhexidine saka 0,016 mg nomer 10 "saka perusahaan" Pharmex Group "lan" Pharmproject "nanging ora asring.
  • : 289 р. Hexicon , rata-rata rega online * : 289 p.
  • : 550 р. Depantol , rata-rata rega online * : 550 p. Nduwe efek regenerasi saliyane antiseptik.

Endi tuku

Depantol:

Hexion:

Lilin liyane karo chlorhexidine ora dianyari. Ana uga krim Bepanthen plus lan, ing kenyataannya, larutan chlorhexidine , ing kasus sing luwih abot bisa disintesis (ing konsentrasi ora luwih saka 0,05%). Daftar lengkap lilin saka sariawan sing ana ing kene .

Pandhuan kanggo nggunakake

168379

Ing cendhela, lilin dilebokake 2 kali dina, ing wayah esuk lan sore ing minggu kasebut (nganti 10 dina). Sawise prosedur esuk, yen bisa, luwih becik ora tangi sajrone jam lan sampeyan kudu nggunakake gasket. Lilin sore dianjurake supaya ditinggal sadurunge bedtime.

Supaya ora mbaleni, ana pranala menyang bahan sing gegandhengan:

* - Nilai rata-rata ing antarane sawetara panuku ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.