Tablet Thrush kanggo wong

pil Penyakit sistemik saka penyakit iki ditindakake kanthi bantuan obat-obat tablet sing diwenehake dening dokter . Pil kanggo thrush ing wong:

Durasi saka terapi lan dosis sing dipilih dening dhokter gumantung ing tingkat keruwetan penyakit.

Efek terapi saka Fluconazole gegandhengan karo karusakan saka enzim tartamtu sing perlu kanggo reproduksi jamur. Obat iki sirna ing getih lan ngrusak sel jamur sing ora bisa numpes krim utawa ointment.

Fluconazole biasane dijupuk lisan saben dina ing jumlah 150 mg. Jeneng komersial saka obat kasebut yaiku "Medoflucon", " Diflucan ", "Forkan", " Flucostat ".

Agen-agen antifungal saka kelompok-kelompok farmasi liyane duwe efek terapeutik sing ora patiya, amarga ora diserap ing usus manungsa.

Elinga yen ora becik kanggo ngobati penyakit jamur wae kanthi pil, amarga padha duwe keracunan tartamtu lan efektifitas cilik.

Luwih apik nggunakake obat-obatan lokal . A pil - mung ing resep.

Kajaba iku, ana akeh cara liyane .

Preparasi kanggo administrasi lisan:

Jeneng Dosing
Fluconazole ( Diflucan , Flucostat , Mycosyst) 150 mg. ing dina
Nystatin 1-2 tablet 2 minggu tanpa istirahat 3-4 kaping dina
Itraconazole (analogues: Irunin , Rumikoz ) 1 kapsul 6 dina

Pathogenetic lan symptomatic treatment

pil Saliyane perawatan etiotropik pasien candidiasis, terapi ditampilake kanggo mulihake microflora usus normal. Dysbiosis usus - faktor sing nyenengake kanggo nyenengake, sing disebabake dening stres abot, diet kurang, antibiotik jangka-panjang, keracunan pangan.

Ing ngarsane gangguan pencernaan lan asil positif saka feces kanggo dysbacteriosis, gastroenterologist prescribes obat-obatan saka klompok prebiotik lan probiotik - "RioFlora Immuno", "Hilak Forte", "Lactulose", "Atsipol".

Tambahan, pasien ditemtokake kanggo nguatake sistem kekebalan, uga fisioterapi.

Sajrone perawatan, patients kudu strictly mirsani aturan dhasar kasehatan pribadhi - ngowahi jeroan saben dina, ngilangi jinis, nyandhang jeroan ing kain alami saka gaya gratis, siram ing udhara, banjur ngilekake organ seks garing.

Maca terusake: Tablet saka thrush kanggo wanita .

9 komentar

  • Sergey :

    Kita ora duwe dokter ing wilayah kaya urolog. Saliyane pengobatan dhéwé ing Internet ora ana cara. Oh, adoh saka kahanan nyata ing pinggiran kekaisaran. Distrik Absheron, wilayah Krasnodar.

    • Admin :

      Nanging apa bab KVD ing Oktober?

      Lan ing kasus sing banget, sampeyan bisa nyeluk klinik klinik lan nyuwun sapa sing arep menyang resepsi.

      Candidiasis ora kaya penyakit sing elek, dokter sing ora "ngusap celonone" ing universitas bakal ngatasi.

  • Andrei :

    Dokter sing ngeyel kabeh iki, wis rampung, akhire, paling ora wong sing ngerti penyakit iki wis ngalami sedhih pati. Kanggo 9 taun, ing memori sing diberkati profesor felt.

  • Lizp :

    Hello! Kula nyuwun pangapunten, kula nandhang sangsara kanthi ragu .... Aku lulus tes kanggo infeksi lan nunjuk thrush, aku diwenehi Diflucan 150 1 kapsul lan 600 meter saka Lomexin. Dina iki aku ngunjuk lan sijine lilin, aku takon dhokter apa sing kudu ngombe bojoku? Dheweke ngandhakake, yen ora ana barang sing cukup, salah sijine pirafucin oyote bakal cukup, supaya aku ngomong, yen aku ngerti, yen ana loro portner sing kudu diobati. Nanging, aku mung ora ngandheg lenga, carane mateni infeksi iki yen ora ngombe pil. Apa dheweke butuh soko utawa ora? Aku wedi yen aku bakal dianggep maneh ((((

    • Doc :

      Hello

      Inggih, pil punika namung durung perlu kanggo :)

      Anatomi manungsa ora nyumbang kanggo perkembangan sariawan, supaya wong sing jarang kena penyakit iki. Nanging sawetara wektu bisa dadi maskapai.

      Cukup lenga antipungal 2 kali dina, contone Clotrimazole, Ketoconazole, Candide, Pimafucin. Ing wektu perawatan sampeyan. Bisa sawetara dina sawise, kanggo kepercayaan lengkap. Plus kebersihan.

  • Dadi :

    Hello !!!! Dokter diwenehi kula ointment. Aku wis nggunakake kanggo sawetara sasi lan setengah, iku mung lunga lan kabeh reappears, Aku ora bisa turu karo bojoku, lan aku ora bisa nyisihaken iku uga! bantuan carane dadi ???????

    • Doc :

      Hello

      Mungkin sampeyan kudu ngombe fluconazole utawa nystatin, padha resep, takon dhokter lan njlèntrèhaké masalah.

  • gennadi :

    Z-te. Aku duwe gatal lan sawetara bintik-bintik abang nyenyet salep Nystatin liwat mandheg maneh. Bisa smear liyane?

    • Doc :

      Hello

      Sawise noda, sampeyan kudu smear minggu liyane, saben dina, ora kantun. Kajaba iku, ngganti sandhangan lan kesehatan.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.