Tactivin

Analog

taktivin-1

Deleng uga antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 775 р. Rata-rata rega online * , 775 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi sing digunakake

Ampoules ing latar mburi kemasan Taktivin - tamba immunostimulasi. Nguatake T-immunity, normalizes proses metabolisme, mbenakake fungsi protèktif alam awak.

Nglingkupi rasio T-limfosit lan limfosit B, saéngga nambah respon kekebalan awak.

Obat kasebut dituduhake kanggo pasien kanthi immunodeficiency.

Diagnosa ing ngendi dokter sing nekani bisa menehi rekomendasi Taktivin:

  • Insiden kerap infeksi virus - infeksi pernafasan akut, SARS;
  • Infeksi purulent - kanggo akselerasi penyembuhan luka, kalebu sawise operasi;
  • Penyakit sistem limfatik;
  • Psoriasis;
  • Dermatitis;
  • Tuberkulosis;
  • Penyakit infèksi saka sistem genitouriner;
  • Hepatitis;
  • Kanggo penyakit utawa sawise ngilangi kelenjar timus;
  • Proses pangolahan oncologis.

Ing perawatan saka tumor ganas, tamba kasebut ditrapake sadurunge dadi terapi radiasi, lan, yen perlu, ing interval antara kursus.

Malah Taktivin mbantu nglawan mabuk awak amarga penyakit, proses infèksi, bisa digunakake kanggo ngresiki awak sajrone keracunan karo alkohol lan senyawa klorin.

Iki digunakake kanggo nambah Recovery awak sawise operasi lan mundhut getih gedhe.

Metode aplikasi

Ampul Taktivin disuntikake subkutane, sapisan dina. Disaranake kanggo nyelehake injeksi ing wayah wengi.

: Dosis kanggo bocah :

Tactivin ditrapake kanggo bocah-bocah nganggo 2-3 mikrogram per kilogram bobot awak.

Dosis kanggo wong diwasa:

1 botol saka 1 ml. Dadi minimal perawatan yaiku 5 dina. Yen perlu, duration therapy bisa ditingkatake nganti 14 dina. Ing sawetara kasus, dhokter bisa ngliwati perawatan kanthi taktivin nganti sasi. Ing kasus iki, injeksi digawe saben dina telung dina, lan dosis 2 ml.

Kanggo ngrangsang sistem imun kanthi infeksi saluran napas akut, herpes dermatitis atopik lan infèksi purulent, skema ing ngisor iki digunakake: Suntik taktivin diwenehi saben dina karo obat liya kanggo 7-10 dina. Banjur, sajrone rong minggu liyane, tamba kudu disemprot saben dina.

Contraindications

Taktivin ora dianjurake kanggo milih pasien kanthi:

  • Bronchial asthma;
  • Panyakit kardiovaskular sing abot;
  • Gagal ginjel;
  • Gagal jantung;
  • Hypersensitivity menyang inti aktif.

A contraindication kanggo perawatan karo taktivin uga bocah nganti 6 sasi.

Pregnant lan lactation

Obat iki ora diijini nggunakake wanita nalika ngandhut lan nalika nyusoni.

Efek sisih

taktivin-2 Sawise injeksi tamba ing situs injeksi, reaksi alergi lokal bisa kedadeyan - abang, gatel, urtikaria, dermatitis.

Ing sawetara kasus, panggunaan tactivin bisa nyebabake bronchospasm, angioedema, serangan bronchial asma.

Mulane, alat iki kudu diwenehi ati-ati kanggo pasien karo gagal respiratori.

Efek immunostimulatory saka obat bisa nimbulaké nguatake kekuwatan respon kekebalan awak, uga exacerbation saka prosès peradangan purut. .

Komposisi

Obat iki kasusun saka telung komponen. Bahan aktif utama yaiku extract bubuk sapi, bantu - sodium klorida lan banyu kanggo injeksi.

Liyane

Umur urip taktivin telung taun wiwit tanggal produksi. Nyimpen tamba kudu ing panggonan sing adhem ing suhu 2-7 derajat. Aja ngidini cahya ngetik wadhah kanthi persiapan.

Didol ing apotek tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo akèh taun, herpes kuwatir: muncul ing hipotermia paling alit. Nyengsarakke, ora nyenengake, ora nyenengake - nanging wektu suwe wis disimpen karo ointment. Sabanjure jeblugan dadi luwih, liwati maneh. Nalika sepisan maneh nalika herpes bali lan siji sikil mulai nesu - dheweke ora bisa ngadeg lan tindak menyang janjian dokter. Sawise pemeriksaaan imunologi, ternyata aku duwe shingles. Aku kaget karo diagnosa, wis disetel kanggo perawatan dawa lan nglarani. Dokter diwenehi Taktivin. Sawise pirang-pirang dina, aku luwih seneng, lan sawisé perawatan, kabeh gejala ilang. Alena, Novosibirsk

Anak dokter bocah Taktivin prescribe obat kanggo anakku, kita duwe diagnosis leukemia lymphocytic. Obat apik, mbantu kita akeh. Aku bakal ngelingi minus cilik: sawise injeksi kode ing situs injeksi, aku isin isin, nanging sawise sawetara jam efek iki ilang. Anastasia, St. Petersburg

Taktivin kula kolyat sawetara taun ndhukung kursus. Ing sasi, sclerosis, lan mung kursus-kursus sing ndhukung mbantu supaya eksaserbasi. Dokter menehi saran babagan reaksi sing saleh, nanging aku ora tau duwe gejala tambahan utawa rasa ora nyaman. Obat iki apik banget, mbantu aku kanggo aran apik. Larisa, Vitebsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Rimma :

    putri saya duwe sistem kekebalan sing lemah, dhokter sing diwenehake 1.0 Taktivin, nanging sawise injeksi pisanan suhu wungu, apa normal?

    • Doc :

      Hello

      Efek iki amarga kasunyatan sistem imun wiwit bisa digunakake.

      Yen suhu kurang, aja sumelang. Priksa manawa ora ana reaksi alergi, karo salah sawijining manifestasi kasebut langsung hubungi dokter.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.