Tavegil

Analog

Zat aktif "Clemastin" saiki mung diprodhuksi dening Novartis ing sangisore jeneng "Tavegil".

Ana akeh antihistamin liyane , kayata:

Analog kasebut nduweni efek sing padha, nanging beda-beda ing efek terapeutik lan efek ing macem-macem organ lan sistem.

Mulane, sampeyan ora kudu nggoleki panggunaan obat kasebut dhewe, takon dhokter sampeyan.

Sampeyan bisa uga: Sing luwih apik - suprastin, diazolin, loratadine utawa tavegil?

Rega

152 р. Rata-rata rega online * 152 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

(Priksa manawa klik tombol Share ing ngisor kaca lan ninggalake review sawise nggunakake tamba)

Indikasi sing digunakake

Sisih ngarep Terapi karo "Tavegil" bisa diwènèhi resepsi saka penyakit ing ngisor iki:

Ing sawetara kasus, bisa digunakake minangka pitulungan ing terapi komplikasi saka penyakit ing ngisor iki:

  • pneumonia;
  • arthritis;
  • bronchitis obstruktif;
  • nephritis;
  • bronchial asthma.

Carane aplikasi

clemastine-tavegil-tabletki Dosis paling tepat sing bakal dadi efektif sabisa kanggo ngobati pasien tartamtu ditemtokake mung dening dokter. Pedoman standar kanggo diakoni yaiku:

  • diwasa - 1 tablet saben 12 jam;
  • Anak-anak umur 6 nganti 12 taun - setengah 1 tablet saben 12 jam.

Dosis saben dina kanggo pasien dewasa lan remaja luwih saka 12 taun bisa ditambah dadi 6 tablet, nanging mung yen perlu lan ing pengawasan dokter.

Obat kudu dijupuk sadurunge mangan, karo 150 ml banyu.

Contraindications

mudhun sisih "Tavegil" bisa ditindakake, yen perlu, kanggo meh kabeh kelompok pasien, nanging isih ana watesan tartamtu sing diakoni. Sampeyan ora bisa njupuk alat iki kanggo kategori pasien ing ngisor iki:

  • wanita hamil;
  • ibu laktating;
  • bocah ing umur enem taun;
  • pasien sing nandhang sangsara saka hypersensitivity menyang bahan obat kasebut.

Efek sisih

Minangka pitunjuk jangka panjang, Tavegil uga ditrima kanthi becik dening kabeh kelompok umur pasien. Ing kasus sing jarang kasebut, efek sisih ngisor iki dilapurake:

  • sakit kepala;
  • Rasa kering ing tutuk;
  • mual;
  • constipation

closeup pil Munculake masalah kasebut ora dadi alasan kanggo mbatalake obat kasebut, yen keruwetan kasebut bisa kasebut moderat. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu ngandhani dhokter babagan konsekwensi negatif sawise njupuk obat.

Luwih arang banget yen efek samping sing luwih serius bisa ditampilake sing mbutuhake koreksi taktik perawatan lan panggantos obat kasebut kanthi obat sing padha. Antarane fenomena kasebut:

  • hipotensi (diamati utamane ing wong tuwa);
  • pelanggaran urine outflow;
  • gagal jantung
  • sesak ambegan;
  • bronkospasm;
  • diare;
  • anorexia.

Komposisi lan sifat

tavegil1 "Tavegil" nduweni efek antihistamin sing pocapan amarga clemastine, sing minangka komponen utama obat kasebut, ngetokake aktivitas biologi. Clemastine nduweni sawetara sifat sing nyegah perkembangan lan komplikasi manifestasi alergi:

  • ngurangi kemampuan mbiyantu pambuluh getih;
  • nyegah pembentukan jaringan busung;
  • ngilangi serangan gatal abot;
  • duwe efek sedative sedheng;
  • nyegah proses eksudasi.

Alat kasebut kasedhiya ing rong formulir: tablet kanggo swallowing lan injeksi solusi.

Saben tablet ngandhut 1 mg komponèn aktif (clemastin) lan prodhuksi: pati jagung, lactose monohydrate, magnesium stearate, povidone, talc.

Efek saka njupuk Tavegil katon kanggo 30-40 menit sawise njupuk pil utawa nggarap injeksi, lan wayahe tahan paling sethithik 10-12 jam.

Metabolit clemastine diekskresèkaké ing urin.

Liyane

Tablet disedhiyakake saka apotek tanpa resep, ampoules resep.

Umur urip 5 taun. Tetep metu saka bocah, ing suhu ora luwih saka 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe telung anak lanang - loro wong nandhang alergi pangan. Bubar aku sinau yen ana obat kasebut - "Tavegil" - Aku mutusake nyoba, utamane amarga dhokter banget disaranake. Panjenenganipun nyedhaki kita kanthi becik. Kabeh gejala alergi ngilangi secara harfiah saka aplikasi pisanan. Banget bungah, iku welas asih sing aku ora ngerti babagan dheweke sadurunge. Vera Vasilievna, 42, Voronezh

Ing wektu sing padha, nalika ngembang tetanduran, aku duwe rhinitis sing kuat, sing bakal ilang nalika mangsa panas. Aku nyoba akeh obat-obatan: ana sawetara sing mbantu apik, nanging asring efek sing didampingi efek samping elek. Miturut saran saka ahli terapi, nyoba Tavegil. Panjenenganipun dados kawilujengan ingkang nyata tumrap kula. Saiki aku bisa ambegan kanthi bebas ing sawayah-wayah taun, tanpa nandhang sangsara lan ngalami kelemahan. Vlad, 28 taun, Krasnoyarsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.