Terbinafin, ointment

Terbinafin Cream - konsistensi Obat iki uga kasedhiya ing wangun dosis tablet .

Analog

Rega

: 82 р. Rata-rata rega online (15 g.) * : 82 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi saben 100 g saka ointment

Tuba, kotak, instruksi Bahan aktif:

  • Terbinafine hydrochloride - 1 g;

Bahan kimia tambahan:

  • Methyl parahydroxybenzoate (methyl paraben) - 0.10 g;
  • Carbomer (asam polyacrylic crosslinked MARS-06) - 1,50 g;
  • Polysorbate - 80 (kembar - 80) - 1 g;
  • Minyak Vaseline - 5 g;
  • Propylene glycol - 10 g;
  • Sodium hydroxide (sodium caustic) - 0,40 g;
  • Banyu diresiki - 81 g.

Gambaran

Salep putih kanthi ambu sing khas.

Sifat farmakologis

Saka sisih mburi Agen antifungal. Terbinafine kalebu klompok allylamines lan nduweni efek antijamur. Dosis cilik, duweni efek fungisidal (antifungal) ing jamur parasitik Trychophyton, Microsporum canis, Epidermophyton floccosum, uga jamur, jamur ragi, minangka aturan, Candida albicans. Kanggo jamur Candida spp. lan wangun mycelial ngasilake fungicidal utawa fungistatic action, yaiku, nyegah reproduksi lan perkembangan jamur patogen.

Terbinafine nglanggar tahap awal biosintesis unsur utama fungi membran sel ergosterol dening nyegah (nyala utawa nyegah) enzim epalidase enzim.

Terbinafine ora mengaruhi sistem sitokrom P450 manungsa lan, kanthi mangkono, metabolisme hormon utawa obatan liyane.

Pharmacokinetics

Penyerapan kanthi nggunakake lokal kurang saka 5%, duweni efek sistemik paling tithik.

Indikasi sing digunakake

  • pencegahan lan perawatan infèksi jamur kulit, kalebu "jamur" sikil (mycosis), atleti atlit , infeksi karo jamur kulit alus awak, sing diprakirake dermatofit kaya jamur Trichophyton, Microsporum canis lan Epidermophyton floccosum;
  • Diaper Rash;
  • varicolor versicolor.
Tip: sawise kuwarasan, nambani sepatu sampeyan supaya ora ana kambuh.

Contraindications

81884916

  • Kerentanan dhuwur kanggo terbinafine utawa salah sawijining komponen aktif ing komposisi tamba.
  • Penyakit ati, kalebu kronis.
  • Gagal ginjel kronis (CC 50 ml / min).
  • Anak-anak ing umur 12 taun.

Care kudu dijupuk nalika:

  • gagal ginjal lan / utawa ati;
  • kecanduan alkohol;
  • oposisi hematopoiesis sumsum tulang;
  • beda jinis tumor;
  • penyakit metabolik;
  • penyakit pembuluh darah occidental saka anggota awak.

Kandhutan lan nyusoni

Panggunaan obat kasebut nalika hamil mung ana nalika manfaat potensial kanggo ibu ngluwihi ancaman sing ditemtokake kanggo bayi.

Nalika nyusoni nggunakake sistemik contraindicated. Ing kasus nglamar ointment utawa krim, sampeyan kudu njamin yen bocah ora kena kontak karo wilayah kulit sing dianggep. Aja nangani nipples karo HB.

Cara panggunaan lan dosis sing disaranake

27374519 Digunakna externally.

Dewasa lan bocah-bocah umur 12 taun.

Sadurunge nglamar salep, ngresiki lan garing ing wilayah sing kena pengaruh. Salep ditrapake sepisan utawa kaping pindho saben dina kanthi lapisan tipis ing kulit ing situs lesi lan ing wilayah sehat sing cedhak, sing disapih sithik.

Kanggo babagan bedho popok, umpamane, miturut kelenjar susu, ing interdigital spasi, ing antarane buttocks, ing zona inguinal, dianjurake kanggo nutup situs aplikasi obat kanthi gauze, utamane nalika turu.

Durasi rata-rata perawatan

  • karo torso ringworm, sikil ngisor digunakake 1 wektu / dina sak minggu;
  • dermatomycosis saka sikil - 1 dina / dina sak minggu;
  • kulit candidiasis - 1 utawa 2 kali / dina kanggo 1-2 minggu;
  • versicolor versicolor - 1 utawa 2 kali / dina kanggo 2 minggu.

Owah-owahan ing manifestasi klinis biasane katon ing tahap awal perawatan. Ing wiwitan infèksi bisa ing kasus penghentian durung diwasa saka panggunaan ointment utawa kanthi perawatan sesekali. Yen ora ana perbaikan sawise 1 utawa 2 minggu, perlu verifikasi (mriksa) diagnosis.

Dosis salep terbinafine kanggo wong tuwa pancen ora ana bedane saka ing ndhuwur.

Nggunakake obat kanggo bocah

Watesan mung bocah-bocah ing umur 12 taun.

Efek sisih

  • Ing situs tamba bisa nyebabake abang, uga gatal utawa kobong.
  • Reaksi alergi .

Overdosis

Kasus overdosis narkoba ora dingerteni.

Yen lenga ora ana entuk, banjur efek samping bakal padha karo overdosis terbinafine ing tablet (nyeri sirah, mual, nyeri epigastris lan pusing).

Perawatan karo overdosis

Sembarang sorbent ester , kayata karbon aktif , lan, yen perlu, therapy ndhukung simtomatik.

Instruksi khusus

65189884

  • Manawa panerake klinis nyuda kahanan sing luwih cetha, biasane ditemokake ing dina pisanan pengobatan.
  • Ing kasus perawatan non-sistematis utawa mandeg awal, risiko kambuh infeksi bisa.
  • Aplikasi mung njaba.
  • Aja nyentuh lumahing mucous saka mripat, minangka iritasi bisa. Yen tamba isih ing mripate, kudu diobati langsung karo banyu sing mlaku, lan yen iritasi terus-terusan, takon karo spesialis.
  • Yen reaksi alergi kedadeyan, tamba kasebut kudu dibuang.

Interaksi karo obatan liya durung ditetepake.

Wangun rilis

Ointment kanggo nggunakake njaba 1%.

Aluminium tabung karo bushons saka bahan polimer 10 utawa 15 g. Njupuk instruksi dikemas ing kothak karton.

Liyane

Umur urip 2 taun. Aja nggunakake sawise tanggal kadalu warso. Simpen ing suhu ora luwih saka + 25 ° C, metu saka jangkauan bocah. Dirilis saka apotek tanpa resep.

Ulasan

Ointment remen mbantu saka jamur mlathi. Ing pengalaman pribadi, aku yakin yen ora ana gunane kanggo mbuwang dhuwit babagan obatan larang, amarga terbinafin kanthi sampurna ngatasi masalahku. Irina

Aku sinau babagan ngetokake jamur ing sikilku saka master pedicure. Aku duwe gatal tipis, nanging aku ora bisa mbayangno yen ana jamur! Aku mlayu menyang farmasi, tuku Terbinafine, ditindakake lan ngira yen dheweke arep gerah lan sensasi kobong diencerake, nanging ora kelakon! Sawise seminggu nggunakake, aku nyadari yen ora ana jamur liyane! Tamara

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

73 komentar

  • Gregorius :

    Hello Krim Bisa Terbinafin mbantu karo alergi ing pangkal paha?

  • sarin :

    Terbinafine bisa mbantu nyenyamah? Wanita sing duwe? Kanggo minggu, sampeyan bisa nyingkiri gatal lan ngrusak kulit awak ??

    • Doc :

      Hello

      Yen diagnosis bener, bakal mbantu, ora mung ing minggu, nanging rong. Sanajan gejala kasebut ilang, sampeyan kudu terus ngeculake.

      Yen kulit kepala kena, luwih becik nggunakake shampoo antipungal.

  • Victor :

    Terbinafine (ointment ing tabung), ora mbantu kula ing foto keprigelan Belmedpreparata, aku bakal nggunakake clotrimazole, luwih saka asal Eropah, utawa miconazole wis review apik.

  • Natalia :

    Hello!
    Aku duwe masalah iki. Aku umur 35 taun. Enem sasi kepungkur, padha diarani mycosis saka kulit kepala lan kelenjar susu. Ditunjuk: Ngombe Itrungar kanggo 15 dina, aplikasi Zinovit shampoo ing sirah lan lotion Bifon - ing kelenjar susu kanggo 1 sasi, ngedhem ing umbah-umbah. Kasedhiya, ngalami perawatan. Hasil tes nuduhaké anané jamur ing jumlah moderat ing kulit sirah lan ing kelenjar susu (sadurunge perawatan ana jumlah sing signifikan). Dokter mungkasi tangane lan ora ngerti apa sing bakal ditunjuk sabanjure. Dheweke ngomong yen obat sing kuat kaya, yen dheweke bantuan, dheweke bisa mbantu. Aku mutusake kanggo njupuk perawatan liyane karo obatan kasebut. Lan saiki nalika ngobati karo medeni, aku ngelingake menawa gatal njijiki muncul ing alis, lan kuku tangan dadi exfoliated lan wulune muncul ing loro utawa telung driji. Wis jamur wis ditransfer saiki kanggo wong-wong mau? Sawise kabeh, aku wis nganggo kuping tanpa sarung tangan kanggo kabeh wulan iki. Lan dokter ora ngomong apa-apa bab iku. Ngomongi, monggo, bisa jamur saka kulit kepala pungkasan menyang kuku tangan?

    Apa aku kudu? Aku maca wong sing kasil nambani mycosis saka kulit sirah karo Lamisil, ngombe tablet kanggo sasi (1 tablet saben dina) lan nyingkirake filth iki. Perawatan kasebut diwenehake kanggo anak-anak umur TK. Ngendi aku njaluk mycosis iki saka, aku isih ora masang pikiranku. Ngomongi, muga-muga, pengobatan kuwi mbantu aku ing kahananku - ngombé Lamisil piyambak tanpa nggunakake shampoo? Lamisil minangka tamba larang banget, ujug-ujug ora bakal mbantu aku. Apa bisa ngganti karo analog - Terbinafine? Lan carane aku nglindhungi tangan? Wisuh sirahmu nganggo sarung tangan? Bantuan mangga.

    • Doc :

      Hello

      Spora jamur nyebar ing saindenging jagad, yen sampeyan duwe mycosis saka kulit, banjur ana spora ing saindhenging omah. Perlindhungan kebersihan lan weteng mbantah iki, nanging yen sampeyan aktif nyebar mikcosis, sampeyan bisa duwe masalah karo sistem kekebalan, sawetara penyakit sistemik. Coba ngalebokake immunogram lan pirsani asil karo dokter.

      Lamisil utawa Terbinafine bisa dicoba, sing sampeyan tulis, 1 tab / dina kanggo sasi. Sanalika, uga perlu nggunakake shampo nalika kabeh perawatan, nanging ora saben dina, 2-3 kaping seminggu. Ing dina liyane, yen perlu, sampeyan bisa ngumbah sampo biasa.

  • Anna :

    Hello, Aku wiwit nambani jamur kuku kanthi bifosin, nanging ana sethithik kiwa lan terus nganggo terbinafine. Ora ana sing aneh sing diganti? Lan uga kanggo ointment uga penting sing sampeyan ora bisa gabungke karo alkohol? Lan ngomongke, bisa ana hubungan antara jamur thrush lan kuku, lan banjur kudu miwiti perawatan sistemik. Akeh pitakon, nanging aku kepengin njawab

    • Doc :

      Hello

      Umume arupa jamur sing tahan kanggo sawetara ointment. Yen ora ana asil, owah-owahan obat kasebut, supaya ora kuwatir. Alkohol ora kena pengaruh obatan lokal.

      Komunikasi karo sariawan mesthi wae bisa menyang dhokter, mbok menawa uga wis diwenehake pil.

  • Anna :

    Hello! Ditemokake jamur kaya ora kuwat ing gulu lan armpits! Diiseni terbinefin cream! Nanging aku duwe bayi kanggo dheweke 5 sasi lan aku nyusoni! Instruksi ora bisa ditulis karo Pengawal! Apa ana susu gedhe ing susu? Lan apa sing bisa dadi elek karo bocah? Aku mung perlu ngobati dheweke, nanging aku ora pengin Pts kanggo mateni.
    Matur suwun

    • Doc :

      Hello

      Krim bisa diaplikasi, mung ngumbah tangan nganggo sinetron sawise aplikasi lan ndeleng yen ora tiba ing puthung lan ing sisih liyane.

  • Rose :

    Hello dhokter!
    Anakku duwe cacing ing kulit. Dheweke umur rong taun. Dokter diwènèhi methylene kanggo smear lan banjur ointment karo tabinafine. Nalika lenga smearing aku sok dong mirsani rangsangan cilik sak sore, mungkin reaksi alergi. Lan saiki aku maca sing ana watesan ing umur. Apa sing kudu dilakoni Kita nandhang sangsara telung sasi. Thanks in advance!

    • Doc :

      Hello

      Kene, ora bisa dilakoni pengawasan. Deleng dokter amarga ruam, nyuwun ketoconazole, luwih nyenengake, yen bisa.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.