Dibinafine tablet

Obat iki uga kasedhiya ing salep bentuk dosis.

Analog

terbinafin_tabletki_vertex_813

  • Binafine;
  • Lamisil ;
  • Lamikan;
  • Mycoterbin;
  • Onyhon;
  • Terbit ;
  • Terbinafin Pfizer;
  • Terbinafine hydrochloride;
  • Thermikon;
  • Liyane
  • Miconorm;
  • Fungerbin ;
  • Exifin .

Rega

: 162 р. Rata-rata online rega * : 162 p.

(rega beda beda saka manufaktur beda)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Dibinafina tablet putih, biconvex, berbentuk kapsul. Ing sisih lor ana pinggiran pamisah lan ana huruf "T" ing loro-lorone.

Ing salah siji tablet saka 250 mg terbinafine ngandung terbinafine hydrochloride 281.3 mg. Iki minangka zat aktif sing digunakake ing kabeh analog.

Obat iki didol ing wangun sing padhet, dianggo ing 7 utawa 10 potong. Tablet dicithak ing kothak kanthi instruksi rinci. Obat iki dirilis saka apotek kanthi resep.

Tindakan farmakologis

Terbinafin_tabletki

  • Terbinafine minangka tamba kanggo perawatan penyakit jamur. Wis aktivitas kanggo kabeh agen jamur sing bisa nyedhaki awak manungsa. Efek terapi yaiku tumindak destruktif sing diarahake ing sel membran sel jamur. Obat iki duweni sifat kanggo alon aliran aliran reaksi enzimatik saka squalene oxidase, ngganggu fungsi normal membran sel.
  • Terbinafin mbantu mungkasi produksi ergosterol. Kurangé populasi ndadékaké panambahan ing sèl jamur squalene, sing ndadékaké nyuda aktivitas saka kabèh sistem enzim. Iki dadi panyebab mati sel.
  • Obat kasebut kanthi cepet diserep saka saluran gastrointestinal lan sebagian metabolite ing ati.
  • Tingkat konsentrasi getih paling dhuwur dumadi 2 jam sawise njupuk 250 mg obat.
  • Obat kasebut kanthi bertahap nglumpukake konsentrasi, sing menehi efek terapeutik, lan paling akeh ditemokake ing kulit, rambut, kuku lan tissue subkutan.
  • Zat aktif diowahi dadi metabolit sing ora nuduhake aktivitas antijamur, lan diekskripsikake saka awak liwat sistem urin.
  • Efek farmakologis saka terbinafine ora owah kanthi nggunakake bola-bali.
  • Ing kasus owah-owahan patologis ing fungsi ati utawa ginjal, biotransformasi zat aktif bisa diperlokaké. Iki nyebabake sirkulasi luwih saka inti zat aktif ing getih lan nambah konsentrasi ing plasma.

Indikasi sing digunakake

Terbinafin diwenehake kanggo panyakit sing disebabake dening kelompok jamur:

  • dermatophytes;
  • cetakan;
  • ragi-kaya.

terbinafin Iki ditrapake kanggo gejala penyakit sing diterangake lan umum kayata:

  • candidiasis;
  • mikroskopik;
  • onychomycosis;
  • trichophytosis;
  • penyakit athlete.

Tablet Terbinafine diwenehake yen patogen Genus Trichophyton diidentifikasi:

  • tonurans,
  • verrucosum
  • Violaceum,
  • Mentagrophytes,
  • Rubrum.

Uga:

  • Epidermophytonfloccosum,
  • Microsporumcanis,
  • jamur saka genus Candida albicans.

Cathetan: ora efektif karo warna lichen.

Metode aplikasi

Obat kasebut dijupuk dening dokter, nang, sawise mangan. Dewasa milih 250 mg 1 dina saben dina. Kanggo pasien lansia, dosis uga ditrapake tanpa koreksi. Kanggo pasien kanthi insufisiensi ginjel kronis, 125 mg diwenehake 1 wektu saben dina.

Anak sing umur luwih saka 3 taun diwenehake, gumantung saka bobot awak. Kanthi bobote saka 20 nganti 40 kg - 125 mg 1 dina saben dina. Yen bocah bobote luwih saka 40 kg - 250 mg 1 dina saben dina.

Duration of treatment gumantung marang indikasi lan keruwetan penyakit kasebut . Bisa saka 2 nganti 12 minggu, gumantung saka wilayah sing kena, sing ditemtokake dening dokter.

Kanthi kekalahan kuku jempol, biasane perawatan perawatan 3 sasi ditindakake supaya kuku sing magepokan mundur lan nguripake maneh. Yen kuku mundhak alon-alon, sampeyan butuh perawatan sing luwih dawa. Mulane, kita saranake nyuwun dhokter.

Ing cilik saka jamur kaki utawa lesi kulit ing wilayah liyane awak, duration perawatan: 2-4 minggu, yen kulit kepala kena pengaruh - 4 minggu. Kajaba iku cendhak Microsporum canis, kudu diolah saka 4 nganti 6 minggu.

Overdosis

4499 Kanthi overdosis tamba kasebut:

  • gangguan kelainan
  • nyeri weteng
  • dizziness.

Perawatan wis diterapake kanthi gejala. Padha ngresiki weteng, njupuk areng aktif ing tingkat 1 tablet saben bobot 10 kg lan nindakake terapi gejala. Tinimbang batu bara, sampeyan bisa nggunakake enterosorbents luwih modern .

Contraindications

Obat iki ora diwènèhaké nalika meteng, lactation, owah-owahan patologis ing prau saka extremitas ndhuwur lan ngisor.

Obat iki wis kontraindikasi ing bocah-bocah nganti umur rong taun, ing bocah-bocah sing luwih tua, pengobatan diwenehake dening dokter sing nekani, lan digawa ing rumah sakit supaya ana pemantauan sing tetep saka kahanan awak.

Zat aktif ora kena digunakke ing kegagalan ati sing abot lan dumadi saka wangun tumor. Iki ora ditampa kanggo kelainan sing ana hubungane karo proses metabolisme.

Interaksi karo obatan liyane

Zat aktif bisa berinteraksi karo kontrasepsi oral. Ing pasien nalika perawatan, kadang-kadang diamati irregularities ing regane siklus menstruasi.

Instruksi khusus

27375 Obat-obatan kasebut ora diijini.

Pamangane mbinafine sing ora duwe aturan uga ndadekake eksaserbasi penyakit kasebut. Kanggo alasan sing padha, perawatan ora bisa mandheg prematur, kanthi wiwitan efek terapeutik.

Yen ing 2 minggu saka perawatan saka penyakit jamur ora ana perbaikan, banjur perlu hubungi dokter. Sampeyan kudu ngenali maneh patogen lan zat aktif sing sensitif.

Tindakan pancegahan ekstra

Nalika ngobati Terbinafine, kaos kaki kudu dibuwang, lan kaos kaki sing resik anyar sing dipakai nalika lan sawise perawatan. Sepatu sing dianggep kanthi khusus utawa nggunakake pangatus antikulat kanggo sepatu. Yen bisa, sawise Recovery, shoes kudu diganti.

Pengolahan sapatu ditindakake saben minggu 2 lan ing mburi terapi.

Efek samping saka tamba ing awak

  1. Sajrone perawatan, perlu kanggo ngawasi keadaan ati, ngliwati analisis aktivitas transaminase "liver" ing serum. Umumé, pasien sawise 3 sasi njupuk obat didiagnosis karo kolestasis lan hepatitis. Dysfunction hati mujudake kelemahan umum, mual, hilang nafsu makan, nyeri di sisi kanan, yellowness kulit dan protein mata. Ana ngurangi cipratan karo werna bir, endhog dadi kuning. Obat ing kasus iki dibatalake. Kanggo nyegah efek sisih kasebut, kudu nggunakake ancang-ancang sing ningkatake pemulihan sel ati.
  2. Nalika alkohol dipangan nalika perawatan, efek hepatoxic saka tamba kasebut ditambahake lan karusakan narkoba marang ati berkembang.
  3. Tablet Terbinafine ngirim ora dijupuk ing pasien karo psoriasis, amarga nyumbang kanggo exacerbation saka penyakit.
  4. Ing 10% pasien ana pelanggaran sistem pencernaan. Rasa rasa pangan bisa sirna, rasa swara nglewati weteng bakal katon.
  5. Kanthi frekuensi sing padha katon reaksi alergi . Uga ana ruam, hives utawa jinis alergi liyane.
  6. Nalika njupuk obat bisa nandhang sangsara saka sistem musculoskeletal. Kadhangkala pasien ngandhut rasa nyeri ing otot.
  7. Sistem saraf pusat lan peripheral bisa nandhang sangsara saka tamba. Ngelu, depresi, kuatir bisa kedadeyan. Nalika nambani pasien nandhang lelara umum, kelemahane.

Liyane

Dispensed saka farmasi kanthi resep. Nyimpen tamba kasebut ing panggonan sing garing ing suhu sing sethithik ora ngluwihi 20 derajat Celsius, ora bisa ditemoni. Umur urip 3 taun. Panganggone produk obat sawise tanggal kadaluarsa dilarang.

Ulasan

A tamba banget sing mbantu ing perawatan saka jamur penyakit, ora mung wong nanging uga kewan. Dheweke seneng kemasan sing gampang, dirancang kanggo lelebon mingguan lan katon kanthi cepet efek perawatan lan dosis siji obat saben dina. Kuku sawise perawatan wiwit tuwuh alus lan sehat. Sakwise, sensasi rasa diganti kabeh minggu, sing bali sasi sawise tamba ditolak. Maniy, Kiev

Obat iki mbantu karo jamur kuku. Efek kasebut ora luwih elek tinimbang analog analog larang. Terbinafin-Teva, senadyan tamba murah, ora kalah karo efisiensi kanggo kanca larang. Wiwit ora ana efek samping nalika perawatan kasebut, pangguna kepenak karo efek kasebut. Dheweke duwe kuku pink sing ayu. Cinta, Ryazan

Tablet Terbinafin murah mbantu karo jamur kuku, lan efek terapeutik obat kasebut ora luwih elek tinimbang analog larang. Dianggep jamur jempol kanggo 6 sasi lan ngrampungake pemugaran struktur kuku. Protein C, Samara

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

14 komentar

  • Dmitry :

    8 kuku padha kena.
    5 wulan Aku nginum Terbinafine siji tablet saben dina lan siji sasi liyane saben tablet saben dina liyane. Kuku sing sehat mula tuwuh lan sawise 4 wulan kuku kabeh sehat.
    Dadi, aku njupuk Terbinafine setengah taun lan sasi kaping sepuluh wiwit perawatan kabeh kuku kuku sehat.

  • Tatyana :

    Mung kemis, aku mulai perawatan, kabeh kuku ing sikilku kena, lan siji kuku ing lengenku. Jamur wis lawas, umur 20 taun. Aku bakal nyoba kanggo ngandhani yen perawatan wis ditindakake. Dokter diwenehi Terbinafine kanggo pil saben dina, kanggo telung sasi, kanggo saiki. Plus nempelake Nitrofungin, lan salep Terbinafine kanggo sikil.

    • Tatyana :

      Tulis carane perawatan sampeyan gerakan. Lan banjur duwe jamur kanggo 20 taun. Lan padha ngobati dokter kasebut, nanging penyembuhan lengkap ora kelakon. Saiki kabeh wis ditinggal, nanging aku pengin bali.

      • Vyacheslav :

        Aku umur 59 taun saiki! Jamur wis (ing sikil lan ing kuku) saka wayahe ing SA (1976-1978) !!! Ing taun 2014, dheweke mulai perawatan ing wulan Juni, 1 tablet kanggo setengah taun. Ngrawat !!! Ing New - 2015 aku nyetel sikil kanthi kaki sing resik lan kuku !!!

  • Igor :

    Miwiti kanggo ngombe saka dina iki, pucuk ing sikil, ing jempol, banjur aku bakal nulis cara perawatan kasebut.

  • Madi :

    Aku ora ngunjungi blumbang, nanging aku kejiret infèksi iki. Aku ora ngerti apa apa karo perawatan, exoderil ora bantuan, 4 botol wis ngginakaken jamur ora mlaku lan siji toe disabetake, ana akeh tips ing kapentingan nanging sing menehi efek

    • Doc :

      Hello

      Opsi kasebut bisa - sampeyan duwe wujud langka, marang obat sing ora efektif. Kemungkinan banget kurang, nanging iki bisa.

      Salah siji perawatan sing ditindakake ora cukup kaya sing dibutuhake dening instruksi, yen sampeyan ngliwati dina utawa loro, banjur kabeh perawatan bisa pindhah menyang smack.

      Inggih, ing pungkasan, obat-obatan palsu palsu ora umum, milih jaringan federal apotek, ngendi kemungkinan mlaku menyang palsu luwih ngisor.

      Coba antik varnish. Sampeyan bisa nambah pil, terbinafine kudu njupuk 250 mg sapisan dina kanggo 6 kanggo 12 minggu lan nindakake luwih apik ing sangisoring pengawasan dokter supaya bisa nemtokake wektu sing tepat kanggo perawatan lan nulis resep. Meh kabeh resep resep yaiku antifungal.

  • inna :

    Aku wis njupuk pil Terbinafine lan krim suwene 9 minggu, ora ana asil positif. Aku duwe alergi - ruam lan gatal kabeh awakku. Apa sampeyan ngomong?

    • Doc :

      Hello

      Endi jamur ana? Diagnosis digawe dening dhokter utawa dhéwé?

      Kanggo alergi, gunakake antihistamin, Suprastin, Claritin, Loratadin .., ana sing akeh ing apotek.

  • Sergey :

    Dhewe Aku wis njupuk pil wis rong sasi, efek iku positif, nanging aku ora aran rasa pangan, apa aku kudu?

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan kudu takon dhokter sampeyan lan kanthi lengkap nggambarake perawatan supaya nyetel regimen kasebut.

      Biasane, ing kasus kuku kuku, tablet diwenehi kursus, amarga padha cenderung kanggo nglumpukake ing piring kuku, lan wektu maksimum sing disaranake administrasi mung 3 sasi.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.