Terbit

Analog

Terbitan - kabeh formulir

Rega

, крем: 348 р., таблетки: 972 р. Rata-rata rega online * , krim: 348 p., Tablet: 972 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Terbitan - pengobatan antikulat, diprodhuksi ing wangun krim kanggo njaba lan nggunakake njaba tablet.

Indikasi

Indikasi kanggo nggunakake krim Terbizil: infèksi jamur versicolor lan multi-warna .

Tabel Terbizil biasane diwenehake dening dokter ing kasus mycosis saka kulit sirah , kuku lan jamur, dermatomycoses kulit alus , lan candidiasis ing permukaan kulit lan membran mukus.

Dosis lan administrasi

krim Aplikasi kanggo krim: Applied externally. Wilayah sing wis suwe wis dikumbah lan dikeringake. Sawise nglamar krim kaping pindho dina karo lapisan cilik. Krim diangkat alon-alon menyang area sing kena pengaruh, nyekel lan teka tissue sehat. Rash diaper dianggep krim lan gauze ditrapake. Kanggo wong diwasa lan bocah, skema nggunakake krim padha.

Dosis saka krim kanggo perawatan macem-macem penyakit:

  1. Mungkasi multicolor: ing wayah esuk lan ing wayah sore kanggo 12-14 dina.
  2. Candidiasis kulit: ing wayah esuk lan sore kanggo siji utawa rong minggu.
  3. Ringworm stop: sawise tangi lan sadurunge amben 7-14 dina.
  4. Ringworm: ing wayah esuk utawa kaping pindho saben dina kanggo 7 dina.

pil Aplikasi kanggo tablet: nang , sawise dhaharan.

Biasane, siji pil diwenehake sapisan dina.

Anak sing bobot nganti patang puluh kilogram, dosis iki setengah tablet.

Duration of treatment with pil:

  1. Onychomycosis: siji lan setengah nganti telung sasi.
  2. Jamur kulit: saka rong minggu nganti siji lan setengah wulan.

Contraindications

terbizil-5 Sampeyan ora bisa nggunakake krim kanggo wong sing:

  • ana alergi kanggo salah sawijining komponen alat;
  • nyusoni nyusoni;
  • durung tekan umur rolas.

Contraindications kanggo tablet luwih cilik. Sampeyan ora bisa njupuk Dézizil kanthi penyakit ati sing exacerbated lan nemen. Watesan umur, sing dibutuhake kanggo matesi asupan tamba kasebut sajroning bentuk tablet, wis suda nganti rong taun.

Ing ngisor pengawasan dokter nggunakake Terbizil sing nyalah gunakke alkohol omben-omben, duwe tumor gerah saka metabolic ailments. Ing kasus pelanggaran hematopoiesis sumsum balung, uga penyakit vaskular, obat antipungal kudu digunakake kanthi ati-ati.

Pregnant lan lactation

Terbinafine ing wayahe nyusoni digunakake mung ing kasus sing perlu.

Bab sing ora ana panaliten babagan apa efek tamba iki ana ing janin.

Nursing uga contraindicated (zat kasebut katon karo susu lan langsung menyang bayi sing disusui). Ing kasus janjian dening dokter, perlu kanggo netepake wektu pambekanan saka nyusoni.

Overdosis

Kanggo ngluwihi jumlah sing disaranake saka krim meh ora mungkin. Sanajan wis rampung, ora bakal ana akibat serius.

Kanthi pil, kabeh beda. Overdosis ditondoi kanthi munculé mual, muntah-muntah, sirah, sensasi nyeri ing jero padharan, pusing, lan kencing kerep.

Ing kasus overdosis, kudu ngumbah weteng, njupuk areng aktif utawa liyane enterosorbent, nggoleki bantuan medis.

Efek sisih

krim Nalika nggunakake krim, sawetara wong duwe redness, sensasi kobong, gatal.

Nalika njupuk pil, sampeyan kudu nyiapake kanggo efek samping bisa:

  • tambah lemes, lemes;
  • nyeri sendi;
  • rash, abang;
  • pain ing kuil, dizziness;
  • mual, nyeri weteng, bangkekan;
  • mundhut napsu.

Komposisi lan farmakokinetik

Komponen siji kram:

Bahan aktif utama: terbinafine hydrochloride 0,01 g.

Komponen tambahan: natrium hidroksida 0,0012 g, benzil alkohol 0,01 g, sorbitan stearate 0,019 g, palmitat cetyl 0,02 g, etil 0,04 g, cetostearyl alkohol 0,04 g, polysorbat 60 0,061 g, isopropil ester asam myristic 0 , 08 g, banyu murni 0.72 g

Komponen saka tablet siji 0,25 g:

Komponen utama: terbinafine hydrochloride 0.28 g.

Zat tambahan: silikon dioksida koloid, 0,0039 g, asam stearat, 0,0039 g, hipromolosa, 0,012 g, selulosa microcrystalline, 0,044 g, dimodifikasi pati, 0,045 g.

Nalika ditrapake ing njaba, kurang saka limang persen zat sing diserap. Krim kasebut cepet diserep lan ana ing kelenjar sekresi njaba. Nomer aktif zat aktif ing folikel rambut, sawise 10 dina, dheweke nembus kuku.

Nalika diestoni diserap nganti 70% saka inti. Konsentrasi paling dhuwur ing awak disedhiyane satunggal jam setengah sawise njupuk pil. Unsur sing akir cepet nyebar liwat jaringan, nglebokake kuku lan rambut.

Liyane

Penggunaan Terbizil (uga antimikotik) kudu tetep lan konsisten. Pembalikan pengobatan ndadekake kambuh.

Krim kasebut kasedhiya tanpa resep pil resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Digunakaké krim Terbizil. Impressions mung positif. Mbantu kita nyingkirake jambon lan pityriasis. Putra paling tuwa ketemu lichen jambon. Carane kedadeyan, aku isih ora ngerti. Kita dianggep kaping pirang-pirang, nanging ngalami relap. Iku apik yen aku ketemu krim Terbizil ing apotek. Aku ngalami seminggu suwene kaping pindho saben dina. Wis kabeh. Alisa, St. Petersburg

Saka telung iki ora bisa nyisihake sawetara sasi. Sanalika aku ngetutake sethithike, peeling, kekeringan lan kesangsian ora nggawe dheweke ngenteni. Sikilé saya asat, sing nyebabake rasa ora nyenengake. Kanggo ndhelikake horor iki saka wong liya, kanca lan omah, terus dicet kuku ing werna sing cerah. Krim Terbizil mbantu nglali babagan jamur. Kira, Anapa

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.