Thermikon cream

Obat iki uga kasedhiya minangka semprotan .

Analog

krim: tuba lan kotak, tampilan umum

Rega

: 240 р. Rata-rata rega online * : 240 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

A thermicon minangka salep topikal antikulat. Iki ditondoi dening ambu werna lan karakteristik ambu.

Indikasi

krim 15g Indikasi kanggo nggunakake krim:

Dosis lan administrasi

Kanggo bocah nganti 12 taun: aplikasi salep kanthi ati-ati. Pangaruh ing organisme anak ora sinau kanthi lengkap.

Kanggo wong diwasa, wong tuwa lan remaja saka umur 12: ngumbah bagéan sing magepokan karo kulit nganggo banyu sing resik lan garing. Aplikasiake krim ing njaba. Sampeyan uga perlu kanggo proses kulit sehat jejer. Gumantung ing diagnosis, sampeyan kudu nglamar sepisan utawa kaping pindho saben dina.

Yen gejala jamur diiringi ruam popok, bungkusake area kasebut kanthi tape gauze sawise nglebokake obat kasebut. Apa sadurunge bedtime. Yen mycosis ana ing tahap lanjut, oplen tabung gedhe perlu kanggo perawatan.

Durasi perawatan paling sethithik 1 minggu.

Contraindications

Kabeh wangun thermikon Sampeyan ora bisa nggunakake ointment kanggo reaksi alergi individu kanggo komponene.

Ing ngisor pengawasan dokter diijini nggunakake krim kanggo bocah-bocah ing umur rolas, uga pasien ing ngisor iki:

  • kanthi gagal jantung lan ginjel;
  • pecandu alkohol;
  • kanthi tatanan getih miskin;
  • karo neoplasma (malignant and benign);
  • kanthi gagal ing proses metabolisme awak;
  • kanthi penyakit pembuluh darah tangan lan sikil.

Pregnant lan lactation

termikon-0 Ora ana data babagan efek saka Termikon krim ing ibu utawa ing janin.

Supaya bisa nyegah efek negatif marang bocah kasebut, dianjurake supaya bisa nganggo kulit thermicon nalika meteng.

Zat aktif, sing ditrapake eksternal, ora teka karo susu ibu. Kanggo nyusoni bayi sing anyar, cara iki aman.

Overdosis

Ora ana keluwihan sing signifikan ing dosis sing disaranake.

Efek sisih

Antarane reaksi saleh yaiku yen ana sawetara desquamation, gatal-gatal, lan kobong.

Yen sampeyan kuwatir babagan sensasi ing rasa lan rasa ora nyaman, sampeyan kudu ngilangi perawatan lan takon dhokter.

Komposisi lan farmakokinetik

termikon-84 100 mg krim ngandhut 10 mg saka terbinafine hydrochloride. Zat iki minangka bahan aktif utama ing preparation.

Eksipien: benzil alkohol, banyu murni, isopropil myristat, polysorbat 60, alkohol cetyl, stearil alkohol, sorbitan stearat, natrium hidroksida, cetylmalmitat.

Iku tumindak ing jamur ing tingkat sel kanthi langsung sawise aplikasi. Dosis cilik duweni efek fungicidal ing jamur jamur, dermatophytes lan jamur dimorph. Zat utama bisa nambahake jamur ragi utawa ngancurake. Tindakan iki amarga jinis jamur sing nyebabake kulit.

Komponen Thermicon ora nyedhaki tingkat hormon ing awak, ora nyedhiyakake efektivitas obat liya. Kurang saka limang persen diserep.

Liyane

Latihan perawatan kudu terus-terusan. Suspension saka perawatan ngancam kanggo kambuh. Perbaikan lan relief katon ing sawetara dina pisanan nglamar salep, nanging kanggo tamba lengkap, mesthine terus-terusan perlu.

Iki dirilis tanpa resep.

Umur urip 2 taun. Tetep metu saka bocah, ing suhu ora luwih saka 30 ° C. (ora beku).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing preian Taun Anyar aku weruh titik abang ing kulitku. Iku scaly lan itched banget. Ingkang kapisan ingkang kula tindakaken inggih punika obat-obatan dhumateng piyambakipun, ingkang lajeng saya nyuwun pangapunten. Ing apoteker aku ngedol salep hormonal, sing rong minggu ora bisa ngatasi penyakit kasebut. Lan maneh saka wektu iki kanggo nggunakake obat hormonal ora bisa. Dermatolog, sing aku diuripake, nulis Thermicon. Kulit kulit mandheg sawise limang dina, abang mbrontak kaya ngimpi ing dina sepuluh. Varvara, Noyabrsk

Aku nambani jamur kuku karo Thermicon. Ngendi aku kejiret, aku malah ora ngelingi (mandi, sauna, pusat kebugaran, taman air). Nanging perawatan ditundha ing kabeh wektu, sing mikir "bakal kelakon dhewe." Akibaté, sikil kasebut nggoleki pamindhahan sing ora keprihatinan. Tuku krim, wiwit smear. Aturan utama - aja nganti garing. Kanggo iki, aku terus nyopot driji ing driji. Sawise rampung ing wayah sore, aku kelalen apa jamur. Nanging sawise nem sasi ana kambuh. Lan kene maneh Termikon mbantu. Irina, Omsk

Termikon narik rega budget lan efisiensi dhuwur. Aku digunakake kaping pindho saben dina ing bagian awak sing tatu. Sawise seminggu, gejala kasebut ilang. Aku kebak pulih rong sasi. Maria, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.