Thermikon spray

Obat iki uga kasedhiya ing wangun krim .

Analog

semprotan lan kemasan ing latar biru Analog ing bentuk dosis sing padha - semprotan Lamisil .

Analog ing bentuk krim adhedhasar bahan aktif sing padha:

Rega

: 233 р. Rata-rata online rega * : 233 r. (15 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Spray Termikon minangka agen antijamur kanggo panggunaan eksternal, transparan, nduweni aroma etanol sing kuwat. Wis spektrum sing akèh.

Indikasi

Kabeh bentuk dosis thermikon ing sawijining gambar

Dosis lan administrasi

Aplikasiake semprotan kasebut kudu eksternal. Course perawatan kanggo wong diwasa lan wong tuwa tahan pitung dina. Anak ditugasake kanthi individu.

Cara migunakake: Pre-area kulit sing kena pengaruh wis dicuci karo banyu sing resik lan garing kanthi alami.

Alat kasebut kudu disemprotake ing lapisan rusak ing epidermis. Jumlah semprotan kasebut kudu kayata ngresepake kulit sing kuwat lan lingkungan sehat sing adoh.

Frekuensi panggunaan - sapisan utawa kaping pindho saben dina. Dosis sing tepat sing ditampa dening dokter sing nekani.

  • Kanthi perawatan lichen multi-warna tahan pitung dina. Spray sempritan ing wayah esuk lan sadurunge bedtime.
  • Nalika cairan lengen mistik utawa bagian awak liyane, pengobatan bisa tahan pitung dina. Cara ditrapake saben dina sadurunge bedtime.

Contraindications

termikon-321 Ing sangisoré pengawas dokter, Termikon gumantung saka alkohol lan pasien sing ngalami insufisiase ginjal lan ginjel sing digunakake.

Contraindications:

  • hypersensitivity kanggo samubarang komponen;
  • umur rong taun;
  • oposisi hematopoietik;
  • neoplasma jinak lan ganas;
  • nglanggar proses metabolisme;
  • Pelanggaran patensi pembuluh darah.

Pregnant lan lactation

Thermicon nalika meteng digunakake kanthi ati-ati. Iki amarga kasunyatan sing cukup riset ing wilayah iki durung ditindakake. Tundhuk Termikon ing wektu nggawa janin mung ing indikasi sing ketat, nalika manfaat kanggo ibu luwih gedhe tinimbang anak.

Sajrone wektu lactation nggunakake tamba wis diijini. Kemungkinan nyakup komponen obat ing awak bayi diwiwiti dadi nol.

Overdosis

Kasus ngluwihi dosis sing disaranake ora dideteksi.

Efek sisih

Reaksi alergi ora dilebokake.

Mungkin kobong, gatal, ngganti warna kulit.

Komposisi lan farmakokinetik

termikon-05 Zat aktif utama: terbinafine hydrochloride 300 mg. Tambahan, preparation nyakup: etil alkohol, banyu, propilena glikol lan Proxanol 268.

Thermikon nduweni antijamur, fungicidal lan fungistatic kuat. Sawise aplikasi kanggo bagéan kulit rusak, owah-owahan ana ing biosintesis jamur.

Secara bertahap, kekirangan ergosterol dibentuk, squalene nglumpukake ing njero sel, sing ndadekake pati jamur ing tingkat sel.

Zat aktif ora mengaruhi latar mburi hormon, ora interaksi karo obat liya. Kurang saka 5% diserep nalika diterapake topikal.

Liyane

termikon-354 Iki dirilis tanpa resep.

Sampeyan ora bisa ngganggu wektu perawatan, kanthi risiko mundhak kambuh.

Perbaikan ing kondisi kasebut kacathet ing dina pisanan terapi, nanging butuh paling ora seminggu kanggo pemulihan lengkap.

Yen sawise pitung dina gejala kasebut ora ilang, mesthine kudu takon dhokter kanggo njlentrehake diagnosis.

Aja nggunakake semprotan ing. Mungkasi ngganggu membran lendhut.

Yen sengaja ditelan, golek perhatian medis.

Yen dienggo kontak karo permukaan mripat, mbilas nganggo banyu mlaku sing resik.

Yen ana reaksi sing ora biasa karo obat kasebut, kudu dibatalake.

Umur urip 2 taun. Tetep metu saka bocah, ing suhu ora luwih saka 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Anakku ana ing tentara muncul jamur ing sikil. Tugas saya yaiku kanggo tuku produk sing kerjane kanthi cepet lan gampang ditrapake. Aku mandheg ing Thermikon. Pilihan kasebut ambruk ing wangun semprotan. Bahan utama ing kene yaiku terbinafine, konsentrasi apik banget. Aku ngirim obat kanggo anakku nganggo paket. Ing surat sabanjure, dheweke ngucapake matur nuwun kanggo semprotan. Kulité wis ngurip, kulit wis ilang. Apamaneh, semprotan mbantu putrane malah tanpa diagnosis sadurunge, tanpa nemtokake jinis jamur. Putra ora mbuwang remnants saka tamba, ngiwa ing kasus sing kambuh. Irina, Kemerovo

Sampeyan ora bisa nyeret kula menyang dokter, nanging ora bisa manggon karo jamur. Miturut saran saka kanca sing tuku Thermicon. Externally, iki botol cilik kanthi cap nyenyet. Pandhuan rinci, ora ana contraindications. Iku gampang kanggo nemokake tamba, didol ing sembarang apotek. Iku mbantu becik saka aplikasi pisanan. Marina, Barnaul

Patch kulit garing katon ing sikile, iku diencerake lan diiseni. Sajrone wektu, kahanan mung luwih gedhe: sikil wiwit kenthang. Dermatolog nyatakake perawatan kasebut karo Thermicon. Apik kaget amarga biaya semprotan sing terjangkau. Rong minggu mengko, masalah iki mandheg ngganggu aku. Saiki mung ana kemerahan, nanging mboko sithik. Ksenia, Novosibirsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Title: Hidrokortison (ointment) - instruksi kanggo nggunakake, rega

Desc: Reaksi berair lan alergi bisa nimbulaké luka irreversible dermis, supaya kortikosteroid, khususé Hydrocortisone, nyaranake ing tahap akut

sod: Indikasi Dosis lan administrasi Contraindications Efek samping Komposisi lan farmakokinetika Liyane

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.