Terzhinan

Analog

Panampilan, kemasan Saiki, analog struktural saka Terzhinan karo zat aktif sing padha ora ana . Efek ing organisme patogen bisa dianggep analog:

  • Neotrizol,
  • Meratin Combi

Rega

: 386 р (6 шт), 440 р (10 шт). Rata-rata online: * 386 r (6 lembar), 440 r (10 lembar).

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi lan sifat

ukuran tablet Instruksi kanggo obat kasebut nglapurake menawa tablet vagina (asring disebut "lilin").

Aja nglakoni pil! :)

Terzhinan minangka tamba kombinasi. Salah siji supositoris ngandhut komponen utama:

  • 200 mg saka ternidazole,
  • 100 mg saka neomycin sulfate,
  • 100 ewu unit Nystatin,
  • 3 mg Prednisolone (sodium metasulfobenoate).

Komplek excipient kalebu:

  • jagung pati,
  • silika anhidrat,
  • magnesium stearate,
  • povidone,
  • lactose,
  • talc
  • sodium lauryl sulfate,
  • parfum.

Ing siji blister diselehake ing 6 utawa 10 potong.

Lilin kudu disimpen ing suhu kamar. Duwe urip telung taun.

Tindakan farmakologis

Iku katon kaya tablet kasebut Komponen utama infeksi serangan obat saben cara kanthi cara kasebut:

  1. Ternidazole duweni efek trichomonacid lan aktif marang mikroorganisme anaerob, kayata Gardnerella.
  2. Neomycin sulfate cepet nyepeng karo bakteri pyogenic, minangka antibiotik aminoglikosida karo spektrum aksi sing sugih.
  3. Akhire nystatin ngilangi jamur Candida.
  4. Prednisolone sodium metasulfobenzoat nduweni efek anti-inflamasi, yaiku glukokortikoid.

Komposisi sakabèhé tamba nalika dipigunakaké njamin induktifibilitas mukosa vagina lan pH konstan.

Indikasi sing digunakake

Kondisi ing ngendi lilin Terzhinan duweni manfaat maksimal yaiku vaginitis :

  • jamur, sing disebabake Candida albicans;
  • Trikomonas;
  • bakterial, sing disebabake dening flora pyogenic;
  • amarga infèksi campuran (jamur kaya ragi, anaerob, lan trichomonads).

mudhun sisih Kanggo nyegah infeksi jamur, tamba digunakake:

  • ing wayah sore pengobatan bedah patologi ginekologi,
  • sadurunge nglairake utawa aborsi,
  • sadurunge nginstal koil kontrasepsi lan sawise wiwitan,
  • sadurunge riset intrauterine (histerografi),
  • sadurunge diatermocoagulation saka serviks lan sawise prosedur.

Contraindications

Suppositori kasebut ora dianjurake kanggo pasien sing peka karo komponen obat kasebut.

Saka trimester kaping 2, sampeyan bisa nggunakake obat kasebut. Ing trimester pisanan lan ing wektu dipakani mung dening resep dokter.

Efektivitas perawatan bakal dirampungake nalika sampeyan bisa ngobati partner seksual bebarengan. Tindakan pencegahan kuwi bakal mbantu supaya ora reinfeksi.

Sajrone menstruasi luwih becik diobati karo pil .

Konsekuensi negatif

Efek samping saka tablet vagina iki arang banget. Ing awal perawatan, reaksi lokal kadhangkala kamungkinan:

Tampilan pratandha iki mbutuhake panggantos karo pasangan sing luwih alus.

Perawatan karo Terzhinan ora mengaruhi kemampuan kanggo ngirid lan nglakoni latihan aktif.

Instruksi lan fitur saka aplikasi kasebut

Terzhinan - 3 bungkus Sadurunge nggunakake tablet diselehake ing banyu suwene setengah menit , banjur disuntikake menyang vagina. Manipulasi iki rampung sadurunge bedtime nalika lying. Ing wektu liyane sawise introduksi saka suppository kudu ngapusi kanggo 15 menit.

Miturut rencana umum, terapi tetep 10 dina. Yen mycosis utamané angel, pengobatan ditampa nganti 20 dina. Liyane menstruasi ora alasan kanggo mbatalake prosedur kasebut.

Manungsa waé! Penyesuaian dosis saben dina kudu dikoordinasi karo gynecologist.

Ulasan

Nalika sawise lair, aku duwe erosi, aku lulus tes. Padha nuduhake inflammation lan thrush. Dokter diwenehi kula lilin kanggo Terzhinan. Iku metu sing duwe wangun tablet vagina. Kanggo sepuluh dina aku ditindakake sewengi. Ing proses perawatan ora ana efek samping. Ing pungkasan dalan aku lulus tes maneh. Padha nuduhake yen aku sehat. Aku seneng banget yen lilin bisa digunakake kanggo wanita ngandhut lan nalika dipangan, sing penting banget kanggo aku. Anna, 25 taun, Vologda

Aku rauh kudu mbusak polip ing uterus. Nanging pisanan, dhokter nyatakake iki "pil vagina." Enem taun kepungkur aku diwenehake kanggo thrush. Banjur padha mbantu. Wis mesthi durung rampung. Telung dina. Nanging aku wis rumangsa yen kondhisi saya apik. Nyeri ing weteng ora ana. Aku menehi saran kabeh kanggo tamba iki. Wis meh ora efek samping lan menehi asil sing apik. Vera, 45, Ivanovo

Ing pemeriksaan sabanjure, gynecologist nemokake yen aku duwe vaginitis. Senajan aku ora sambat apa-apa. Weruh iku ala. Dokter mau nyatakake inflammation banget saka tempek. Wis diwenehi Terzhinan. Iki suppositories vagina, sanajan pil disebut. Pengobatan ora angel. Saben sore ngenalake siji lilin. Course ing 10 dina. Ora mung kuwi, mokal ora duwe hubungan karo bojomu malah karo kondom (bebaya dhokter). Ing inflamasi wis liwati, lan tes wis ditampilake. Obat sing apik lan prasaja. Rimma, 32, Kaliningrad

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

26 komentar

  • Venus :

    Ing trichomoniasis ketemu smear, sawise lilin kapindho kabeh gatal lan rasa ora nyaman! Aku bakal nemtokake kursus 10 dina, lan perawatan internal uga! Maksudku yaiku yen kabeh pratandha lan pratandha negatif wis ilang sawise siji lilin! Girl 25 taun! Ps, nglindhungi dhewe ((

  • Gulmira :

    Aja manawa tetep pil ing banyu?

  • Ganimurat :

    Review Rimma kelangan. Kira-kira nyatane sampeyan ora bisa duwe hubungan karo bojone. Lan karo liyane sampeyan bisa.

  • Alfia :

    Hello! Aku diangkat terzhinan, ngomongke aku kudu dilakoni ing posisi rawan, aku njagong, banjur aku lunga lan lay mudhun, apa aku bener?

  • Julia :

    Ya bener, Terzhinan minangka tamba apik banget, aku nyaranake supaya ora ngelak lan goleki analog kanggo sing luwih murah, kanthi rega kasebut bener-bener mbenerake dhewe)

  • Olya :

    Ngomong aku, sampeyan ora bisa ngobrol nalika perawatan utawa ing umum? Sawise perawatan, yen bisa, banjur ana maneh sing bakal discharge, amarga bojo durung diobati.

    • Doc :

      Hello

      Jinis ora dianjurake kanggo ngobati kabeh periode perawatan, asring nyebabake kambuh.

      Sing luwih becik kanggo wong lanang nggunakake krim, umpamane, Klorimazol, kanggo nglamar dina kaping pindho saben minggu.

  • Masha :

    Hello, lan sampeyan bisa nyetel lilin sajrone periode sampeyan.

  • Alya :

    Nalika colpitis bisa nggunakake obat kasebut?

  • Kabeh :

    Hello, Aku duwe hypothyroidism, iku bisa nggunakake obat iki?

  • Gala :

    Hello, lan nalika cervicitis, sampeyan bisa ngisi Terzhanin

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan perlu nemokake agen penyebab penyakit lan saka iki kanggo prescribe obat, mung dhokter bisa nindakake iki.

  • Ale :

    Hello, Aku wis didiagnosis kanthi "erosi cervical kongenital" nyatakake lilin iki, ora ana apa-apa sing ditulis babagan obat iki ing situs web, ngomongke carane bisa mbantu aku lan apa sing bakal mbantu aku kabeh?

    • Doc :

      Hello

      Biasane ora ana sing kudu nambani erosi kongenital, sawetara penyakit sing ditemokake, sing luwih apik kanggo mriksa dokter.

  • Natalya :

    Ngandhut karo kembar, ureaplasmosis dideteksi ing smears, lan Terzhinan diwenehake. Instruksi babagan jinis infèksi iki ora ngandhani apa-apa. Apa sampeyan kudu ngati-ati? Tembung punika 13 minggu.

    • Doc :

      Hello

      Terzhinan efektif nglawan sing paling gampang, lan umume nduweni macem-macem tumindak. Yen dhokter wis diwenehake, sampeyan bisa.

  • Regina :

    Good evening! Bisa polygynax diganti karo serzhinanom kanggo thrush? Kita ing GW.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.