Tes ilmu dermatologi

  • Ujian kasebut ditrapake kanggo siswa lan praktisi kedokteran.
  • Prosedur pengujian yaiku 10 foto penyakit kulit acak.
  • Ing saben kasus, sampeyan kudu milih jeneng sing bener saka penyakit saka sawetara opsi.
  • Kanggo jawaban sing paling bener sampeyan bakal nemokake siji titik.
  • Nalika nggawe test, atlase Fitzpatrick, Tosti lan literatur medis liyane digunakake.
  • We kindly nyuwun pangapunten wong kanggo nyegah saka maringaken test.

Начать тест Tunggu menit ... Miwiti test

11 komentar

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.