Tetracycline salep

Analog

mripat Tetracycline ing wangun dosis beda ( tablet , ointment) digawe dening manufaktur beda. Ora ana sinonim.

Rega

: Rata-rata rega online * :

Ointment 3% 15 g - 41 p.

Aspirin mata 1% 3 g - 51 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

biasa Salmon Tetracycline minangka tamba bakteriostatik sing nandhang patogen ing tingkat protein. Bahan aktif sing bisa ngatasi patogen bakteri, nanging ora efektif tumrap grup A streptococcus, virus lan jamur.

Ana rong bentuk ointment - kanggo nggunakake njaba (3%) lan ophthalmic (1%).

Indikasi

Ointment 1% digunakake ing perawatan saka infeksi mata ing ngisor iki:

  • Conjunctivitis, barley lan blepharitis;
  • Inflammation chlamydial (banging) bebarengan karo antibiotik liyane;
  • Nyegah proses infèksi sawise operasi utawa ciloko.

! Salep njaba liya:

Ointment 3% digunakake ing perawatan saka penyakit kulit:

  • Kukul (kukul);
  • Infeksi pustular;
  • Peradangan saka organ kelamin njaba wadon (vulvitis).

Cathetan: Kanggo tatu biasa sing ora rumit, krim sing prasaja , kayata Bepanten, cocok .

Dosis lan administrasi

Ing perawatan saka penyakit mripat, aplikasi salep ana saben dina kanggo kelopak mata sing ngisor, sing telat kanthi driji kanthi meres 3-5 mm ing mukosa. tamba, nalika ngindari kontak karo jaringan tabung, lan ngusap tip saka bahan sing resik saben wektu sawise digunakake kanggo nyegah rereget saka mlebu.

tetracycline-19 Gumantung ing penyakit, duration of treatment minangka nderek:

  • Kanggo kemerahan saka membran mukus saka mata, ora nyenengake lan ngetrapake sekresi, tamba kasebut digunakake nganti penghentian gejala lengkap plus 2 kanggo pencegahan;
  • Kanthi tratoma, perawatan bakal tahan saka 24 nganti 17 dina ing pengawasan dokter mata kanggo nyegah komplikasi kayata ilang, sesambungan, utawa owah-owahan ing kornea;
  • Sawise operasi utawa ciloko, ointment ditrapake kanggo 2-3 dina.

Cara perawatan kanggo macem-macem penyakit kaya ing ngisor iki:

  • Kanggo kukul, mesthine ana 1 nganti 8 minggu. gumantung ing keruwetan penyakit;
  • Kanggo inflammation folikel rambut lan infèksi pustular, eczema lan ulcer dianggep kanthi nggunakake compress saka bandage gauze karo lapisan padat lapisan padat nganti 12 jam karo pengulangan saben prosedur nganti penyembuhan lengkap;
  • Nalika infèksi vulvitis diolah kanggo 1 minggu.

Contraindications

Tabung ing telapak tangan sampeyan Ointment wis kontraindikasi ing penyakit ing ngisor iki:

  • Lèmèng jamur sing wiyar (mycosis);
  • Alergi antibiotik tetracycline;
  • Manifestasi gagal ati;
  • Kurangi jumlah leukosit ing getih;
  • Leukopenia;
  • Udan weteng.

Obat iki dikontraindikake ing bocah-bocah ing umur 8 taun amarga efek negatif saka bahan aktif ing lapisan untu untu sajrone periode perkembangan balunge ing bocah. Nggunakake ointment ing bayi anyar bakal nyebabake munculna hepatosis lemak.

Pregnant lan lactation

tetracycline-06 Senadyan ora ana panyerepan, ointment ora digunakake nalika meteng lan laktasi, minangka efek negatif saka tamba ing pambentukan kerangka janin lan risiko perkembangan luwih saka hypoplasia enamel anak wis buktiaken. Aplikasi bisa wae minangka pilihan pungkasan yen manfaat perawatan bisa mbuktekake risiko jabang bayi.

Overdosis

Kanthi katrangan sing bener kanggo rekomendasi kanggo nggunakake tamba ora nyebabake overdosis.

Efek sisih

Sawise nggunakake obat kasebut, efek sisih ngisor iki bisa:

  • Penanganan visual ing wangun tambah sensitivitas kanggo cahya - photosensitization;
  • Reaksi alergi ing kulit - akeh, gatal, inflamasi;
  • Darkening of enamel tooth (karo kegunaan sing nyengkuyung);
  • Infeksi jamur (candidiasis).

Komposisi lan farmakokinetik

Saluran konsistensi Ointment ing wangun massa kandhel kuning, sing duwe mambu aneh banget, diprodhuksi ing tabung aluminium kanthi volume saka 5 nganti 50 g.

Bahan aktif tetracycline hydrochloride (0.01 utawa 0,03 g), petroleum jelly lan lanolin minangka komponen tambahan.

Obat kasebut kalebu antibiotik antarané tetracycline. Zat aktif nyebabake pembentukan struktur protein ing bakteri. Dadi ing getih, ora mbentuk senyawa komplek karo protein plasma. Nduweni efek ngrugekake ing golongan mikroorganisme:

  • Staphylococcus lan Streptococcus;
  • E. coli;
  • Salmonella;
  • Klebsiella;
  • Shigella;
  • Pandhu Arah
  • Spirochetes lan reckes;

Obat iki ora nyebabake infèksi Proteus lan jamur.

Liyane

Obat iki ora bisa digunakake karo antibiotik penisilin, obat-obatan sing ngandung antacid, ion logam, retinol utawa cephalosporins, uga digabung karo kolestiramine utawa colestipol, minangka zat-zat dipercaya nyerepake antibiotik.

Gabungan nggunakake oleandomycin lan eritromisin ningkatake efek terapeutik.

Didol tanpa resep. Umur urip 3 taun. Tetep metu saka bocah ing suhu ora ngluwihi 20 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise seminggu saka tonsillitis purulent ing eyelid ngisor, barley wis metu. Mata iki inflamed, lan abscess kawangun ing sisih jero saka tlapukan, kang aching lan nyebabake ora nyenengake elek. Wiwit nganggo salep mata tetracycline. Aku seneng yen nggunakake sensasi ora nyenengake, ora ana, mung mata ditutupi film sajrone pirang-pirang menit. Alat kasebut mbantu ing akhir minggu, seneng. Natalia, Voskresensk

Nalika ndandani apartemen, dheweke sengaja tatu jarine karo kaca, lan potongan cilik tetep ana. Sawise sawetara wektu, driji wiwit nesu. Nyumurupi alesan, kanthi sungkawa ing setengah kaca dibuang, dicampur nganggo peroksida lan disegel, nanging ora bakal liwati. Ing apotek, apoteker menehi saran tlapracycline salep, tuku tabung 15 g Nanosila telung dina, lan merasakan owah-owahan ing dina kapindho - tatu mandheg lan sawise minggu wis diisi kanthi cepet, sawise ora ana titik ing smearing. Svetlana, Podolsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.