Tiloram

Analog

Paket 6 lan 10 tab.

Deleng uga antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 610 р. Rata-rata online rega, * 610 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Obat iki ditrapake kanggo perawatan, nyegah influenza, uga infeksi virus respiratori akut liyane. Uga digunakake kanggo ngobati hepatitis A, B, lan C.

Tiloram uga bisa digunakake kanggo herpes lan infeksi cytomegalovirus. Sampeyan uga bisa digunakake minangka salah sawijining obatan kanggo perawatan pirang-pirang sclerosis, kencing ginjal, lan klamidia respiratori, leukoencephalitis, uveoencephalitis, tuberkulosis pulmonalis lan liya-liyane.

Dosis lan administrasi

Ozon packaging Tiloram kudu dijupuk lunas sawise mangan.

Ing ngisor iki dosis:

  • Hepatitis A virus - dina pisanan 125 mg 2 kali, lan banjur 125 mg saben 48 jam. Kanggo kabeh Course - 1,25 g.
  • Hepatitis B akut - 125 mg saben dina kanggo rong dina lan banjur 125 mg saben 48 jam. Kanggo kabeh Course - 2 g.
  • Hepatitis B - 125 mg 2 dina kaping pisanan, banjur 125 mg saben 48 jam.
  • Hepatitis B kronis:
    • phase awal (2,5 g) - 125 mg 2 p. saben dina kanggo rong dina, lan banjur 125 mg sawise 48 dina.
    • phase lanjut saka perawatan (saka 1.25 g nganti 2,5 g) 125 mg seminggu.
    • Tilorama dosis kanggo kabeh Course - saka 3,75 g kanggo 5 g.
  • 125 мг в день первые две сутки, а затем по 125 мг каждые 48 ч. На весь курс – 2,5 г. Hepatitis C - 125 mg saben dina kanggo rong dina, lan banjur 125 mg saben 48 jam. Kanggo kabeh, 2,5 g.
  • Hepatitis C kronis:
    • phase awal (2,5 g) - 125 mg 2 kali dina kanggo rong dina, lan banjur 125 mg saben 48 jam.
    • phase lanjut perawatan (2,5 g) 125 mg per minggu.
    • Tilorama dosis kanggo kabeh Course - 5 g.
  • Influenza lan infeksi virus pernafasan akut liyane - 125 mg saben dina kanggo 2 dina, lan sawise 125 mg saben 48 jam.
  • Infeksi herpetic lan cytomegalovirus - 125 mg saben dina kanggo 2 dina, lan banjur 125 mg saben 48 jam. Kanggo kabeh dalan - saka 1.25 g nganti 2,5 g.
  • Chlamydia Urogenital lan ambegan - 125 mg saben dina kanggo 2 dina, lan sawise 125 mg saben 48 jam. Kanggo kabeh Course - 1.25 g.
  • Virus encephalomyelitis infèksius-alergi - saka 125 mg nganti 250 mg saben dina kanggo 2 dina pisanan, lan banjur 125 mg saben 48 jam. Dosis kasebut disetel dening dokter.
  • Flu lan infeksi virus pernafasan akut liyane - 125 mg seminggu. Kanggo kabeh Course - 750 mg.
  • Pulmonary tuberculosis - 250 mg saben dina kanggo 2 dina pisanan, lan banjur 125 mg saben 48 jam. Kanggo kabeh Course - 2,5 g.

Contraindications

  • Intoleransi kanggo tilorone lan komponen obat liyane.
  • Aja njupuk nalika meteng lan lactation.
  • Umur bocah nganti 18 (!) Taun.
  • Intoleransi laktase, kurang laktose utawa malabsorpsi glukosa-laktosa.

Obat kudu digunakake kanthi ati-ati lan ing pengawasan dokter.

Pregnant lan lactation

Ozon jar ing tangan Tiloram wis dikontraindikake nalika meteng lan lactation, saengga efeke nalika periode kasebut durung diteliti. Yen perlu, panggunaan obat nalika lactation, nyusoni kudu mandheg.

Overdosis

Kasus overdosis narkoba ora dicathet.

Efek sisih

Alergi, gangguan, gangguan pencernaan bisa uga dumadi.

Komposisi

Siji kapsul:

Bahan aktif: tiloron (125 mg).

Eksotis: laktosa, selulosa, sodium croscarmellose, banyu, povidone, magnesium stearat, hipromelosa, titanium dioksida, tropeolin-O, macrogol.

Pharmacokinetics

Instruksi resmi Sawise nglebokake awak manungsa, Tiloram kanthi cepet diserep. 80% saka tamba kasebut minangka protein plasma. Dieksperimen liwat usus (70%) lan ginjel (9%). Umur setengah dadi 48 jam. Ora biotransform ing awak, ora bakal nglumpukake.

Kondisi panyimpenan

Nyimpen Tiloram kudu direksa saka bocah lan cahya ing 25 ° C.

Ranjang - 3 taun. Aja nggunakake tamba sawise periode iki.

Iki dirilis tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dening dhewe, aku kerep lara, nanging yen wong nandhang lara ing kantor utawa ing omah, aku langsung nyedhaki kadhemen. Sampeyan ora pengin njupuk rumah sakit, amarga ora ana sing kudu mbayar, nanging ana akeh karya. Nanging carane bisa meksa awak golek gaweyan yen kabeh awak nyedhaki lan sampeyan ora bisa metu saka amben. Mesthi, aku pengin soko sing bakal cepet angkat. Aku banjur takon marang dokter, lan dheweke menehi saran supaya aku njupuk tablet Tiloram 1 sajrone 2 dina, lan 1 tablet saben jam 48. Ing dina kapindho aku luwih seneng, lan ing telung dinane aku kerja kanthi sehat. Aku seneng banget karo obat iki lan saiki wis disimpen ing kit pertolongan pertama. Ing tandha pisanan penyakit, aku njupuk pil lan ing esuk aku rampung sehat. Yana, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

  • Larisa Ivanovna :

    Ing mangsa, iki obat sing disimpen. Sadurungé, ing mangsa cuaca sing adhem, aku rada sakit kaping telu minangka standar. Mesthi ora ngobati, nanging perawatan prophylactic, 1 tablet saben minggu kanggo 6 minggu lan BISA ora tau lara, sanajan kabeh wong lara ing lapangan. Aku menehi saran kabeh wong!

  • Veronica :

    Tiloram weruh ing musim semi, jujur, malah ora nyana efek kaya mengkono, malah ana sing kaget. Aku weruh dhiri saka kadhemen. Iki mung paket sing trep, aku nggawa tasku nganggo pil sing paling penting.

  • Marina :

    Pancen sengaja ditemokake saka bocah wadon ing apotek sing ana analog saka Amiksin. Puas karo rega lan efek.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.