Timalin

Analog

Botol lan kemasan

Deleng uga antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 499 р. Rata-rata online rega * , 499 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Timalin minangka obat immunostimulasi, aktivitas kasebut bakal nyebabake parameter fungsional sistem T sistem imun - pengobatan menehi rasio normal saka limfosit T-lan B - sel utama sistem imun.

Indikasi

Biopharma Indikasi kanggo nampa Timalin yaiku status immunodeficiency ing wong diwasa lan bocah, ing ngendi lara utamane ana gegayutan karo sistem kekebalan T, panyebabe yaiku proses infeksi, purulen lan septik, uga penyakit limfoproliferatif.

Indikasi umum:

  • Infeksi virus kronis lan akut.
  • Infeksi bakteri kronis lan akut.
  • Bronchial asthma.
  • Pemblokiran endarteritis.
  • Rheumatoid arthritis.
  • Leukemia limfositik dan limfogranulomatosis.
  • Kondisi sing gegandhèngan karo hipofungsi kelenjar timus.
  • Inhibisi sistem kekebalan lan sistem hematopoietik sawise kemoterapi lan terapi radiasi.
  • Gangguan prosès regeneratif amarga patah tulang, kobong, frostbite.

Ati-ati! Timalin bisa digunakake minangka prophylactic ing kasus komplikasi penyakit infèksius, radioterapi lan kemoterapi, asupan obat-obatan antibakteri sing akeh, uga ing periode pascaoperasi.

Dosis lan administrasi

Botol ing tangan Kasedhiya ing wêdakakêna formulir, sadurunge nggunakake kang kudu diencerake ing isotonic natrium klorida. Solusi obat rampung wis diatur intramuscularly, minangka aturan, Course perawatan nyebabake administrasi saben dina tamba.

Dosis saka timalin:

  • Kanggo wong diwasa, 5-20 miligram saben dina, dokter prescribe nyatake dosis sing bener, kanthi anggepan khususe penyakit, umur lan bobote pasien.
  • Kanggo bocah - nganti 1 taun - 1 miligram, ing umur 1-3 taun - siji ing wektu - 2 mg, ing umur 4-6 taun - 2-3 miligram, ing umur 7-14 taun - 3-5 miligram.

Pangobatan bisa njupuk saka 3 nganti 10 dina, adhedhasar keruwetan pertahanan kekebalan awak, kayata:

  • Ing kasus kelainan imunitas sing terus-terusan, disaranake ngurusake 40 μg / m2 permukaan awak sapisan dina kanggo 5-6 dina, lan banjur saben dina 7-10 dina.
  • Nalika nglakoni operasi bedhah, pasien kasebut obat kasebut kanthi cara kasebut - ing 2 dina sadurung operasi lan telung dina sawise kasebut.
  • Ing penyakit limfoproliferatif, tamba kasebut ditindakake sadurunge terapi antitumor lan ing interval antarane kursus kasebut.

Contraindications

Ana contraindications ing ngisor iki kanggo njupuk obat Timalin:

  • Hypersensitivity.
  • Asma bronchial atopik.
  • Pregnancy

Pregnant lan lactation

Pregnancy minangka salah sawijining contraindications utama kanggo njupuk Timalin, sajrone periode laktasi diijini nggunakake obat kasebut kanthi resep.

Efek sisih

Panggunaan obat Timalin bisa nyebabake efek samping ing ngisor iki:

  • Provokasi cytolysis hyperimmune.
  • Exacerbation of purulent infectious processes.

Komposisi lan farmakokinetik

10 botol Komposisi: Bahan aktif utama tamba kasebut yaiku extract thymus, sing ditemokake saka kelenjar thymus utawa timus kewan gedhe (sapi).

Tumindak Timalin kanggo ngolah aktivitas imunologis awak, yaiku, kanggo nambah kemampuan sel kekebalan kanggo nolak patogen.

Obat iki duweni pengaruh aktif ing kompatibilitas B-and T-limphocytes, sing tanggung jawab kanggo akumulasi sel-sel protèktif sel. Timalin ngaktifake karusakan saka patogen kanthi sel getih, mbantu ngolah proses pambentukan getih lan ngrangsang proses metabolik ing jero sel.

Liyane

Umur urip: 3 taun.

Kondisi panyimpenan: tamba kudu disimpen ing panggonan sing garing lan peteng ing suhu 20 derajat, Timalin kudu disimpen metu saka jangkauan bocah.

Kondisi drugstore: Resep Timalin.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Obat kasebut cukup, ora ana efek samping, injeksi intramuskular ora angel. Ksenia, 36 taun

Obat berkualitas tinggi, kesehatan sing luwih apik lan menehi kekuatan sawise intervensi bedah. Alevtina, 51 taun

Timalin tumindak kanthi cepet, ing 2-3 aplikasi, penyakit infèksius bisa dilalekake. Oleg, 38 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.