Tizin Alergi Spray

Analog

tandha tandha

  • Ora ana analogue

Pilihan anak: Tizin Xylo lan Xylo Biot .

Spray antiallergic lan tetes liyane .

Rega

, 345 р. Rata-rata online rega * , 345 r. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Tizin Alerji Spray dirancang khusus kanggo perawatan rhinitis alergi ing wong diwasa lan bocah. Alat iki nduweni efek lokal amarga levocabastine. Efek muncul ing sawetara menit.

Dosis lan administrasi

tandha tandha tandha Obat iki ditindakake kanthi intraparasi. Anak-anak saka 6 taun lan diwasa diwenehake 2 dosis (100 μg) ing saben irung ireng kaping pindho saben dina. Yen gejala kasebut diucapake, sampeyan bisa luwih semprotan semprotan - kaping 3-4 dina. Cara perawatan kudu terus nganti tamba lengkap.

Sadurunge nggunakake obat kudu ngumbah irung. Panggunaan dana:

  1. Copot tutup protèktif.
  2. Pencet nozzle semprotan kaping pirang-pirang nganti formulir maya sing katon.
  3. Geser vial kasebut lan suntik obat kasebut menyang hidung, inhaling karo irung nalika disemprot.
  4. Masang tutup pelindung.

Contraindications

Tizin Alergi dilarang nggunakake mung rong kasus - ing bocah-bocah ing umur 6 taun lan hypersensitivity kanggo komponen obat kasebut.

Perlu ati-ati nalika nggunakake semprotan nalika umur tuwa lan fungsi ginjel sing ora bisa diobati.

Pregnant lan lactation

Tizin Alergy Spray Obat iki ora dianjurake kanggo wanita ngandhut, amarga studi pasinaon durung dilakoni. Dokter bisa menehi resep alat iki, nanging mung yen entuk manfaat kanggo ibu sing ngluwihi risiko sing bisa nyebabake janin.

Ana bukti sing sanajan sawise aplikasi siji saka tamba, levocabastin penetrates menyang saliva lan susu susu.

Kira-kira 0.6% saka dosis sing ditampa saka tamba bisa nglebokake awak bayi nalika dipangan. Mulane, yen perlu, gunakake wanita semprotan nasal kudu mungkasi lactating.

Overdosis

Ora ana bukti sing overdosis levocabastin. Yen sengaja ditelan, sacara teoritis bisa:

  • ngurangi tekanan;
  • sedasi;
  • tachycardia.

Yen gejala kasebut dumadi, korban kudu diwenehi kathah ngombe. Iki bakal nyepetake nyegah levocabastine dening ginjel.

Efek sisih

instruksi tandha tandha Sajrone perawatan obat, efek samping ing ngisor iki bisa uga dumadi:

  • mual;
  • sirah lan pusing;
  • tachycardia;
  • nyeri ing laring lan pharing;
  • getihen saka irung;
  • batuk;
  • lemes lan malaise;
  • reaksi alergi;
  • mucosal edema;
  • sesak ambegan.

Kurang saka 1% pasien, sajrone studi klinis, acara ala diidentifikasi ing situs injeksi:

  • sensasi kobong;
  • pain;
  • rasa ora nyaman;
  • gangguan;
  • garing

Formulir komposisi lan release

tandha pepek packaging Obat kasebut kasedhiya ing wangun semprotan nasal. Dikemas ing 10 ml botol semprotan, sing cocog karo 100 dosis.

Komposisi obat kasebut yaiku:

  • levocabastine (zat aktif);
  • propylene glikol;
  • sodium fosfat;
  • hiperkolosa;
  • polysorbate;
  • sodium hydrophosphate monohydrate;
  • benzalkonium klorida;
  • disodium edetate;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Tizin Alergi - obat antiallergic. Zat aktif ing komposisi yaiku levocabastin, pemblokiran selektif reseptor H1-histamin. Iku ngilangi gejala rhinitis alergi - njerone hidung, gatel lan wahing.

Obat kasebut wiwit tumindak sacara lokal sakwise 5 menit sawise disemprotake menyang hidung. Efek tahan nganti 12 jam.

Kira-kira 80% saka levocabastin sing diserep diekskriminasi ing cipratan ing wangun asli. Umur setengah urip watara 35-40 jam.

Interaksi karo obatan liyane

Interaksi tamba karo agen topikal liyane ora bisa dipahami. Nanging, ditemokake yen digabungake karo oxymetazoline, penyerapan levocabastine berkurang.

Instruksi khusus

Nalika digunakake ing dosis sing disaranake, tamba ora nyebabake efek sedative sing kuwat lan ora ngurangi tingkat reaksi kasebut tinimbang karo placebo. Nalika drowsiness ana, kudu ninggalake mobil lan ngerjakake jinis-jinis mbebayani sing mbutuhake konsentrasi perhatian lan reaksi psikomotor cepet.

Sawise tanggal kadalu warso, sampeyan ora bisa mbuwang obat kasebut ing dalan utawa diwutahake menyang saluran pembuangan. Sampeyan kudu sijine tamba ing tas lan uncalan ing sampah. Tindakan kasebut menehi perlindungan lingkungan.

Urip rak

2 taun.

Kondisi panyimpenan

Panggonan ora bisa ditrapake kanggo anak, suhu optimum nganti +25 derajat.

Istilah dodolan farmasi

OTC.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Nalika exacerbation alergi, aku tansah duwe kadhemen elek, sneezing, nanging aku luwih seneng ora kanggo njupuk pil. Wektu iki aku tuku Tizin Alergi - Aku weruh iklan ing TV, banjur aku maca review ing Internet. Aku wis nggunakake kanggo 2 minggu lan aku siap nuduhake pendapatku. Aku felt asil ing dina kapindho: irung runny wiwit pass, lan kanthi irung dhewe kaya wis dadi luwih entheng - bengkak ngilangi ilang. Efek kasebut tetep sekitar 10 jam. Yen aku ngresiki sadurunge turu, aku turu nganti esuk banget. Aku wis lali babagan ala sing bakal tangi ing wayah wengi amarga sampeyan ora bisa nyedhot irunge.

Matvey, Arkhangelsk
Saben uwong lagi nunggu musim panas, ngumbara ngumbara menyang segara, ing barbecue, lan aku wedi wektu iki. Aku alergi kanggo tetanduran ngembang, serbuk sari, flamboyan poplar. Taun kepungkur, saran saka kanca-kanca, aku tuku Tizin Alerji. Semprotan makarya ing sawetara menit. Kemacetan ora liwati, nanging aku wiwit ngendhih, sensasi kobong mudhun. Dina sabanjure aku nglangi meh bebas. Saiki aku diobati nganggo semprotan iki saben wektu eksaserbasi diwiwiti. Veronica, Ufa

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.