Tizin Xylo lan Xylo Biot (kanggo bocah-bocah)

Analog

tizin baby packaging

  • Tanda bintang, semprotan;
  • Badhak;
  • Xylometazoline;
  • Xymelin;
  • Liyane
  • Galazolin;
  • Evkazoln;
  • Renomaris;
  • Xylene;
  • Kanggo mbeta.

Kanggo wong tuwa : Tizin Alerdzhi , semprotan.

Alergi nasal sprays lan irungnya .

Rega

, 108 р. Rata-rata rega online * , 108 p. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Tizin Xylo - obat Spanyol kanggo perawatan rhinitis ing bocah-bocah umur 2-6 taun. Versi liya saka obat kasebut uga kasedhiya - Tizin Xylo Bio karo isi asam hyaluronik, sing nyedhiyakake hidrasi aktif mukosa hidung. Obat loro iki kalebu klompok vasoconstrictors. Dheweke cepet nyuda bengkak saka membran lendhut, ngasilake hidung nasal gratis.

Indikasi

Tizin Xylo Bio karo instruksi Obat kasebut ditrapake kanggo bocah-bocah umur 2-6 taun kanggo ngurangi pembengkakan mukosa nasopharyngeal lan jumlah sekresi ing penyakit kasebut:

  • rhinitis alergi akut;
  • Kadhemen karo kadhemen;
  • sinusitis;
  • pollinosis;
  • otitis media

Uga, tamba kasebut digunakake kanggo nyiapake anak kanggo manipulasi diagnostik ing perangan njero.

Dosis lan administrasi

Tizin Xylo lan Tizin Xylo Bio nyuntikake 1 dosis menyang saben irung ireng 1-2 kali dina. Kurban standar yaiku 5-7 dina, nanging dhokter bisa nyetel durasi nganggo obat kasebut.

Sawise mburi therapy, sampeyan kudu ngaso. Sawise sawetara dina, yen perlu, perawatan bisa diulang kanthi pola sing padha.

Ing rhinitis kronis, tamba kasebut mung bisa dianggo minangka dhokter. Ana risiko sing bakal nyebabake atrophy saka mukosa hidung.

Teknik spray spray minangka:

  1. Copot tutup protèktif.
  2. Siapke obat sing digunakake kanthi bola-bali ngetokake muncung semprotan nganti katon maya.
  3. Pasang munchem semprotan menyang irung sing nutupi, nahan botol kanthi vertikal, penet 1 wektu. Sajrone injeksi, bocah kudu nyedhot agen kasebut.
  4. Baleni maneh karo irung sing ana maneh.
  5. Masang tutup pelindung.

Contraindications

jinis tizin Sampeyan ora bisa nggunakake obat kanggo perawatan bocah sing durung umur 2 taun. Kontraindikasi liya kanggo panggunaan dana:

  • intoleransi kanggo xilometazoline utawa komponen semprotan liyane;
  • rhinitis atrophik;
  • thyrotoxicosis;
  • penyakit sing abot saka jantung lan pembuluh getih (ischemia jantung, angina, hipertensi, tachycardia, ditandai atherosclerosis);
  • tekanan intraocular dhuwur (utamané karo glaukoma panutup amba);
  • kondisi sawise hypophysectomy transspenoid;
  • operasi sadurunge ing meninges;
  • njupuk inhibitor MAO utawa obat liya sing bisa ningkatake tekanan getih.

Kanthi ati-ati, tamba kasebut digunakake kanggo nambani bocah kanthi diagnosa ing ngisor iki:

  • pheochromocytoma;
  • penyakit sistem endokrin (diabetes mellitus, hipertiroidisme, lan liya-liyane);
  • hypersensitivity kanggo obat-obatan adrenergik (diiringi gejala kayata gangguan turu, pusing, arrhythmia, tremor, tekanan tambah);
  • porphyria.

Ing kasus kasebut, mung dhokter sing bisa nulis obat kasebut, kanthi ati-ati nimbang kabeh risiko lan komplikasi sing mungkin.

Overdosis

Tizin xylo Yen sampeyan ngluwihi maksimum wektu panggunaan (1 minggu), hiperemia overdosis lan concomitant saka mukosa bisa dumadi.

Ana risiko sing bakal nyebabake napas liwat hidung, kanthi asil sing bakal diwenehake bocah kasebut supaya terus-terusan utawa tetep ditrapake dadine.

Ing latar mburi penyalahgunaan semprotan, bisa mbentuk rinitis rhinitis (edema kronis) utawa ozena (atrophy mukosa hidung).

Ing kasus sing luwih entheng, kanggo nambah kondisi bocah kasebut, dianjurake kanggo ngendhegake obat ing siji irung, nanging terus disemprotake ing sisih liya. Iki bakal ngidini paling sethithik kanggo njaga napas liwat irung.

Efek sisih

Ing pasien sing rentan, tamba kasebut:

  • tipis kobong ing irung;
  • paresthesia;
  • nyenyet;
  • nambahake discharge saka irung.

Kadhangkala sajrone perawatan ana hiperemia reaktif - pembengkakan mukosa njerone nambah.

Kanthi nggunakake produk sing nyepetake lan / utawa kerep, uga ngluwihi dosis sing disaranake, efek sisih ngisor bisa uga dumadi:

  • kobong irung;
  • membran mukus garing;
  • stagnasi reaktif lan rhinitis médis.

Efek samping bisa uga dumadi ing minggu sawise nolak nggunakake obat kasebut. Pangopènan prodhuk sing wis suwe bisa nyebabake rhinitis garing - karusakan irreversible menyang mukosa hidung kanthi pambentukan kerak.

Arang banget, kanthi nggunakake obat sing dawa banget ing dosis dhuwur, sirah, insomnia, kelemahane lan depresi.

Ana uga kasus isolasi tachycardia, gangguan visual, tekanan tambah, arrhythmias sing disebabake dening penggunaan simpatomimetika.

Formulir komposisi lan release

Tizin Xylo Bio Obat iki kasedhiya ing bentuk semprotan dosis nasal kanthi konsentrasi 0,05% utawa 0,1%. Alat kasebut dikemas ing botol 10 ml. Iki jumlah kanggo dosis 140 kanggo konsentrasi 0,05% lan 70 dosis kanggo konsentrasi 0,1%.

Zat aktif ing loro jinis obat kasebut yaiku xylometazoline.

Komponen tambahan ing semprotan Tizin Xylo:

  • benzalkonium klorida;
  • sodium klorida;
  • sorbitol;
  • disodium hydrogen phosphate dihydrate;
  • sodium dihydrogen phosphate dihydrate;
  • disodium edetate;
  • banyu

Bahan kimia ing komposisi Tizin Xylo Bio:

  • glycerol;
  • sodium klorida;
  • sodium dihydrogen phosphate dihydrate;
  • sodium phosphate dihydrate;
  • uyah asam hyaluronic;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Tizin Xylo lan Tizin Xylo Biot yaiku sympathomimetics sing ngrangsang adrenoreceptor alfa. Zat aktif ing loro bentuk obat kasebut yaiku xylometazoline, turunan imidazol.

Obat iki nduweni 4 efek sing disebut:

  1. Iki mbatesi prau saka mukosa nasofaring.
  2. Relieves pembengkakan lan hiperemia saka mukosa nasofaring.
  3. Ngapikake discharge saka sekresi.
  4. Ease napas liwat irung karo kadhemen.

Tindakan obat kasebut wiwit 5-10 menit sawise administrasi. Tizin Xylo Bio amarga asam hyaluronat sing uga moisturizes membran lendhut, nyiptakake kahanan sing becik kanggo proses pangolahan.

Instruksi khusus

Sawise tanggal kadalu warso obat kasebut ora bisa diwutahake menyang banyu tawar utawa dibuwang menyang dalan. Botol kudu dibungkus ing tas lan dijupuk menyang sampah. Ukuran kasebut bakal nyegah polusi lingkungan.

Urip rak

2 taun.

Kondisi panyimpenan

Kanggo nyimpen ing panggonan sing dilindhungi saka bocah ing suhu ing paling +25 derajat.

Istilah dodolan farmasi

Ora ana resep sing dibutuhake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Anakku umur 4 taun. Bubar, dheweke ketaman sawetara virus - ana demam, tanpa watuk lan endhek, nanging irunge perih. Kita loro dicuci, lan tetes drip - boten mbantu. Apik banget yen apotek ing apotek menehi saran Tizin Xylo. Rega kurang, lan semprotan makarya ing pirang-pirang menit. Snot wiwit mindhah. We nyebul irung lan ambegan. Alla, Ulan-Ude

Awalé aku tuku putri Tizin Xylo Bio, nanging saiki aku uga nggunakake. Semprotan wiwit tumindak ing sawetara menit, kanthi cepet ngilangake rame hidung. Tumindak kasebut kira-kira 12 jam, supaya bocah bisa turu kabeh wengi lan ambegan kanthi normal ing ngimpi. Aku uga kaya nyatane yen sprayer nduweni irung rada tipis lan dawa. Kanggo nostrils anak, iku apik. Supaya anakku ora nakal, aku njagong dheweke kanggo nonton kartun. Dheweke bingung, lan aku cepet nyemprotake 1 wektu ing saben irung sing jerone. Olga, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.