Travogen

Analog

Krim Travogen

Rega

: 577 р. Rata-rata rega online (tabung 20g) * : 577 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi lan tindakan

Salib Travogen Bahan aktif utama saka krim Travogen yaiku isoconazole nitrat (turunan imidazol sintetis). Iku cepet penetrasi saka krim menyang sel-sel sing kena pengaruh lan ngancurake membran sel microbial, nyegah sintesis ergosterol. Isokonosol tekan konsentrasi antimikotik maksimum ing kulit sawise 60 menit lan njaga nganti 7 jam.

Bahan tambahan: sorbitol monostearate, minyak vaseline, banyu dimurnèkaké, polysorbat, paraffin alus, stearil alkohol cetyl.

Isoconazole duweni pengaruh sing ngaruhake lan nyegah pertumbuhan ragi, ragi, jamur jamur lan bakteri gram positif. Nduwe efek antibakteri lan antijam lokal. Iku tumindak fungistatically, nyegah lan mandheg wutah saka jamur. Efektif marang bakteri gram positif Streptococcus spp, Staphylococcus spp, jamur ragi lan ragi Pityrosporum orbiculare lan Candida spp, dermatophytes Epidermophyton, Microsporum, Trichophyton.

Konsentrasi maksimum ing kulit wis suwe sawise 1 h lan tetep ing epidermis watara 20 μg / ml ± 40 μmol / l, ing stratum corneum bab 3,500 μg / ml ± 7 mmol / l, derma bab 3 μg / ml ± 6 μmol / l. Pangatusan stratum corneum sadurunge nglamar krim kasebut ndadékaké kena konsentrasi isokonazol kira-kira 2 kali. Kandungan isoconazal ing epidermis lan stratum corneum uga luwih gedhe ngluwihi konsentrasi minimal, nyedhiyakake antijamur lan efek hambat sing kuwat ing mikroorganisme patogen (jamur jamur, dermatophytes, ragi).

Indikasi

69dc59fa4efac1cdaa146eeb5b8e6235 Lèmung jamur ing kulit, keratomikosis saka infèksi primer lan sekunder.

  1. Keratomikosis.
  2. Candidomycosis sing disebabake dening jamur kaya jamur saka Candida genus.
  3. Dermatophytosis kanthi reaksi inflamasi.
  4. Pityriasis versicolor versicolor saka sembarang lokalisasi (sirah, punggung, gulu, dodo, area groin). Disebut jamur saka genus Pityrosporum utawa Malassezia.
  5. Erythrasma kanthi lesi ing lengen ketat, lendhut inguinal-femoral, ing kelenjar puser lan mamalia, dhaerah interdigital ing sikil.
  6. Epidermofitiya mandheg lan groin.
  7. Rubrofitiya (rusak kuku lan kulit sikil). Disebut dening jamur Trichophyton rubrum.
  8. Microsporia.

Contraindications

Krim Travogen wis kontraindikasi ing wong sing hypersensitivity kanggo isoconazole lan komponen obat liyane. Contraindicated ing anak saka pisanan gesang. Wanita lan wanita hamil sajrone laktasi kudu nggunakake obat kasebut kanthi ati-ati, sawise menehi dhokter.

Efek sisih

Ing sawetara kasus, bisa uga kedadeyan fenomena lokal sing kobong, gatal, iritasi, eritema. Ing kasus kasebut, sampeyan kudu takon karo dokter lan, yen perlu, ora nggunakake krim kasebut.

Dosis lan Administrasi

5012 Travogen ditrapake menyang situs sing kena pengaruh 1 dina saben dina kanthi lapisan tipis lan rada nyemprotake kanggo wektu sing cendhak. Sadurunge nglamar, ngumbah (kanthi solusi khusus saka soda, kanthi tambahan lenga wit teh) ing wilayah sing diolah lan garing kanthi jero. Nalika nglamar krim ing tangan lan sikil, mbusak stratum corneum sing dianjurake.

Nalika ngobati area interdigital tangan lan sikil, disaranake kanggo nyelehake gauze utawa swab katun kanthi Travogen krim antarane driji. Sadurunge prosedur layon, kulit sing kena pengaruh mycosis kudu dicuci, di resiki, lan banjur diubengi kanthi jero.

Cara perawatan paling sethithik 2-3 minggu . Ing kasus pelokumentasi mycosis ing lipatan kulit utawa ing ruang interdigital, perawatan kudu paling ora 4 minggu.

Sawise ngilangi gejala klinis kasebut, perawatan kudu dileksanakake sajrone 2 minggu.

Liyane

Krim diwenehake mung kanggo nggunakake njaba, perlu kanggo nyegah kontak karo mripate. Yen katon, mripate kudu dicuci nganggo banyu sing asat.

Kanggo supaya ora ngalami infeksi maneh (infeksi maneh), sampeyan kudu kanthi teliti manut aturan kesehatan pribadi, ngganti jeroan, kaose sikil, kaos kaki, bedhekan, andhuk, andhuk. Sadurunge nggunakake kabeh aksesori kasebut kudu digodhog.

Krim Travogen luwih disenengi bebarengan karo krim njaba liyane, kanggo luwih efektif ing panggonan sing kena pengaruh.

Kanggo bocah-bocah ing umur 2 taun, nglamar Travogen Cream mung diarahake dening dermatologist lan ing pengawasan medis.

Simpen ing peteng, garing, ora ana sing bisa dicekel bocah. Suhu penyimpanan ora luwih dhuwur tinimbang + 30 ° C

Obat iki ora dadi bahan beracun. Kejadian intoxication akut ora diklumpukake nalika ngemot krim ing area gedhe saka lumahing kulit sing kena pengaruh, lan yen ora sengaja tumuju ing tutuk.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing mangsa panas, ing panas, akeh wanita nemu gangguan sing katon ing dhadhane lan ing sangisore kethek. Penyenyasan saya ngowahi dadi titik jambon ing wilayah sing jembar. Nalika nyenthal noda wiwit wiwit ngobong, lan malah duwe ambune ora enak. Aku nyadari yen nyedhiyakake jamur iki, amarga iritasi kerusakan tipis ing kulit, ing endi jamur becik ditibakake. A dermatologist nyathet saran lan ngasilake krim Travogen. Kaseimbangan sing sumebar bisa ditemokake kanthi cepet, lan cukup kanggo ngirit lenga kasebut ing minggu kasebut, kabeh manifestasi saka jamur ilang kanthi lengkap. Kanggo nyegah krim lubricated sing kena pengaruh kanggo minggu liyane. Resik banget efektif! Alina, Taganrog

Teka saka liyane. Aku weruh ing gulu dadi titik pink sing cilik, sing banjur saya tambah akeh lan saya nyebar maneh lan dodo. Peeling wiwit, gatal sing ora karu. Aku diuripake menyang dermatolog. Diagnosis karo chinexia. Kaget ing ngendi? Dokter nerangake yen asring pengunjung saka liyane nggawa infèksi iki. Asor, panas, lan malah t-shirt sintetis sing diseret tanpa njabut. Dadi jamur iki muncul! Dheweke dianggep uyah nganggo wiping, losyen karo lenga wit teh lan krim Travogen MANDATORY! Saben dina, ing lapisan tipis, sawise ngresiki kulit. Wulan lan ora ana jejak lan manifestasi saka depriving! Supaya dheweke ora bali maneh, dheweke nggawe 2 minggu kanggo nyegah. Nikolay, Samara

Tiba-tiba aku nemokake antarane genggaman driji-driji, toksik lan formasi sing ora enak. Banjur dheweke narik kawigaten marang sikil lan weruh yen kulit ana abang, garing, kabeh lipatan kulit katon jelas lan ditutupi mekar tepung putih. Proses iki wiwit nyebar menyang sisih lan mburi sikile. Aku menyang dokter. Ditemokake rubromikosis. Dermatolog prescribed cream Travogen. Dheweke ngomong yen bakal ana efek sing dikarepake lan tamba bakal luwih cepet. Kondhisi mandatory uga disebut kepatuhan, sadurunge nglamar krim kasebut, prosedur higienis. Aku nindakake kabeh miturut pandhuane. Asile! Marina, Rostov

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.