Trekrezan

Analog

Tampilan umum Ora ana analogue lengkap. Ana immunomodulators liyane.

Rega

: 243 р. Rata-rata online rega * : 243 r. (10 tablet)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Kanthi wabah penyakit viral wana, sistem kekebalan sing paling akeh ora bisa diatasi. Tekanan lan irama sing kuat uga nduweni efek negatif marang sistem kekebalan.

Trekrezan - obat unik sing nuduhake efek imunostimulasi, lan uga ningkatake resistensi awak marang efek negatif.

Indikasi

Indikasi kanggo njupuk Trekrezan yaiku:

  • ngurangi kakebalan amarga selesma;
  • Immunodeficiency states sing disebabake antibiotik;
  • peracunan dening uyah saka logam abot (minangka bagéan saka terapi komplikasi);
  • sindrom penundaan alkohol;
  • ngurangi kinerja (mental lan fisik), kesel;
  • dampak negatif saka kaku ing awak.

Dosis lan administrasi

mudhun sisih Trekrezan ditanggepi ing wangun tablet kanggo asupan.

Kanggo nambah kekebalan lan nyegah penyakit, njupuk 1 tablet (200 mg) saben dina kanggo 1-2 minggu.

Kanggo perawatan ing periode penyakit sing akut, njupuk 3 tablet ing dina pisanan lan 1 tablet saben minggu.

Minangka adaptogen, dijupuk kanthi cara sing padha kanggo perawatan ing periode akut kanggo nambah pertahanan lan stabilitas awak.

Nalika keracunan karo logam abot lan gejala mundur njupuk 2-3 tablet saben dina. Cara perawatan yaiku 5 dina.

Perawatan bisa diulang 1-2 sasi.

Contraindications

Contraindications kanggo nampa Trekrezan yaiku:

  1. Hypersensitivity.
  2. Pregnant lan lactation.
  3. Intoleransi laktosa utawa insufisiensi lactase enzim.
  4. Pathologi panyerapan glukosa.
  5. Umur nganti 12 taun.

Gunakake nalika meteng

Panganggone Trekrezan wis dikontraindikasi sajrone periode meteng lan lactation.

Overdosis

Kasus overkose Trekrezanom ora diidentifikasi.

Efek sisih

Saka efek samping, mung kasus cilik reaksi alergi sing dicathet.

Komposisi

siji tablet tutup lan ukurane Bahan aktif yaiku hydroxyethylammonium methylphenoxyacetate. Kéwan iki kalebu ing kombinasi imunostimulasi, tindakan adaptogenik lan detoksifikasi. Nalika dicerna, Trekrezan ngrangsang produksi interferon, ngaktifake kekebalan selular lan humoral.

Amarga iki, sistem kekebalan awak manungsa luwih kuwat lan resistance marang faktor negatif tambah. Saliyane efek imunostimulasi, sifat adaptogenik obat kasebut lan efek antitoxic sing luwih kuat dianggep penting sacara klinis.

Minangka zat tambahan ing Trekrezan ana pati kentang, gula susu lan calcium stearate.

Fitur khusus

Disimpen ing panggonan sing peteng 2 taun sawise tanggal pabrik.

Ing administrasi prophylactic, Trekrezan nuduhake khasiat dhuwur amarga tambah kekebalan lan tambah resistance awak.

Saka resepsi farmasi.

Bisa digunakake bebarengan karo obatan liyane, amarga ora ana interaksi negatif.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Iki tamba paling apik sing saya gunakake. Aku iki diwenehake kanggo kadhemen umum. Nanging iki awal mangsa - periode sesi. Ora ana wektu kanggo nesu, nanging aku ora bisa sinau - aku uga banget. Dokter diwajibake supaya ngombe trek Trekrezan. Aku bisa ngomong yen ing telung dinane aku luwih seneng. Aku njupuk Course saka 10 tablet diwènèhaké kanggo kula, kasil nelpon lan kasil pass sesi. Kristina, 20 taun, St. Petersburg

Trekrezan I ditunjuk minangka adaptogen ing salah sawijining periode sing angel ing karya - musim laporan, ringkesan. Aku ngetokake asil - dadi luwih nyenengake kanggo nanggapi kesulitan sing bakal teka, luwih sober ngetes kahanan lan nemokake solusi apik kanggo masalah. Sawise wiwitan asupan Trekrezan, kelelahan ilang, lan sirahé tetep cetha sanajan ing wayah sore sawise kerja. Saiki aku nampa prophylactically, yen masalah long-term teka. Oleg, 32 taun, Moskow

Obat antiviral sing ditawani kanggo aku ing apotek, aku milih Trekrezan amarga gampang narik. Ing dina kapisan aku ngombe dosis pemunggahan, banjur aku njupuk 1 tablet saben dina. Ing kondisi sing lara aku kudu bisa kerja, supaya akeh panrima iki trep banget. Sawise pirang-pirang dina aku luwih seneng. Aku sing tanpa Trekrezan pemulihan aku bakal ditunda kanggo paling ora seminggu. Kajaba iku, rega obat kasebut cukup terjangkau, lan ing paket - nganti 20 tablet, setengah saka kang isih ana.

Maxim, Yekaterinburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.