Triderm

Analog

Triderm Analog sing lengkap saka Triderm, ngemot bahan aktif sing padha, yaiku:

Analog nyakup obat-obatan kanthi bahan aktif liyane, nanging kanthi asil terapi sing padha:

  • Travokort,
  • Elokom-S,
  • Betaderm A.

Rega

: 715 р. Rata-rata online rega * : 715 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Krim lan ointment Triderm kasedhiya ing wangun krim lan ointment. Krim diserep luwih cepet, ora ninggalake tandha ing sandhangan. Nanging kanggo alasan sing padha, kudu luwih gampang diterapake.

Komposisi lan sifat

Minangka ditulis ing instruksi, Triderm berupa salep ngandhut 1 gram:

  • betamethasone dipropionat (0,64 mg),
  • gentamicin (1 mg),
  • clotrimazole (10 mg),
  • putih petrolatum lan paraffin cuwer minangka bahan tambahan.

Salep nduweni konsistensi lembut, seragam, lan translucent putih (utawa cahya kuning).

Bentuk pelepasan obat kasebut yaiku tabung aluminium saka 15 g lan 30 g kanthi umur rong taun. Kondisi panyimpenan pengobatan kudu suhu sing ora luwih saka 25 ° C.

Efek babagan pengobatan

Efek sing diasilake saka nggunakake ointment (uga krim) digawe saka sifat-sifat úa:

  1. Betamethasone minangka hormon sintetis. Iku gegandhèngan karo inflamasi, alergi, lan gatel.
  2. Clotrimazole dikenal kanthi efek anti-jamur. Iku ngrusak membran jamur, nyegah sintesis. Jamur ing antarané zat utamané efektif yaiku Candida, Microsporum, Trichophyton.
  3. Gentamicin minangka antibiotik jinis aminoglikosida. Iku gampang lumantar sel membran lan nyegah sintesis protein (kanthi mangkono nolak perkembangan bakteri). Substrat kasebut nduweni spektrum sing akurat. Ngobong staphylococci, streptococci, usus lan Pseudomonas bacilli, Proteus, aerobacteria, Klebsiella.

Penyakit sing nandheske obat

triderm Triderm digunakake ing perawatan dermatosis, infèksi rumit, infeksi jamur ing sikil. Klompok indikasi kalebu:

  • kaki ( infeksi jamur ) atlet,
  • dermatitis (kalebu alergi lan atopik ),
  • kasebar lan winates dermatitis atopik,
  • Lishai (nada sederhana, multi-warna, bersisik),
  • eksim,
  • candidiasis (kalebu urin)
  • dermatophytosis.

Contraindications

Ing ngisor iki contraindications kanggo nggunakake ointment / krim:

  • kutaneous tuberculosis,
  • pitik pox,
  • reaksi kulit sawise vaksin,
  • gejala kulit sifilis,
  • herpes simplex
  • tatu mbukak,
  • Umur bocah ora luwih saka rong taun
  • hypersensitivity menyang tamba.

Obat kasebut kudu ati-ati (sampeyan kudu takon karo dokter):

  • ing trimester pisanan ngandhut
  • kanthi perawatan jangka-panjang
  • ing area kulit gedhe,
  • ing karusakan integritas kulit,
  • ing kasus dressings occlusive .

Efek sisih

ointment Saka nggunakake ointment bisa katon reaksi lokal:

  • gatel
  • irregularities ing pigmentasi
  • ekstra abang,
  • kulit garing

Betamethasone bisa nyebabake reaksi sing saleh:

  • dermatitis lisan (yen tamba kasebut ditrapake ing pasuryan),
  • kukul,
  • gatel
  • pengembangan striae
  • Tambahake pertumbuhan rambut ing sawetara panggonan
  • potnitsu.

krim Clotrimazole bisa nimbulaké:

  • sensasi tingling
  • eritema,
  • peeling,
  • blistering
  • hives,
  • gangguan kulit.

Gentamicin bisa nimbulaké iritasi ing kulit, nanging biasane ora mbutuhake obat-obatan kasebut.

Reaksi individu ing tamba minangka kabèh utawa komponen kasebut bisa uga dumadi.

Klarifikasi penting

triderm111 Sadurunge miwiti perawatan, ing ngisor iki kudu dijupuk:

  1. Ing Ophthalmology Triderm ora klebu.
  2. Gentamicin paling apik ora kanggo kulit lan luka sing rusak.
  3. Mbatalake tamba sawise nggunakake sing suwek kudu mboko sithik.
  4. Nalika digunakake bebarengan karo antibiotik liyane (Monomitsin, Kanamycin, lan liya-liyane), reaksi alergik bisa berkembang.
  5. Anak-anak saka salep 2 taun diwenehake kanthi ati-ati, utamane ing ngarsane klambi khusus.
  6. Ora mutusake masalah persediaan komponen obat kasebut karo susu ibu. Ing wektu lactation, ing podo karo janjian saka Triderma, perlu kanggo ngatasi masalah penghancuran nyusoni.

Fitur perawatan, carane ngolah ointment

Triderm - mbukak tuba Triderm ditrapake ing area kulit sing kena pengaruh karo lapisan tipis. Sajrone prosedur, perlu kanggo njupuk permukaan sing rada sehat saka njaba ing tapel wates karo area sing diseased.

Sajrone dina, ointment digunakake kaping pindho - ing esuk lan ing wayah wengi. Wektu esuk bisa diganti kanthi nedha awan. Kanggo entuk efek sing dikarepake, pengobatan kudu diterapake saben dina. Wektu iki ditemtokake dening dhokter, sing gumantung saka portabilitas dana pasien, ukuran lesi lan lokalisasi.

Sawise perawatan, ngobati sepatu kanthi cara khusus supaya ora bisa ngilangi.

Pitakonan: Apa Triderm bisa ngobati kuping?

Given komposisi ointment, akeh wong nggunakake ing perawatan otitis media saka kuping njaba. Nanging ing instruksi, ing antarane mirengake opo penyakit iki ilang. Ing kahanan sing luar biasa, nalika mung ana Triderm sing adoh, bisa diijini ngirimake salep cilik ing kuping kanggo otitis.

Abuse ora dianjurake. Dina iki, akeh obat khusus sing diprodhuksi, kanthi bantuan patologi telung sing diilangi.

Ulasan

Triderm - ointment kulawarga kita. Ibuku nambani eczema ing sisih mburi. Sawise bintik-bintik abang manis katon ing sandi pasuryan. Aku nggunakake obat alergi sing beda. Lan mung Triderm bisa ngrampungake masalah ing rong dina. Anak ing taun pisanan urip katon kulit garing karo sikil. Dokter diwajibake bipanten, advantan, diphenhydramine. Kabeh iku ora ana guna. Lan sawisé aplikasi kaping pindho Triderma liwati. Aku ngerti manawa miturut pandhuan sampeyan ora bisa digunakake nganti 2 taun. Nanging ora bisa ndeleng kulit bayi sing dikongkon nganggo getih. Instruksi kasebut minangka indikasi utama - dermatitis. Aku ora ngerti manawa arep menehi saran marang obat kasebut. Nanging kanggo kita iku paling efektif. Nadezhda, 26 taun, Orenburg

Minangka asil saka sinusitis, dermatitis sing elek bisa dikembangake ing irung. Iku isin ing ngarep wong. Dermatolog nyaranake Triderm (ointment). Sampeyan cukup larang, nanging dhuwit iki ora kasihan, amarga efek marasake awakmu cepet. Saiki obat iki tansah ana ing kit sepindah. Aku nggunakake nalika dermatitis diawali karo gatel. Redness lan bumps cepet dibusak. Kanggo kula, lenga iki minangka kawruh nyata. Margarita, 34, Eagle

Sanalika dheweke nglairake bayi, eksim ditemokake ing tangane. Wiwitane awake dhewe melu urip. Ora ana gunane. Nalika bocah bisa ditinggal karo nenekku, aku lunga menyang dermatolog. Kabeh ointrangan sing ditulis dheweke ora menehi relief. Ing pungkasan, aku nulis ing Internet kanggo konsultasi online. Aku disaranake kanggo Triderm. Salep iku ora murah, nanging aku wis ora peduli. Dokter ngidini dheweke nggunakake dosis cilik, tanpa nolak nyusoni. Pungkasane, rong dina salajengipun, kulit dadi putih, pucuke rusak, kulit garing garing. Minggu kepungkur, tangan dadi luwih apik, lan eczema ora katon maneh. Salep apik. Olga, 23 taun, Rostov-on-Don

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Nadezhda Kuzminichna, 66, Ekaterinburg :

    cukup aneh, nanging kanthi Triderm ointment, aku nambani jamur ing jempol sikilku. Sing jamur iki disaranake dening dokter bedah yen aku karo dheweke, karo pitakonan liyane, ing resepsi. Ora ana ointment khusus kanggo jamur ing omah, nanging ana Triderm. Dheweke uga wiwit nyelupake. Pisanan, jamur ing jero kukuku dadi peteng lan aku nggosok. Kuku sepi nuli dipindhah saka driji.

  • Zhuldyz :

    Dheweke nambani neurodermatitis karo wong-wong mau, dhokter diwenehake dheweke nalika isih cilik, lan akeh taun salajengipun dheweke uga lagi nandhang saraf karo neurodermatitis, amarga bisa kerja lan keletihan saraf. Aku ngrasakake elingan iki nalika isih enom. Tamba banget efektif mbantu aku.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.