Syarat-syarat nyalin bahan

Pengunjung sing duwur banget!

Ing dokumen iki sampeyan bisa mangerteni apa kahanan sampeyan bisa nggunakake bahan situs http://primalinstinctpheromone.com

Sebagian besar bahan ing situs kasebut minangka artikel eksklusif dening tim profesional kanthi pendidikan medis. Mangga ngormati karya wong liya.

Yen sampeyan arep nggunakake bahan situs iki nang endi wae ing sumber daya sampeyan utawa ing mailing list, banjur tindakake persyaratane iki:

  • Artikel utawa bagéan saka artikel kudu dicithak ulang "kaya apa", kanthi pranala menyang sumber daya pihak katelu lan kanthi referensi sumber, yaiku. kaca saka informasi sing disalin.
  • Pranala menyang sumber kudu bisa dilakoni (nalika sampeyan ngeklik pranala kasebut, wong kasebut kudu pindhah menyang kaca primalinstinctpheromone.com). Yen sampeyan wis gawe reprinted sembarang dokumen, priksa manawa sampeyan bisa mriksa link kasebut.
  • Distorsi informasi babagan panulis, sumber, penerjemah nalika materi reprinting dilarang!

Best regards, Administrasi Dermatologist, http://primalinstinctpheromone.com