Piranti kanggo Processing sepatu ultraviolet Thimson

Thimson madhangi ultraviolet Apa perlu disinfect sepatu ?

Mbok menawa saben wong wis ngerti bau sing ora karu, sing ora bisa nyingkirake kanthi bantuan pangatusan sepatu lan sprays biasa. Lan bakal nggoleki yen mung mambu, supaya ana uga jamur ing sikil - sawijining fenomena sing banget ora karu lan angel banget bisa dipulihake. Kajaba iku, amarga kelembapan, produk sepatu (utamane saka kulit asli) kanthi cepet ilang, bentuke, dadi ora bisa dienggo, lan bakteri lan jamur sing aktif ngasilake ing lingkungan sing lembab, nyumbangake rusak materi.

Kanggo ngobati lan nyegah infeksi jamur ing sikil, uga kanggo nyegah mambu ora nyenengake saka sepatu, kanggo nyegah pangembangan mikroorganisme mbebayani ing njero lan nyebarake urip layanan, perlu kanggo sacara reguler disinfect. Amarga mangkono, akeh prodhuk sing ditawakake, wiwit saka rakyat (solusi potasium permanganat, formalin, amonia, cuka, hidrogen peroksida), ngantunake sprays lan alat listrik sing disebarake lan disinfektan lan ngeringake produk sepatu.

Prinsip operasi piranti kasebut

21 Piranti kanggo perawatan antijamur sepatu Thimson banget prasaja: kasusun saka rong unsur kerja sing disambungake karo kabel listrik lan plug. Barang-barang sing digawe ana ing jero sepatu, sing mbutuhake pangobatan pangatusan lan antijamur, sawise piranti kasebut kalebu ing kisi daya.

Amarga radiasi ultraviolet lan panas sing metu saka piranti, spora jamur lan bakteri mbebayani mati, sepatu kasebut garing, driji dadi nyaman lan aman . Timson wektu Processing sepatu: 6-12 jam, suhu pangatusan: + 60 ... 70 ° C.

Thimson nyedhiyakake proteksi antibacterial lan antipungal sing dipercaya kanggo alas kaki lan ing wektu sing padha ora ngrusak, amarga pangatusan ditindakake kanthi ati-ati. Piranti kasebut ora mung njaga kualitas sepatu, nanging sacara signifikan ngluwihi urip layanan. Ultraviolet nduweni efek deodorizing, ngilangake mambu sing ora karu.

Kajaba iku, piranti kasebut dituduhake kanggo perawatan saka macem-macem mycosis, uga kanggo nyegah kakehan penyakit jamur lan kesehatan sikil. Punika mbuktèkaké yèn ing wektu 4-6 jam ngolah sepatu kanthi piranti Thimson nang njero, jamur kayadene rusak:

  • Candida albicans - 100%;
  • Trichophyton rubrum - 99,67%;
  • Trichophyton mentaqrophytes - 99.87%.

Lan sajrone 6-8 jam pisanan bakteri diancam:

  • Sallmonella enteritidis - 64,7%;
  • Klebsiella pheumoniae - kanthi 85,2%;
  • Eschericha coli - dening 68,4%;
  • Staphylococcus aureus - kanthi 83,3%.

Ing wektu sing padha, piranti kanggo sepatu pangguna pancen aman kanggo manungsa, minangka bukti saka riset laboratorium mekologi / bakteriologi lembaga riset utama Federasi Rusia.

Ringkesan rega, ngendi arep tuku

Ultraviolet drying antifungal kanggo sepatu Thimson liwat rantai apotek, uga ing toko sepatu utama lan hypermarket didol. Sampeyan uga bisa dhawuh online. Prices kanggo sawetara piranti saka 800 - 1 100 rubel.

Ulasan

Aku wis kepengin tuku pengatus khusus kanggo sepatu - ing awal musim semi, ing musim gugur lan mangsa, masalah sepatu mentah banget cocok kanggo aku. Ora kabeh sepatu bisa ngandhut cedhak batere, kulit ora bisa katon apik sawise iku lan bakal dianggo kanggo wektu sing suwe. Menapa malih, saking ing jero punika angel garing ing baterei. Aku nyoba kanggo nyithak koran ing boots, nanging cara iki ora ono guno. Dadi nalika aku weruh pengeboran Thimson ing "Lenta" telung taun kepungkur, aku ora mikir suwe. Aku isih nggunakake! Bab kasebut dianggep banget migunani lan trep kanggo nggunakake: sampeyan nguripake ing wayah wengi, nyelehake sepatune ing wayah esuk, lan uga ing njero awak. Kemasan kasebut ngandharake yen mesin pengering kills jamur lan bakteri - carane mriksa, aku ora ngerti, sing penting kanggo kula yaiku sepatu sing garing lan ora ana ambu ora enak. Anna, Kazan

4f99aefe50fda9585b9335141263268f

Aku disaranake kanggo tuku pengawat iki dening ahli mikologi sing ngobati kuku kuku. Lan ora ngapura! Perangkat disinfects sepatu mung apik, tata cara karo cuka smelly, sing kudu rampung sacara reguler, ora mung perlu maneh, ultraviolet coped uga karo jamur! Aku ninggalake sepatuku kanggo wengi sawise kerja, nguripake pengatus, ing wayah esuk aku sijine sepatu anget. Tansah sepatu garing sawise olahraga. Iku luwih trep kanggo garing boots ski karo Timson ski - sadurungé iku perlu duwe 2 dina! Pengering cocok kanggo sepatu pria lan wanita, nanging kanggo bocah-bocah sampeyan kudu tuku khusus, ukuran cilik. Apa aku seneng banget yaiku mesin pengering ora ngrusak sepatu sing larang. Kulit ora cacat, ora kakehan, amarga kedadeyan saka batere. Inggih, sing mbebasake unpleasant cocog ilang. Nanging yen sepatu wis lawas lan ambune cukup kuwat, pengering ora bakal mbantu, supaya bisa dieling-eling. Tatiana, Samara

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

Iki pengeringan ing St Petersburg - bab sing penting. Ing musim semi lan musim gugur - musim udan, lendhut, puddles. Ing mangsa panas, ing sikil anget anget, kanggo sepatu ing wengi ora tansah garing. Lan supaya ing wayah wengi nganggo sepatu, wedhi ing driji Thimson macet - ing esuk garing sepatu garing. Iku becik ... Umumé, bab iki migunani banget. Sepatu sepatu ora akeh, supaya ora ngrusak, bakal bebas ninggalake wektu sing suwe. Carane babagan karusakan saka jamur lan bakteri - Aku ora ngerti, sing utama yaiku mambu lan bebeneran wis kurang. Eugene, St. Petersburg

2 komentar

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.