Vagilak, gel

Analog

vagilak-9

Rega

: 403 р. Rata-rata online rega * : 403 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

vagilak-0 Gel "Vagilak" yaiku persiapan farmasi sing ditrapake kanggo prosedur kesehatan saben dina kanggo wanita lan bocah-bocah wadon. Yen perlu, alat iki bisa digunakake kanggo ngilangi masalah balung vagina ing bocah-bocah wadon remaja, mulai 10-12 taun.

Minangka langkah pencegahan, "Vagilak" dianjurake kanggo ditrapake ing kursus wiwit saka menstruasi pisanan - iki bakal mbantu supaya ora ngalami garing saka vagina, sing bisa kedadeyan amarga owah-owahan hormonal sing kedadeyan ing wektu matengake endhog. Gel uga bisa nyegah tingkat optimal lactobacilli ing lingkungan vagina lan kanggo nyegah munculé bacteriosis vagina lan penyakit liya saka seksual ing wanita.

Komposisi lan sifat

kabeh wangun pelepasan Minangka komponen utama ing produksi "Vagilak" digunakake asam laktat, perlu kanggo njaga tingkat keasaman alami ing vagina lan nguatake kekebalan lokal. Lactobacilli sing ana ing asam laktat njajahi vagina lan nyumbang kanggo pemugaran membran lendir, hidrasi lan perlindungan.

Kanthi nggunakake gel ing reguler bisa dicakake efek terapeutik sing terus-terusan, kayata:

  • hidrasi saka tembok vagina lan epiteli njaba;
  • pemugaran lan aktivasi reaksi imun lokal;
  • penyisihan kekeringan, kobong lan gatal;
  • cepet regenerasi jaringan rusak;
  • ing healing microcracks kawangun sak tambah dryness saka membran mucous;
  • Ngapikake urip jinis.

Gel "Vagilak" mbantu nguatake fungsi protèktif, sing kanthi alami ngalangi pangembangan flora patogen (ing lingkungan optimal ing lingkungan asam, bakteri mati, minangka kahanan sing ora becik kanggo aktivitas sing digawé).

Hydroxyethylcellulose, banyu sing disiapake lan dimurnèkaké kanthi cara khusus, propilena glikol, lan kalium sorbate, minangka pengawet, sing ana ing gel minangka bahan tambahan.

Nalika wis diterapake?

Vaginal gel "Vagilak" bisa digunakake kanggo nyegah dysbiosis utawa tambah kekeringan. Uga, tamba aktif digunakake ing perawatan penyakit saka wilayah genital, ditondoi dening munculé gejala klinis bacteriosis utawa pangembangan proses inflamasi.

Indikasi kanggo panggunaan dana kalebu:

  • Dryness saka membran mukosa saka tempek;
  • menopause lan owah-owahan ing kaasaman ing vagina;
  • antibiotik perawatan (kanggo mulihake microflora);
  • dysbacteriosis lan vaginal bacteriosis;
  • colpitis;
  • nggunakake contraceptive oral;
  • manipulasi medis (kanggo nyegah retakan lan microtraumas saka tembok vagina).

Obat iki bisa digunakake dening wanita saka umur apa wae kanggo kesehatan rutin saka kelamin.

Carane nggunakake?

Sabun uga nglengkapi gel Panggunaan ruangan . Gula sing cilik kudu ditrapake kanggo area organ genital eksternal. Sadurunge miwiti prosedur, langkah-langkah kebersihan kudu dilakoni lan kulit kudu diubengi kanthi apik, mbayar manungsa waé khusus marang lipatan. Sawise nglebokake komposisi, dianjurake supaya ora nglebokake jeroan kanggo 10-15 menit kanggo ngidini produk kasebut bisa digunakke.

Panggunaan internal . Jumbuhake aplikator kasebut ing wadhah gel kanthi banyu panas utawa panas nggunakake deterjen antibacterial. Jumlah gel sing dibutuhake ing aplikator lan dilebokake ing vagina (dering mbukak sing diterusake), banjur pencet driji kanggo mencet isi kasebut.

Wigati! Vagilak bisa digunakake kanggo melumasi thermometer rectal utawa tip enema nalika disuntikake menyang rectum.

Gunakake nalika kontak seksual . Kanggo ngrangsang sekresi saka sekresi vagina (pelumasan), uga ngilangi rasa ora nyaman nalika penis dipasang menyang vagina (ing ngarsane kang garing, gatal utawa retak), sampeyan bisa ngaplikasi gel ing organ seksual pasangan (liwat kabeh dawa utawa mung ing sirah).

Inti kesehatan . Gel "Vagilak" diijini nglamar kanggo implementasi ngumbah saben dina. A dana cilik sing kudu disemprotake ing tangan lan gerakan massaging kanggo njaga kelamin jamban. Penting! Gerakan kudu dilakokaké saka ngarep menyang mburi - iki bakal mbantu nyegah infeksi saka rectum menyang vagina.

Contraindications

Vagilak ora nganggo contraindications kanggo digunakake. Pengecualian yaiku kasus intoleransi utawa hypersensitivity kanggo komponen obat kasebut. Yen alergi ana, disaranake supaya ora nganggo gel.

Pregnant lan lactation

Gel bisa digunakake kanggo nyegah dysbiosis utawa moisturizing vagina sak kabeh periode gestation. Sadurunge pengiriman, "Vagilak" bisa digunakake kanggo nyiapake saluran lair lan nyegah microtraumas lan luh, sing asring kawangun sajrone ngusir janin.

Wanita hamil dianjurake kanggo nggunakake tamba saka 37 minggu sadurunge wiwitan pegawe. Saben gel tumindak kudu disuntikake menyang dina saben dina (saben dina).

Wanita sing ngandhut "Vagilak" ing bentuk gel uga ora contraindicated.

Efek sisih

Komposisi gel dipilih kanthi cara sing praktis ora nyebabake reaksi negatif ing latar mburi aplikasi kasebut. Asam laktat minangka bagéan integral saka lingkungan vagina, saéngga reaksi samping jarang kedadeyan. Saiki, mung sawetara kasus alergi sing bisa ditimbulake minangka kalium sorbate, sing bisa digunakake minangka pengawet.

Wangun rilis

Vagilak Gel kasedhiya ing 50 ml tabung. Kit kalebu aplikator kanggo introduksi komposisi menyang vagina lan instruksi. Obat iki uga diprodhuksi ing wangun kapsul lan sabun kanggo perawatan intim.

Panyimpenan

Gel kudu disimpen ing suhu 15 nganti 25 derajat ora luwih saka 2 taun saka tanggal produksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku nggunakake gel "Vagilak" kanggo perawatan saben dina. Mesthi, iku luwih larang tinimbang obatan sing padha, nanging pancen ora aman lan banget efektif. Rampung ngliwati kabeh rasa ora nyaman sawise 3-4 dina nggunakake. Suster digunakake nalika meteng sadurunge paceklik - setahun lan setengah wis liwati, lan "Vagilak" isih dadi gel favorit kanggo kesehatan intim. Svetlana, 25 taun

Aku duwe sabun lan gel Vagilak. Gel kasebut kadhangkala dipigunakaké karo pasangan kanggo moisturize tinimbang lubrication. Tresna efek. Aku nggunakake kabeh garis "Vagilak", ora sok dong mirsani efek samping, lan alergi sing elek muncul ing liya produsen (kanthi cara, kaping pindho dadi larang). Mulane, aku menehi saran kabeh kanggo menehi saran "Vagilak" minangka obat sing alus banget lan efektif kanggo perawatan wadon. Margarita, 19 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.