Vagilak, kapsul

Analog ora murah

Kapsul Vagilak Ora ana sinonim sing lengkap, nanging ana akeh obat efek sing padha (pratelan ing braket, ora ana penawaran umum):

luwih analog, luwih larang:

Rega pil

: 693 р Rata-rata rega online * : 693 r

Endi tuku:

Uga diprodhuksi gel Vagilak .

Pandhuan kanggo nggunakake

16893323 Suplemen, ora minangka obat.

Indikasi

  • Vagilak dianjurake minangka adjunct ing perawatan Komplek penyakit radang saka vagina: vaginitis, thrush, zppp.
  • Dysbacteriosis vagina
  • Dryness vaginal

Dosis lan administrasi

Coba produk Vagilak liyane Njupuk kapsul saben dina nganggo banyu. Duration of treatment yaiku 4-6 minggu. Miturut studi klinis, wektu perawatan iki menehi paningkatan pinunjul ing microflora.

Dianjurake kanggo takon dhokter sadurunge miwiti resepsi.

Contraindications

  • hypersensitivity to component product
  • bisa diterbitake nalika umur 10 taun.

Vagilak bisa digunakake nalika meteng lan nalika dipangan.

Efek sisih

Reaksi alergi ora dilebokake. Nalika padha katon, sampeyan kudu mungkasi njupuk lan takon dhokter.

Komposisi lan pharmakinetika

Vagilak ngandhut galur probiotik lactobacilli lan normalake microflora awak, kalebu microflora organ kelamin.

Bakteri Lactobacillus rhamnosus GR-1 lan Lactobacillus reuteri RC-14 ngresiki lingkungan asam alam ing jero vagina (pH 3.8-4.5). Mangkono, lingkungan dadi kurang apik kanggo paningkatan microflora patogen, ing jamur tartamtu.

Liyane

Dianjurake kanggo nyerahke alkohol sajrone dalan kasebut. Alkohol nyerang lactobacilli sing nyebabake obat kasebut.

Iki dirilis tanpa resep dokter. Simpen kanthi suhu nganti 25 derajat saka jangkah bocah. Umur urip 3 taun.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.