Vaginorm-S, lilin

Analog

vaginorm-21

Rega

: 655 р. Rata-rata online rega * : 655 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

vaginorm-09 Vaginorm-S minangka obat kanggo perawatan dysbacteriosis vagina lan pemugaran saka indikator normal saka lingkungan asam basa. Alat kasebut misuwur ing kalangan wanita kanthi penyakit ing wilayah genital, senadyan biaya sing relatif dhuwur.

Efek terapeutik sing apik ditindakake amarga konsentrasi asam askorbat sing dhuwur, sing ngurangi pH dadi nilai paling optimal.

Obat farmakologis saka obat kasebut yaiku kanggo nyegah panetepan bakteri anaerobik patogen lan nyalurake keseimbangan alam mikroflora.

Iki pancene bener kanggo perawatan karo antibiotik kuat, uga sawise panyakit nular, nalika kekebalan (kalebu lokal) wis amat lan ora bisa tahan aktivitas patogen.

Formulir komposisi lan release

tablet ing ukuran palem Obat iki ngandung 250 mg asam askorbat. Dosis iki cukup kanggo èfèktif ngasilake PH ing vagina lan ngancurake organisme sing mbebayani. "Vaginorm-S" mung kasedhiya ing salah siji bentuk dosis - tablet vagina, kuning utawa putih, ora ana ambu (6 lembar per pak).

Nalika ditetepake?

"Vaginorm-S" bisa digunakake kanggo penyakit sing nglibatake pelanggaran mikroflora sing disebabake dening bakteri anaerob. Indikasi sing digunakake yaiku:

  • vaginitis;
  • vaginosis bakterial;
  • nglanggar mikroflora;
  • tambah pH saka lingkungan vagina.

Carane aplikasi?

Packaging and Blister Cara perawatan kanthi bantuan Vaginorm-S yaiku 6 dina, yaiku, paket sing cukup kanggo ngrampungake terapi sing perlu. Prosedur kanggo introduksi tablet paling apik dilakoni ing wayah sore (sadurunge bedtime) - iki bakal cepet entuk efek sing dikarepake. Kanggo siji prosedur, 1 tablet diwajibake.

Sadurunge ngobati obat kasebut, sampeyan kudu ngresiki awak saka organ genital, banjur ngapusi lan nggulung lutu. Tablet kudu diselehake menyang tempek sing jero banget. Sawise introduksi kudu ngenteni nganti kira-kira 20-40 menit. Yen perlu, moisten tablet kanthi banyu.

Manungsa waé! Sadurunge prosedur administrasi intravaginal, perlu kanggo mesthekake yen kuku kuku kasebut cendhak - iki bakal ngilangi ciloko tembok vagina lan membran mukus.

Contraindications

"Vaginorm-S" ora bisa digunakake yen ana watesan ing ngisor iki:

  • umur bocah (sadurunge wiwitan saka aktivitas seksual);
  • alergi marang asam askorbat lan turunané;
  • intoleransi bahan;
  • vulvovaginal candidiasis.

Pregnant lan lactation

Yen perlu, tamba bisa digunakake ing sembarang periode gestation kanggo mulihake tingkat pH alami, ngilangi utawa nyegah dysbiosis utawa mulihake microflora vagina. Kanthi nggunakake lokal, Vaginorm-S ora nembus menyang janin lan ora diserap menyang aliran getih umum.

Lactation uga ora contraindication kanggo njupuk obat kasebut.

Efek sisih

iklan Ing sawetara kasus, pil bisa nyebabake reaksi alergi lokal sing ilang sawise nolak terapi. Efek negatif saka perawatan kalebu:

  • pembengkakan jaringan vulva;
  • abang saka genitalia njaba;
  • kobong lan gatal;
  • Tambah ing sekresi vagina.

Penting! Panampilan sembarang fénoména mbutuhake konsultasi dhokter, amarga bisa dadi tandha infèksi sekunder ing latar mburi kekebalan lokal sing saya tambah.

Overdosis

Kasus ngluwihi dosis sing dianjurake ora tetep.

Pharmacokinetics

Nalika dienggo ing ndhuwur, asam askorbat praktis ora diserap lan ditemokake ing plasma kanthi konsentrasi sing ora penting. Metabolit saka zat aktif sing diekskripsikake ing urine.

Instruksi khusus

blister closeup Panampilan menstruasi utawa getihen suntingan (contone, kanthi erosi serviks) ora mbutuhake putus asa perawatan.

Vaginorm-S ora nyirnakake jamur, mula kanthi cara kasebut, infèksi jamur bakal ora efektif.

Nglakoni uji klinis urin lan getih kudu ditundhuk sakwéné terapi, amarga asam askorbat kena pengaruh tekhuk indikator zat lan senyawa, kayata:

  • bilirubin;
  • glukosa;
  • transaminase;
  • lactate dehydrogenase.

Panyimpenan

Obat kudu disimpen ora luwih saka 3 taun saka tanggal pabrik ing suhu ora ngluwihi 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis nandhang sawetara taun karo vaginitis kronis, sing diiringi rahasia sing enak karo ambu ora enak, gatal lan iritasi. Ing sawijining wektu, aku diteliti ing 4 klinik nganti aku didiagnosa nganggo iki. Saiki aku nyimpen awak nganggo pil Vaginorm-S. Aku wiwit njupuk wong-wong mau sakwisé pratandha-pratandha pisanan kambuh katon. Efek sanget nyengsemake: kanggo 2-3 dina gatel bakal ilang, lan jumlah discharge bakal normal nalika kira-kira 4-5 dina. Aku wareg, lan aku mesthi ora arep nggoleki alternatif. Anna, 31, Togliatti

Ditandhang saka marga abot saka remaja. Ing wektu kuwi, aku ora ngelingi iki nganti umurku 20 taun, lan aku ora mikir babagan lair saka bocah. Dheweke ngalami pemeriksaan lengkap, sawise pidana dileksanakake - vagina dysbacteriosis saka jenis kronis. Ahli gynecologist mung nemtokake obat siji - Vaginorm-S. Wis ing dina kapindho pilihan kasebut mandheg. Aku ora nyana efek kuwi. Saiki, yen aku nemokake masalah sing padha, aku bakal ngerti apa tegese tuku. Ekaterina, 22 taun, Petrozavodsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.