Valcicon

Analog

Packaging and Blister

Deleng uga antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 726 р. Rata-rata online rega * , 726 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Virus herpes ngirimake akeh perhatian marang pamilike - penampilan unaesthetic, gatal terus, perawatan biasa.

Salah sijine obat saka generasi pungkasan kanggo perawatan infeksi herpes yaiku Valcicon.

Indikasi

Valcicone digunakake kanggo:

  • perawatan infeksi virus herpes ( shingles , alat kelamin , labial, lan herpes simplex);
  • Nyegah infeksi herpes ing kulit lan kambuh;
  • nyegah infeksi virus herpes (contone, partner seksual);
  • perawatan lan panyegah infeksi cytomegalovirus;
  • Nyegah transplantasi transplan.

Metode aplikasi

Blister ing 5 tablet Tablet Valcicon ditrapake kapan wae, apa wae panganan. Padha kudu ditelan tanpa ngunyah, lan dicuci nganggo banyu.

Kanggo ngobati herpes, 1000 mg saka Valcicon dijupuk telu dina saben minggu.

Kanthi virus herpes simplex, Valcicon diterbitake 1 tablet 2 kali dina. Perawatan luwih saka 5 dina.

Obat sing luwih apik kanggo miwiti sanalika bisa, kanthi gejala pisanan, mula efektifitas kasebut mundhak akeh.

Kanggo nyegah infeksi berulang saka virus herpes simplex, Valcicon dijupuk 500 mg saben dina. Pasien kanthi immunodeficiency ngasilake dosis saben dina.

Kanggo nyegah panularan herpes menyang partner karo pasien sing ditrapake, obat kasebut diwènèhake ing 500 mg saben dina kanggo setahun.

Ing kasus pencegahan infèksi sawise operasi, Valcicon diwenehake kanthi dosis tambah 2 g 4 kali dina. Biasane pengobatan kira-kira 3 sasi.

Anak-anak ing umur 12 taun ora ditampa obat kasebut.

Contraindications

Valtsikon ora bisa diterapake ing:

  • hypersensitivity menyang zat aktif utawa komponen tambahan;
  • ing umur 12 taun;
  • Infeksi HIV sing cacah CD4 + lymphocyte.

Kontraindikasi relatif yaiku:

  • gangguan ati utawa ginjal;
  • meteng;
  • umur lanjut;
  • lactation.

Pregnancy

Pembungkus anyar Obat iki ora dianjurake kanggo wanita ngandhut. Nanging, ing kasus kabutuhan nemen, yen manfaat kanggo pasien ngluwihi resiko tumrap janin, administrasi obat bisa.

недостаточно . Pasinaon klinis nunjukake yen ora ana efek negatif saka tamba ing fetus, nanging data saka studi sing dilakoni ora cukup

Valcicon nyemprotake susu susu, saengga ora digunakake sajrone lactation.

Overdosis

Overdosis tamba bisa, utamane kanthi nggunakake sing dawa. Ana gejala gagal ginjal akut utawa gejala neurologis - kesadaran, hallucinasi, muntah. Pasien iki nuduhake hemodialisis lan obyek observasi kanthi dokter.

Efek sisih

Efek sisih bisa dumadi saka kabeh organ lan sistem, utamane kanthi cara perawatan panjang. Patients padha diamati manifestasi kasebut:

  • sirah, kebingungan, mundhut kinerja mental;
  • ora nyenengake epigastris, enzim ati sing dhuwur;
  • anemia, jumlah platelet sing rendah lan hemoglobin;
  • kulit rashes, abang, rambut rontog;
  • gatal, reaksi alergi;
  • pain utawa colic ing wilayah ginjal;
  • sesambungan kabur.

Komposisi

1 tablet ngandhut 500 mg saka valaciclovir minangka bahan aktif. Selulosa, hiprolosa, magnesium stearate lan crospovidone ditambahake minangka panuntun.

Bahan aktif Valcicon duweni efek antivirus amarga pamblokiran proses reproduksi virus. Valacyclovir ditetepake ing awak manungsa kanggo acyclovir, sing nduweni pengaruh sing selektif ing grup Herpesviruses.

Pharmacokinetics

Paket lawas Valaciclovir uga diserep nalika dijupuk lunyu. Ing wektu sing padha, kanthi cepet lan dadi metabolit aktif - acyclovir. Bioavailability kira-kira 55% lan ora owah karo asupan pangan.

Sawise nyedhot ing getih, acyclovir bisa nyerepake menyang cairan saka vesikel herpetic, uga ing ginjel, paru-paru, cairan luh, semen, uterus, membran mukosa. Dieksekusi ing cipratan.

Pharmacokinetics ora owah nalika njupuk Valcicon karo digoxin, antacids lan diuretika thiazide.

Fitur khusus

Obat iki kasedhiya kanthi resep lan disimpen ing suhu ora luwih saka 25 derajat. Ranjang urip - 2 taun.

Valcicon diisi kanthi saksama kanthi obatan sing nyuda fungsi ginjel.

Resiko dehidrasi, utamane ing pasien sing tuwa, perlu kanggo njamin intake cairan cukup menyang awak.

Ing kasus gangguan ginjel, dosis kudu disetel.

Nalika ngobati karo Waltzikon, kontrasepsi mekanis kudu dipigunakaké, amarga kemungkinan transmisi herpes genital ora diilangi.

Ing immunodeficiency sing abot, njupuk obat ing dosis dhuwur kanggo dangu mbebayani banget lan bisa nyebabake nyebabake.

Obat kasebut kudu dibatalake nalika efek samping sistem saraf - hallucinations, convulsions, delirium.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Banget seneng nemu obat kasebut! Ora, kajaba kanggo valacyclovir, ora mbantu aku saka herpes. Aku wis nggolek dhuwit kanggo tuku Valtrex, lan ora bisa ngganti karo apa-apa. Apotek sing menehi kula analog sing ngukur setengah rega. Saiki aku duwe obat sing efektif kanggo herpes lan dhuwit disimpen. -

Obat iki mbantu aku akeh. Herpes mung muncul bubar lan Valcicon - bab pisanan aku nyoba. Sangat bungah karo efek - rong dina umume umume metu lan kerak uga katon. Kanthi manifestasi kadhemen liwati ing 6-7 dina. Aku ora nemoni alasan kanggo nemokake obat liya kanggo herpes, Valtsikon cocok banget karo aku. -

Herpes nandhang sangsara wiwit cilik. Kabeh piranti sing saya gunakake sadurunge, dadi luwih angel kanggo mbantu. Dokter diwènèhaké Valcicon. Kanggo jujur, aku ora ngelingi akeh prabédan. Ya, obat-obatan sing duwe efek, gelembung pass, sing wounds waras. Nanging ora cepet kaya kita. Kajaba iku, rega obat luwih dhuwur tinimbang obatan liyane saka grup iki. -

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.