Valogard

Analog

Packing is big and small Apa sing dirilis dina iki:

Waca antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 726 р. Rata-rata online rega * , 726 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

packaging lan blister ing meja Formulir: pil ing blister pack, 500 mg saben pil.

Bahan aktif utama: valacciclovir (lat Valacyclovirum).

Produsen: Perusahaan Gabungan Umum Stockak. Kiev, Ukraina.

Valogard minangka obat modern kanggo perawatan lan panyebaran herpes saka macem-macem jinis. Komponen aktif utama saka obat iki yaiku inti asam acyclovir. Obat iki paling efektif tumrap virus herpes ing ngisor iki: Herpes simplex saka jinis kapisan lan kapindho, Varicella zoster, virus Epstein-Barr, HPV 6, cytomegalovirus.

Indikasi

Ing wong diwasa, tablet Valogard digunakake ing kasus ing ngisor iki:

Wong diwasa lan bocah-bocah umur 12 taun njupuk obat minangka panyegah efektif saka serangan infèksi cytomegalovirus lan infeksi virus herpes liyane sawisé ngalami operasi transplantasi organ lan kanggo nyegah panularan transplantasi ginjel.

Dosis lan Administrasi

blister karo rong pil ing tangan Tablet kasebut dijupuk kanthi cetha (kanthi cangkem), tanpa dipikirake panganan.

Валогард принимают в течение недели, по 3 раза каждый день. Kanggo perawatan tinea Vagard dijupuk sak minggu, 3 kaping saben dina. Ing kasus iki, sing dianjurake dosis saka tamba - 1000 mg.

занимает, в среднем, 5 дней. Perawatan karo pil herpes simpenan njupuk rata-rata, 5 dina. Ing kasus-kasus sing abot, obat njupuk obat ditambah nganti 10 dina. Valogard dijupuk kaping 2 dina, lan dosis sing dianjurake yaiku 500 mg.

герпесной инфекции лечение продолжают ещё от 3 до 5 дней. Kanggo nyegah reinfèksi infèksi herpes, perawatan kasebut dilanjut nganti telung dina nganti 5 dina. Dosis - 500 mg sakdurunge. Kanggo pasien kanthi immunodeficiency, disaranake njupuk tablet 500 mg saben dina.

Nyegah infeksi karo herpes kelamin. Wong sing kena infeksi virus herpes (ora bisa mbaleni ora luwih saka 9 kaping setahun) dianjurake kanggo njupuk Valogard 500 mg saben dina sacara teratur ing saindhenging taun.

Nyegah infeksi herpes sawise transplantasi organ. Kanggo wong diwasa lan bocah-bocah ing umur 12 taun, tamba diresiki sakwise operasi. Dosis - 2 g kaping pindho saben dina.

врачи рекомендуют уменьшать обычную дозу препарата (напрямую зависит от типа нарушения работы почек) и поддерживать необходимый для их организма водный баланс. Kanggo pasien sing ngenani fungsi ngenani babagan ginjel, dokter nganjurake ngurangi dosis biasa saka obat kasebut (langsung gumantung marang jinis gangguan ginjel) lan njaga keseimbangan banyu sing perlu kanggo awak.

дозировку корректирует врач после обследования. Pasien sing nduweni fungsi ati ati lan wong tuwa (luwih saka 60 taun) kudu disesuaikan dening dhokter sawise ujian.

Contraindications

  1. Hypersensitivity utawa intolerance kanggo komponen sing nggawe obat medis iki.
  2. Virus human immunodeficiency (yen isi sel darah sing nanggepi imunitas kanggo infeksi kurang saka 100 / μl).
  3. Umur nganti 12 taun (ing kasus pencegahan infeksi herpes sawise operasi kanggo transplantasi lan infeksi CMV).
  4. Obat kasebut pancen contraindicated kanggo wanita ngandhut lan wong ing umur 18 taun.

Valogard kudu dijaga kanthi ati-ati nalika nandang laktat, ing pasien karo insufficiency ginjel lan ginjel, uga ing pasien lansia, wong sing diarani infeksi HIV lan kanthi resiko dehidrasi.

Pregnant lan lactation

Obat kasebut bener-bener dilarang nalika meteng. Sajrone wektu nyusoni, tablet kudu dijupuk kanthi ati-ati banget.

Overdosis narkoba

valoguard-3 Ing kasus ngluwihi dosis sing diidinake ing tamba, pratandha overdosis ing ngisor iki bisa kedadeyan: muntah, macem-macem owah-owahan kesadaran, hallucinasi, keadaan kegirangan, gagal ginjal akut.

Pasien sing ngluwihi dosis sing disaranake saka Valogard kudu takon dhokter kanthi sanalika lan tetep dadi pengawas medis.

Efek sisih

Asring (saka 1/10 nganti 1/100) ana sirah, mual.

Jarang: pusing, hallucinasi, diare, sakit weteng, rashes kulit lan gatel, gangguan ginjel.

Tablet Valogard bisa mangaruhi proses nyopir kendaraan.

Komposisi lan farmakokinetik

paket pil ing tangan Siji tablet ngandhut 500 mg saka valacciclovir zat aktif, uga komponen tambahan: microcrystalline selulosa, silika, povidone, magnesium stearate, crospovidone, titanium dioksida, kalium aluminium silikat, mono-acetylated lan diglycerides.

Sanalika sawise njupuk obat kasebut kanthi cepet diserap menyang getih saka saluran gastrointestinal, ngowahi dadi 2 bahan aktif: acyclovir lan valine. Ing kasus njupuk obat ing dosis 1000 mg, derajat panyerepan acyclovir yaiku 54%, ora ngakoni asupan pangan. Tingkat paling dhuwur saka valaciclovir ing plasma getih bisa didiagnosis kira-kira 3 jam sawise njupuk pil. Punika 4% saking total konsentrasi zat asam acyclovir. Obat iki diubengi dening ginjal, utamané ing bentuk acyclovir lan metabolit saka acyclovir.

Liyane

Umur urip saka tamba kasebut 2 taun sawise tanggal pabrik. Tablet kudu disimpen ing panggonan sing garing lan ora bisa dicekel, adoh saka sinar srengenge langsung. Dianjurkeun suhu udara: nganti 25 ° C.

Valogard minangka obat resep lan dibebasake saka apotek mung karo resep dokter.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Mung pil iki mbantu aku ngobati herpes. Iku apik tenan yen jejere sawise dheweke ilang banget cepet! Kabeh mau mung siji dina. Anastasia, Moskow

Pil ngilangi rasa nyeri lan rasa ora nyaman sacara langsung, lan herpes wis liwati ing 2 dina! Aku ora bisa ngandel. Senajan rega amerga gedhe, iku worth. Katya, Bryansk

Wiwit nggunakake resep dermatolog sing apik. Kabeh gejala herpes ilang ing 24 jam. Ora ana efek samping. Violetta, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.