Valocordin

Analog

valokordin

Rega

, 141 р. Rata-rata rega online * , 141 p. (20 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Valocordin minangka obat kombinasi kang sipat terapi nemtokake paramèter farmakologis saka konstituené. Utamane, Phenobarbital duwe hypnotic entheng lan efek sedative tipis.

Komponen iki ngurangi kasangsian gedhe saka sistem saraf, saingga bisa nyepetake turu alam. Komponen liya - Ethylbromizovalerianat bisa dadi antispasmodic, hypnotic, lan uga duwe efek sedative.

Penting kanggo mangerteni yen Valocordin ora bakal ngobati jantung, nanging mung bakal ngilangi sawetara gejala kanggo sawetara wektu. Yen sampeyan duwe masalah jantung, sampeyan kudu pindhah menyang dhokter tanpa ditundha.

Ngombé Valoserdin, Valocordin utawa Corvalol kanggo masalah karo otot jantung kaya-kaya njupuk analgin kanggo toothache. Kanthi bedane, konsekuensine bakal luwih elek tinimbang ilang untu.

Indikasi

Valocordinum minangka salah sawijining obat sing paling umum sing dianjurake dening dokter ing kahanan kaya mangkene:

  • kelainan fungsional sistem kardiovaskular;
  • neurosis, dibebani rasa wedi, kuatir lan gampang marem;
  • stabil kangelan turu;
  • wektu kegirangan kanthi reaksi vegetatif sing cetha.

Dosis lan administrasi

Instruksi resmi kanggo Valocordin Valocordin kudu dijupuk sadurunge mangan karo banyu utawa cairan liyane. Dosis sing ditampa diatur dening dhokter saben individu. Biasane, wong diwasa dianjurake nggunakake 15-20 tetes obat kaping telu dina.

Yen proses nyenyet wis mateng, sampeyan bisa nggolok dosis. Durasi saka tamba diwenehake dening dhokter kasebut.

Anak-anak dianjurake kanggo nggunakake obat saben gulung kanggo saben taun urip, lan uga dipandu dening gambaran klinis saka penyakit sing ana. Ing kasus iki, durasi panggunaan uga dipilih kanthi individu.

Contraindications

Contraindications kanggo nggunakake Valocordin bisa:

  • Malfungsi parah ing ginjal utawa ati;
  • periode laktasi;
  • meteng;
  • umur bocah;
  • ngarsane hipersensitivitas kanggo komponen individu saka alat kasebut.

Care kudu dijupuk kanthi nggunakake tetes nalika nandhang tatu balung, alkohol, masalah ing otak. Iki disebabake dening etanol ing preparation.

Pregnant lan lactation

Botol saka Valocordin lan Corvalol ing meja Wiwit produk ngandhut ethanol sing bisa ngetokake reaksi psikomotor, dianjurake supaya ora mandheg nyusoni ing wektu administrasi.

Wanita hamil ora dianjurake kanggo nggunakake obat kasebut ing wektu suwe, amarga ana bebaya akumulasi ing awak bromine.

Overdosis

Kanthi overdosis pengobatan, dizziness, drowsiness, lan sawetara gangguan psikomotor sing diamati.

Konsumsi obat sing berlebihan bisa nyebabake nyuda tekanan getih, tachycardia, gagal pernapasan, runtuh vaskular, koma, lan perlambatan refleks periferal.

Ing kahanan kaya mengkono, perlu langsung disemprotake weteng, banjur ingest karbon aktif.

Efek sisih

valokordin-4 Biasane, Valocordin uga bisa ditolerir sanajan digunaake. Kadhangkala uga ana rasa ngantuk, nglangi. Nalika wong nggunakake dosis sing penting kanggo tamba nganti suwe, keracunan kimia kronis (bromine) bisa katon. Ing kasus kasebut, katon:

  • apathy;
  • swasana depresi wujud;
  • gangguan gerakan;
  • conjunctivitis lan rhinitis diamati;
  • hemorrhagic diathesis bisa;
  • ing ngarsane hipersensitif kanggo komponen sing mlebu, reaksi kulit tartamtu bisa uga dumadi.

Yen ana efek samping sing ora diterangake ing instruksi, sampeyan kudu langsung nyedhiyani dokter sing nekani.

Komposisi lan farmakokinetik

Valocordin bisa disedhiyakake sajroning tetes cairan sing cetha kanthi aroma sing nyenengake. Formulir release - botol dropper 20 utawa 50 ml ing karton. 1 ml saka tamba ngandhut bahan aktif ing ngisor iki:

  • Ethylbromizovalerianat lan Phenobarbital - 18,4 mg saben;
  • lenga lumpatan - 0,18 mg;
  • 96% etanol - 469,75 mg;
  • mint minyak - 1.29 mg;
  • banyu diresiki - 411,97 mg.

Etil ester minangka bagéan saka asam alpha-bromizovalerianovoy duweni efek terapi antisasmodik, hypnotic, lan sedative. Minyak peppermint melebur pembuluh getih lan nduweni aktivitas antispasmodik.

Panyimpenan

Tansah tamba dianjurake ing suhu kamar, ing peteng. Nyegah anak supaya bisa ngakses. Umur urip saka tamba 5 taun.

Dispensed saka farmasi tanpa resep.

Interaksi karo obatan liyane

  • Kanthi nggunakake kombinasi Valocordin, uga sedatif liyane, neuroleptik lan obat penenang, efeke mung meningkat.
  • Panggunaan obat kasebut bebarengan karo stimulants saka sistem saraf nyuda efek Valocordin ing awak.
  • Alkohol mundhut keracunan tetesan, saingga nambah efek saka panggunaan Valocordin.
  • Aja njupuk Valocordin karo obatan sing bisa nglumpukake ing ati. Iki amarga kemungkinan Phenobarbital, yaiku bagean saka tetesan, kanggo nyepetake metabolisme, kanthi mangkono nambah konsentrasi komponen liyane.
  • Phenobarbital uga ngeculake efek derivatif griseofulvin lan coumarin, glukokortikosteroid, kontrasepsi oral.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Pribadi, Valocordin becik mbantu kula kanggo ngatasi kahanan nyenengake. Karya saya emosional banget - Aku kerja ing bank, mula aku kudu nemokake basa sing umum karo klien sing beda-beda, sawetara sing khusus nyebabake situasi konflik. Awit sampeyan ora bisa ngendhokke ing omah, kadang-kadang sampeyan mulai njupuk bebendune ing wong sing cedhak. Nanging, tamba mbantu aku, iku luwih cepet tinimbang pil. Senadyan dheweke duwe rasa aneh, bisa nyegah. Ilya, Moskow

Bubar ketemu proyek anyar. Dheweke banget tanggung jawab, asring banget gemeter, banget kuwatir, angel nyenengake lan nylametake. Aku mutusake kanggo tuku sedative, pharmacist dianjurake Valocordin. Biaya bisa ditampa, dadi aku tuku. Sawise njupuk kondisi wis apik. Jebukan rasa sing nyenengake, ora perih. Tatyana, Nizhny Novgorod

Aku duwe masalah sapisan karo insomnia. Dokter disaranake Valocordin. Panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun cekap kaliyan masalah kula. Wiwitane dheweke ora percaya - banget murah. Nanging, impen kasebut cepet dilestarekake, ilang kegirangan. Svetlana, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.