Valoserdin

Analog

valoserdin-2

Rega

, 46 р. Rata-rata rega online * , 46 p. (15 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Valoserdine minangka obat penenang obat antiseptik (antispasmodic), sing ngandhut campuran ramuan lan herbal: lenga peppermint, phenobarbital, ethyl bromovalerianate, minyak pati oregano.

Efek sedative saka Valoserdin diarahake marang organ internal (utamane ing jantung), relaksasi otot alus.

Penting kanggo mangerteni yen Valoserdin ora bakal ngobati ati, nanging mung bakal ngilangi sawetara gejala kanggo sawetara wektu. Yen sampeyan duwe masalah jantung, sampeyan kudu pindhah menyang dhokter tanpa ditundha.

Ngombé Valoserdin, Valocordin utawa Corvalol kanggo masalah karo otot jantung kaya-kaya njupuk analgin kanggo toothache. Kanthi bedane, konsekuensine bakal luwih elek tinimbang ilang untu.

Valoserdin diprodhuksi ing wangun cairan transparan tanpa werna (ana mambu spesifik) ing botol kaca sing nganggo kemasan kardus. Volume botol kasebut yaiku 15, 25 lan 50 ml.

Indikasi sing digunakake:

Tetes

  • palpitasi jantung;
  • tachycardia;
  • kelainan vasomotor;
  • hipertensi ringan;
  • insomnia, agitasi gemeter, depresi;
  • kaku;
  • neurosis;
  • kardinalia;
  • irritability;
  • intestinal lan biliary colic;
  • spasme usus lan usus;
  • tambah tekanan.

Dosis lan administrasi

Preparation Valoserdin perlu ditampa ing ing bentuk tetes kanggo pangan. Dosis siji dianjurake saka limalas dosis 2-3 kali dina ing kasus hipertensi entheng, insomnia utawa kegirangan entheng saraf; lan nganti patang puluh tumuju ing kasus spasme babagan pembuluh darah.

Contraindications

Panganggone tamba kasebut contraindicated ing pathologi parah ing ginjal utawa ati, intoleransi individu kanggo komponen obat kasebut. Uga contraindicated kanggo nggunakake nalika meteng lan lactation.

Efek sisih

valoserdin-3 Efek sisih nalika nggunakake Valoserdin bisa dumadi kanthi overdosis sing sistematik, sing nyebabake rasa kepenak, lethargy, ngantuk. Nalika efek kasebut dumadi, dosis kudu dikurangi dadi tingkat sing disaranake.

Kasus overdosis sing abot bisa nyebabake koma, runtuh, gagal respiratori, refleks perifer, tachycardia.

Neutralisasi efek samping nalika kasus overdosis parah ditindakake kanthi terapi gejala, administrasi karbon aktif, lambung mbandhingake.

Panganggone dosis dhuwur bisa nyebabake ketergantungan obat, apathy, depresi, diathesis hemorrhagic, conjunctivitis, rhinitis, keracunan bromine kronis.

Sajrone periode tamba dianjurake kanggo nyegah saka karya sing gegayutan karo konsentrasi tambah, kabutuhan kanggo reaksi psychomotor kacepetan. Operasi sing duweni potensi mbebayani kudu ditinggal.

Pregnant lan lactation

Sajrone ngenani kandhutan lan ngombé obat kasebut contraindicated .

Komposisi lan farmakokinetik

Minyak mint dituduhake kanthi efek antisasmilic lan refleks vasodilasi.

Phenobarbital nduweni aktivitas sedative, ing dosis tartamtu hypnotic.

Etilbromizovaleanat duweni efek sedative, yaiku hypnotic antispasmodic lan entheng.

Minyak pati Oregano ditondoi dening anti-sclerotic, antispasmodic, bactericidal, analgesic, diuretic, sedative, expectorant, anti-inflammatory, antiviral, regenerating action. Aroma saka lengo netralake rasa wedi lan neurosis, ningkatake daya tarik.

Valoserdine minangka obat sing digabung yaiku cara tumindak sedative, nanging ora ngobati penyakit jantung.

Interaksi karo obatan liyane

valoserdin-1 Methotrexate - Valoserdin nambah keracunan sing pisanan.

Anxiolytics, neuroleptics, sedatives - efek saka saben ditingkat.

Perangsang saraf - ningkatake tumindak saben awak.

Phenobarbital, kang minangka bagéan saka Valelerdine, nyuda aktivitas antifungal griseofulvin amerga rusaké panyerapan, efek antibakteri sulfonamida lan antibiotik, dxxiklin, estrogen, lan obat-obatan sing metabolite ing ati kanthi cara oksidasi, kanthi nyepetake karusakan.

Etanol - nambah aksine Valoserdin, nanging nambah racun.

Sarat lan kondisi panyimpenan

Sampeyan ora bakal bisa nyedhaki anak lan cahya srengenge ing kisaran suhu 18 + 22 º C.

Umur urip saka tamba 3 taun, sawisé tamat pengobatan kasebut dilarang.

Cathetan

Kasunyatan modern babagan urip manungsa amarga kasunyatan sing nyebabake, penyakit jantung lan spasme otot dadi umum. Wong langka ora ngalang-alangi ing bocah enom, nanging luwih tuwa tinimbang wong tuwa.

Iki ndadekake peningkatan konsumsi obat-obatan efek sedative, kalebu Valoserdin. Minangka aturan, panggunaanipun sadurungé nggunakake pangobatan sing luwih serius sawisé ngunjungi dokter, nalika tumindak Valoserdin dadi ora cukup.

Kanggo wong-wong sing paling akeh, Valoserdin minangka cara efektif netralake kekuwatan lan rasa sakit ing jantung, gairah sing gedhe banget, lan mulane ana ing papan sing penting ing kit pertolongan pertama. Obat iki asring dijupuk karo sampeyan kanggo nggarap utawa nalika ninggalake omah nalika kahanan sing ora bisa ditindakake dijaluk.

Obat iki didol ing apotek tanpa resep. Amarga nilai Valoserdin kurang saka Valacardine, mantan sing digunakake akeh lan digunakake ing antarane akeh wong. Prevalensi tamba iki ngidini sampeyan nemtokake sawetara ulasan sing penting babagan panggunaan.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sadurunge mbela tesis, aku njupuk Valoserdin kanggo nandheske sarafku. Yen aku sumelang, aku wiwit ilang lan goda. Sajrone nimbali diploma, sampeyan kudu ngumpulake kabeh saraf dadi tinulis, bener lan njawab kanthi tenang pitakonan. Dheweke njupuk tamba kasebut kanthi cepet 30 menit. Asile dirasakake meh langsung. Ing pertahanan, aku tundhuk kanthi tentrem lan yakin, aku uga direstoni. Banjur, aku uga njupuk kadhangkala. Iku tansah mbantu. Irina, 23 taun

Sawise stres ing karya, insomnia nyiksa kula. Sadurunge, dheweke lunga kanthi olah raga lan ora nganggep awake "dohlyak", meh ora nggunakake obat-obatan. Tansah wedi supaya kecanduan obat kuat. Bojone menehi saran Valoserdine minangka obat sing gampang. Aku mulai njupuk 15 tetes 2 kali dina. Secara bertahap, insomnia liwati. Saiki tamba kasebut ing kit pertolongan pertama. Aku arep nggunakake obat iki minangka obat sing wis bukti. Denis Vitalyevich, 44 taun

Ing urip, aku sok nggunakake obat sedative. Aku kesengsem karo Valoserdin minangka sarana produksi domestik sing demokratis ing rega tanpa contraindications serius lan habituation. Inna, 37 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Mary :

    Aku duwe denyut jantung cepet, aku ngombe valoserdin. Prinsip, mbantu, denyut nadi dadi normal. Umumé, Valoserdin bisa ngendhokke, nyenengake. Pendhaftaran proyek disambungake karo klien masalah, supaya aku ora bisa nggawe tanpa sedative. Valoserdin kudu banget mbiyantu. Mbantu kanggo ngrampungake irritability. Lan aku uga weruh yen aku mulai turu luwih apik.

  • Cahya :

    Aku duwe loro bocah cilik, aku kesel banget lan sarafku kedadeyan neraka, bojoku terus lelungan bisnis, meh ora ana sing sedulure sing manggon ing kono, mung ibuku, sing kerja dina, mbantu arang banget. Supaya ora kalah karo pikirane khusus, dheweke mutusake kanggo dhokter, dheweke bakal menehi saran, sawetara sedative, valosterine sing diwenehake. Kanggo ngejutno, alat sing kaya mangkene mbantu akeh, aku dadi tenang kaya boa.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.