Valtrex

Analog

valtrex-1 Dhaftar saiki, sing saiki bisa ditemokaké:

Antiviral lan immunomodulator liyane

Rega

, 1160 р. Rata-rata online rega * , 1160 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Packaging, blister lan instruksi ing meja Valtrex minangka agen antivirus sing ditrapake kanggo macem-macem infeksi herpetic .

Efek terapi bisa ditindakake kanthi ngowahi zat aktif obat (valacyclovir) menyang zat liya (acyclovir) minangka akibat reaksi karo enzim varacyclovir hydrolase sing diprodhuksi dening ati.

Fungsi utama acyclovir yaiku inhibisi sintesis DNA saka virus herpes.

Indikasi sing digunakake

Valtrex bisa dipigunakaké kanggo nyegah infèksi kulit sing dipicu déning sembarang jenis herpes simplex, lan uga kanggo nyegah panularan transplantasi nalika transplantasi organ sing disebabake infèksi cytomegalovirus. Statistik statistik nyatakake panurunan ing kemungkinan transmisi virus herpes genital saka pasangan sing ditrapake marang sing sehat kanthi therapy suppressive (prophylactic) karo Valtrex.

Dosis lan administrasi

valtrex-6 Obat iki ditrapake kanthi lisan, tanpa referensi kanggo asupan pangan. Tablet kudu dijupuk kanthi jumlah banyu sing cilik. Kanggo bocah-bocah umur 12 taun, Valtrex mung ditrapake kanggo nyegah infeksi cytomegalovirus lan penolakan transplantasi nalika transplantasi organ. Kanggo tandha-tandha liya, tamba kasebut mung ditrapake kanggo wong diwasa.

  • Ing perawatan saka herpes genital lan labial: 500 mg obat kaping 2 dina kanggo 5 dina. Kanthi bentuk lanjut penyakit, duration of therapy bisa ditambah nganti 10 dina.
  • Nalika ngobati herpes zoster: 1000 mg 3 kali dina. Pengobatan terapi - 7 dina.
  • Nalika terapi suppressive (pencegahan infeksi berulang saka HSV): 500 mg 1 dina saben dina. Wektu diakoni ditemtokake dening dokter sing nekani.
  • Kanggo nyegah panularan virus herpes genital kasebut saka pasangan kasebut menyang sing sehat: 500 mg sakdurunge. Therapeutic course - 12 wulan.
  • Kanggo nyegah infeksi CMV ing wong diwasa lan bocah-bocah umur 12 taun: 2 g 4 kali dina. Dosis iki diatur gumantung marang indikator saka rembesan bun.

Contraindications

Hypersensitivity to acyclovir and other components of the drug.

Kanthi banget ati-ati, agen kasebut diwènèhaké marang pasien kanthi:

  • Infèksi HIV ing klinik sing diakoni sacara klinis;
  • gagal ginjal;
  • nglakoni perawatan paralel karo obat nefrotoxic.

Pregnant lan lactation

Inggris Amarga kurang data babagan efek saka Valtrex ing awak sajrone diwasa, wis diwenehake marang wanita ngandhut mung ing kasus sing nemen nalika manfaat potensial tamba luwih dhuwur tinimbang resiko potensial marang bocah.

Ing wangun sing ora owah, valacyclovir ora dideteksi ing susu ibu utawa cipratan bayi. Mulane, bisa ditrapake kanggo perawatan infeksi herpes nalika lactation, nanging kanthi ati-ati.

Overdosis

Efek sisih karo keluwihan kaping siji saka dosis terapeutik tamba ora tetep. Overdosis reguler dikalahake karo fénoména ing ngisor iki:

  • sakit kepala;
  • mual karo mutah;
  • inhibisi pikiran.

Efek sisih

Saka sisih tengah sistem saraf sing bisa nyebabake nyedhaki, dizziness, lan mikir. Ing pasien karo insufficiency ginjel, ing kasus sing luar biasa, encephalopathy, convulsions, lan koma bisa berkembang.

Ing kasus sing jarang, organ-organ saluran gastrointestinal bisa nanggapi valaciclovir kanthi muntah, diare, tambah gas, kulit karo gatal-gatal lan rashes, lan sistem sirkulasi karo leukopenia lan thrombocytopenia. Kelainan fungsi ginjel, kalebu gagal ginjal akut, wis jarang diarani ing bagian sistem excretory.

Komposisi lan farmakokinetik

ukuran tablet 1 tablet saka tamba ngandhut 556 mg saka komponen aktif valacyclovir hydrochloride. Jumlah iki cocog karo 1 dosis terapeutik (500 mg) varaciclovir. Komponen tambahan yaiku:

  • selulosa microcrystalline;
  • magnesium stearate;
  • Povidone;
  • crospovidone;
  • silicon dioxide.

Komponen aktif diserep saka saluran gastrointestinal, ngowahi kanggo acyclovir lan valine ing pangaruh saka enzim heksik valacycovirhydralase. Acyclovir wis diekskripsikake ing urine.

Asamlovirir setengah urip saka plasma getih kira-kira 3 jam (ing pasien karo fungsi ginjel normal) lan kira-kira 14 jam ing pasien kanthi insufisiensi ginjel.

Ruang urip lan panyimpenan

Obat kudu disimpen adoh saka sinar srengéngé langsung ing t ora luwih saka 30 ° C. Umur urip Valtrex 3 taun wiwit tanggal diterbitake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Herpes ing weteng narik kawigaten kula kanthi périodik: sapisan saben setengah taun. Aku nyoba lan Acyclovir, lan Zovirax, lan sawetara lenga liya, jeneng-jeneng sing aku ora elinga, nanging ora duwe manfaat. Lan saiki herpes teka kula maneh nalika ing liburan luar negeri. Apoteker farmasi ing basa Inggris sing diarani kabeh padha dianggep karo Valtrex. Aku mutusake nyoba. Ing dina pisanan aku ngombe nganti 3 tablet (mesthine!), Lan ing dina-dina iki, kaya samesthine, loro-lorone. Rong dina sabanjure, herpes diudhunake, ninggalaké titik cilik, lan sawisé seminggu kasebut ilang. Efek samping sing diterangake ing pandhuan bisa uga ora bakal wedi, nanging ora ana sing kaya iki. Saiki, yen herpes mutusake ngunjungi aku maneh, aku duwe Valtrex kanggo dheweke. Julia, 28 taun

Kanggo kula, Valtrex minangka obat paling apik kanggo herpes. Aku nyoba kanggo ngganti karo obat-obatan luwih murah - efek ora padha. Nanging saiki aku ngerti yen aku ora bakal ngilangi dhuwitku. Kuku ing lip wis ana ing dina kaping telu utawa kaping papat, senadyan kasunyatan sing ora ditindakake Metrogil seminggu sadurunge. Angelina, 40 taun
[/ su_quote]

Pil iki mbantu aku malah bisa ngalahake dheweke. Aku ora tau ngalami iki sandhangan sadurunge, lan nalika soko puffed munggah ing lip, aku panginten punika pimple. Uga, dadi pakulinan kanggo ngobati karo metrogyle lan tinimbang siji jerawat aku nampa pirang-pirang gelembung. Wektu, kanca teka ngunjungi kula lan langsung didiagnosa herpes. Lan dheweke menehi saran Valtrex. Aku nambah acyclovir menyang pil (aku uga tuku ing farmasi), lan loro obat iki cepet ngeculake aku saka herpes. Lyudmila, Saratov

Mulane, herpes luwih gampang kanggo nyegah saka ngobati. Nanging yen pencegahan wis gagal, perlu ditangani. Aku nyoba Valtrex ing awak dhewe lan pengalaman iki sukses: inflammation subsides, lan sawise njupuk dalan aku lali babagan herpes kanggo dangu. Miturut cara, ora tansah bisa nemokake ing apotek kutha, supaya aku supaya liwat Internet. Rega iku normal, konsisten karo kualitas tamba. Wangsulan utama yaiku kanggo nyimpen herpes! Vitaly, Murmansk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.