Vibrocil, gel

Vibrocil, gel Analog

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane:

Rega

, 265 р. Rata-rata online rega * , 265 r. (12g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Obat kasebut diwènèhaké kanggo panyakit sing diiringi irung, irung, lan swelling. Antarane wong-wong mau yaiku:

  • rhinitis akut (kalebu rhinitis sing disertai kadhemen);
  • rhinitis alergi (kalebu sing ana ing latar mburi demam dengue);
  • rhinitis vasomotor;
  • rhinitis kronis;
  • sinusitis;
  • media otitis akut (therapy adjuvant);
  • nyiapake sabar kanggo operasi ing irung;
  • Recovery sawise operasi ing irung (kanggo ngilangi pembengkakan mukosa irung lan sinuses).

Uga, tamba kasebut ditrapake kanggo pasien kanggo nyegah kemacetan nasal ing wayah wengi lan kanggo ngilangake kekeringan irung lan kerak sing disebabake dening ciloko.

Dosis lan administrasi

Vibrocil, kemasan gel Sadurunge ndamel aplikasi kanthi gel, sampeyan kudu ngresiki irung. Anak-anak saka 6 taun lan diwasa ditampilake ngasilake jumlah cilik Vibrocil menyang hidung 3-4 kali dina. Gel kudu disuntikake kanthi jero banget.

Pamungkas pungkasan alat kudu dilakokaké langsung sadurunge bedtime - ing kasus iki, efek saka tamba bakal tahan nganti esuk.

Duration of treatment gumantung banget ing gejala kasebut. Rata-rata perawatan yaiku 1 minggu. Banjur sampeyan kudu ngaso.

Contraindications

Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake tamba kanggo:

  1. Intoleransi marang komponen ing gel.
  2. Rhinitis atrophik (kalebu ozon, kang discharge njupuk ambu sing fetid).
  3. Penerimaan saka inhibitor MAO (bebarengan karo Vibrocil utawa rong minggu sadurunge wiwitan perawatan karo agen iki).

Ati-ati nalika nggunakake tamba yen pasien ciloko:

Vibrocil, nasal gel

  • arrhythmia;
  • hipertensi;
  • penyakit saka jantung lan getih prau;
  • atherosclerosis umum;
  • kelainan tiroid;
  • glaukoma sudut-nutup;
  • prostat adenoma;
  • diabetes;
  • hipersensitivitas tumindak sympathomimetics (insomnia, dizziness, lan liya-liyane).

Pregnant lan lactation

Sajrone periode meteng lan lactation, wanita kudu ngalangi nggunakake Vibrocil. Gel ngandhut phenylephrine, sing bisa duwe efek vasoconstrictor sistemik.

Overdosis

Vibrocil Nasal Gel Produsèn kasebut ngaku yen minangka asil panggetian kanthi ora sengaja kanthi cara bocah cilik, ora ana komplikasi sing serius. Gejala overdosis ora ana ing kasus kasebut.

Kadhangkala, rasa nyeri ing weteng, tekanan tambah, agitasi psychomotor lan gangguan turu, kelemahane, lan blanching kulit katon.

Nalika gejala kasebut katon, sampeyan kudu menehi wong arang aktif lan julukan.

Anak sing umur luwih saka 6 taun lan diwasa uga bisa mabuk kanthi akeh banyu. Flush ing weteng ora perlu. Ora ana antidote spesifik.

Efek sisih

Vibrocil meh ora nyebabake efek samping. Kadhangkala ana kobong entheng utawa garing saka mukosa hidung. Gejala ilang sawise ora ditindakake perawatan.

Formulir komposisi lan release

Obat iki kasedhiya ing bentuk gel hidung. Katon ora ana werna utawa rada kuning, kanthi aroma lavender sing padhang.

Komposisi obat kasebut yaiku:

  • phenylephrine lan dimetinden (zat aktif);
  • benzalkonium klorida;
  • disodium fosfat anhidrat;
  • sitrat asam monohidrat;
  • ekstrak lavender;
  • ICCP;
  • sorbitol;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Gel Vibrocil ing kothak Vibrocil minangka golongan obat sympathomimetik. Tumindak tamba kasebut adhedhasar sipat saka loro zat aktif ing komposisi.

Phenylephrine ngrangsang reseptor alpha1-adrenergik, kanthi mangkono ngasilake efek vasoconstrictive. Akibaté, pembengkakan mukosa nasal lan sinus paranasal wis dikurangi lan bagéan nasal bisa diresiki. Fungsi epitélium lan mucous sing ora nyenengake ora diganggu.

Dimethinden tumindak minangka antagonis histamin reseptor H1 lan nduweni efek anti-gergasi. Iku uga ditrima dening akeh pasien lan nuduhake khasiat nalika nggunakake dosis cilik.

Urip rak

3 taun.

Kondisi panyimpenan

Panggonan ora bisa diakses kanggo bocah, suhu optimum nganti +30 derajat.

Istilah dodolan farmasi

Ora ana resep sing dibutuhake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe sistem kekebalan sing kuwat, mula aku suwe suwe suwe setahun. Aku tansah nandhang kelainan irung lan irung rye, sing tahan banget. Aku ngatur kanggo nyoba tetes lan sprays liyane, nanging gel Vibrotsil paling disenengi. Hidung diwiwiti sawetara menit sawise disuntikake. Sanajan aku nggunakake gel kanggo 5-7 dina, mambu wis dipesthekake. Kanthi obatan liyane, aku mandheg mambu. Aku uga ngucapake yen gel uga moisturizes irung, ora nimbulaké roso saka garing. Elizaveta, Tambov

Anak kasebut kadhangkala wiwit metu saka irung - akibat saka kabiasaan ala. Saka iki kerep mbentuk kerak bumi, lan suwene wektu sing terakhir uga muncul. Ing kasus kasebut, gunakake gel Vibrocil. Iku ambune kembang, saengga gampang gampang kanggo lubricate nostrils anak karo. Gel menehi moisturizes sumur sing lendhut, supaya ora ana bentuk kerak, lan bocah sing njupuk irung kurang. Kita nggunakake tamba luwih saka setahun, ora ngenali kecanduan lan efek samping. Svetlana, Lipetsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.