Vibrocil, nasal irungnya

Analog

getir njerone getir

  • Ora ana analogue

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane:

Liyane: irung kanggo irung saka alergi .

Rega

, 276 р. Rata-rata dodolan online * , 276 r. (15 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Obat kasebut dimaksudaké kanggo perawatan:

  • rhinitis akut (kalebu hidung ing selesma);
  • rhinitis alergi (kalebu sing katon ing latar mburi hay fever);
  • rhinitis vasomotor;
  • rhinitis kronis;
  • sinusitis akut lan kronis;
  • media otitis akut (minangka bagéan saka perawatan kombinasi).

Turunan Vibrocil diwenehake kanggo pasien sing nyiapake operasi ing irung. Uga, tamba mbantu mbusak edema saka mukosa nasal lan sinuses paranasal sawise surgery.

Dosis lan administrasi

getih seret Obat kasebut disuntikake menyang bagian njerone hidung sing wis dibersihake. Dosis gumantung umur:

  • bocah ing umur 1 taun - 1 irung ing saben irung 3-4 kali dina
  • anak umur 1-6 taun - 1-2 irung;
  • anak saka 6 taun lan wong diwasa - 3-4 irungnya.

Sajrone instillation saka liya kepala kudu miring Posisi iki kudu dikelola kanggo sawetara menit.

Contraindications

Obat iki ora bisa digunakake ing telung kasus:

  1. Hypersensitivity to the components.
  2. Rhinitis atrophik.
  3. Penerimaan saka inhibitor MAO sajrone utawa ing 2 minggu sadurunge wiwitan ngobati karo Vibrocil.

Tambah ati-ati nalika nggunakake obat kudu diamati ing pasien sing nandhang penyakit:

  • hipertensi;
  • arrhythmia;
  • atherosclerosis;
  • penyakit toroida;
  • glaukoma sudut-nutup;
  • prostat adenoma;
  • diabetes;
  • insomnia lan dizziness nalika njupuk sympathomimetics.

Pregnant lan lactation

getar Phenylephrine bisa duwe efek vasoconstrictor sing sistemik. Mulane, nggunakake obat ing wanita ngandhut lan lactating ora dianjurake.

Overdosis

Malah karo konsumsi obat kasebut ing bocah-bocah cilik, ora ana efek samping sing serius. Akèh sing ora nemu gejala.

Sawetara diidentifikasi:

  • sakit weteng;
  • tachycardia entheng;
  • Tambah meksa;
  • kulit pucet;
  • negara sing bungah;
  • insomnia;
  • kelemahane

Nalika gejala kasebut katon, areng lan julukan aktif kudu diwenehi marang wong kasebut. Sampeyan ora perlu ngumbah weteng. Anak-anak saka 6 taun lan wong diwasa bisa diwenehi kathah cairan kanggo ngombe.

Efek sisih

getih karo pipette Efek sisih nalika perawatan nganggo vibrocylom arang banget.

Ana uga kobong, kekeringan, ora nyenengake ing irung utawa irung. Yen efek sisih liyane katon, sampeyan kudu ngandhani dhokter sampeyan.

Formulir komposisi lan release

Obat kasebut disedhiyakake ing apotik ing bentuk tetes kanggo irung. Ing tampilan, solusi iki ora ana werna utawa rada kuning, mambu kaya lavender. Alat kasebut dikemas ing botol ml 15 ml.

Komposisi Vibrocil kalebu:

  • phenylephrine lan dimetinden (zat aktif);
  • 50% solusi benzalkonium klorida;
  • sitrat asam monohidrat;
  • sodium fosfat;
  • sorbitol;
  • minyak lavender;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

kemasan getar Vibrocil duweni 3 efek:

  • sempit pembuluh getih;
  • ngilangi gejala alergi;
  • nyuda swelling saka mucous.

Obat iku kombinasi. Ngemot 2 bahan aktif sekaligus - phenylephrine lan dimetinden.

Phenylephrine minangka sympathomimetic. Nalika ditrapake kanthi topikal, obat mung nyebabake pembuluh getih, nyegah alfa-adrenoreceptor, lan ngilangake membengkeake membran lendhut lan sinus paranasal.

Dimetinden - antagonis histamin H1-reseptor. Iku zat sing langsung gelut alergi.

Vibrocil dipigunakaké sacara topikal, saéngga konsentrasi zat aktif ing getih ora kena kanggo efektifitasé.

Interaksi karo obatan liyane

Sampeyan ora dianjurake kanggo gabungke obat kanthi:

  • Inhibitor MAO (mung 2 minggu sawise rampung administrasi, Vibrocil bisa diwiwiti);
  • antidepresan trisiklik;
  • beta-blockers.

Urip rak

3 taun.

Kondisi panyimpenan

Kanggo nyimpen ing panggonan sing dilindhungi saka bocah ing suhu nganti 30 derajat.

Apotik liburan

OTC.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis ngobati anak karo Vibrocil suwe, lan saiki aku kudu ngevaluasi dhewe. Aku wis kadhemen banget, sing berkembang dadi otitis media. Aku ngubur 3 irung ing wayah esuk lan sadurunge bedtime. Rontok hidung tiba kanthi cepet, supaya sampeyan bisa turu lan ora nyedhot Alla, Magnitogorsk

Aku kejiret saka bocah wadon umur 7 taun. Kula irung nyedhiyakake supaya aku mung bisa urip kanthi cangkemku. Kabeh bosom kasebut kanthi cetha banget, amarga nyeri, lan sirah uga wiwit pamisah. Aku ngetokake 4 tetes Vibrocil menyang saben irung sing mati lan sawise sawetara menit aku luwih apik. Sawise 5 menit, aku bisa wis ambegan jero. Petunjuk kasebut bisa nguburake irung nganti kaping papat, nanging mung loro sing cukup kanggo kula Lyudmila, Sevastopol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.