Vibrocil, semprotan

semprotan getar Analog

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane:

Rega

, 344 р. Rata-rata online rega * , 344 r. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Vibrocil ditrapake kanggo pasien kanggo penyakit lan kondisi kasebut:

  • rhinitis akut (kalebu hidung berair karo ARVI);
  • rhinitis kronis;
  • rhinitis alergi (kalebu sing ana ing latar mburi demam dengue);
  • rhinitis vasomotor;
  • sinusitis;
  • media otitis akut (perawatan adjuvant);
  • Preparation kanggo surgery ing irung;
  • bengkak saka membran mukosa irung lan sinuses sawise surgery.

Dosis lan administrasi

semprotan getar ing meja Anak-anak saka 6 taun lan diwasa diwenehake 1-2 sprays saka semprotan menyang saben irung 3-4 kaping dina. Injeksi obat kasebut minangka:

  1. Jaga ireng kanthi ireng.
  2. Sprayer kudu katahan kanthi tegas, tipis munggah.
  3. Ndhuwur sirah sakcara langsung, lebokake tip menyang irung sing jerone, remet dispenser kanthi gerakan sing cetha. Banjur pindhah saka irung lan unclench.
  4. Ing wayahe injeksi, rada inhale udhara kanthi irung.

Contraindications

Kontraindikasi mutlak kanggo panggunaan obat kasebut yaiku:

  1. Intoleransi kanggo komponen obat kasebut.
  2. Rhinitis atrophik (kayata tlaga kanthi discharge fetid).
  3. Resep saka inhibitor MAO (bebarengan karo Vibrotsil utawa ing 2 minggu sadurunge wiwitan nggunakake semprotan).
  4. Umur bocah nganti 6 taun.

Kanthi ati-ati, tamba kasebut digunakake kanggo:

  • penyakit jantung lan pembuluh getih (hipertensi, arrhythmias, atherosclerosis umum);
  • diabetes;
  • glaukoma sudut-nutup;
  • kelainan tiroid;
  • prostat adenoma;
  • Reaksi kanggo sympathomimetics (gangguan turu, pusing, dll).

Pregnant lan lactation

Dokter ora nyaranake nggunakake Vibrocil ing wanita ngandhut lan nyusoni.

Overdosis

botol semprotan getar Obat kasebut bisa nyebabake overdosis mung yen sengaja ditelan, sing luwih khas kanggo bocah cilik.

Riset nyathet yen ing kasus paling ora, ana gejala sing nguwatirake. Kadhangkala katon bisa:

  • insomnia;
  • hipertensi;
  • tachycardia;
  • sakit weteng;
  • blanching saka kulit.

Korban kudu langsung menehi areng sing aktif lan njupuk jugangan utawa ngombe banyu sing akeh. Ora ana antidote spesifik.

Efek sisih

Biasane obat kasebut bisa ditularake. Ing sawetara kasus, gejala kayata kobongan lan kekeringan irung sing diamati. Sawise nolak tamba, efek samping iki ilang.

Formulir komposisi lan release

Obat iki kasedhiya minangka semprotan siram. Dikemas ing botol botol ml 10 ml, dilengkapi semprotan.

Komposisi obat kasebut ngandhut komponen ing ngisor iki:

  • phenylephrine lan dimetinden (zat aktif);
  • sitrat asam monohidrat;
  • benzalkonium chloride (preservative);
  • sorbitol;
  • ekstrak lavender;
  • ICCP;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Spray kemasan getar Vibrocil - obat sing digabungake. Efek kasebut amergo isi rong zat aktif - phenylephrine lan dimetinden.

Phenylephrine termasuk kelas sympathomimetika. Nalika dipigunakaké topically, semprotan ningkatake alpha1-adrenoreceptors sing ditemokake ing urat mukosa hidung. Akibaté, prau sing sempit, pembengkakan membran mukosa irung lan sinus paranasal bakal ilang.

Dimetinden - antagonis saka reseptor H1 histamin. Thanks kanggo wong, ana relief gejala alergi.

Awit tamba kasebut digunakake mung topikal, efektivitas ora gumantung ing tingkat zat aktif ing getih.

Instruksi khusus

Durasi maksimum penggunaan Vibrocil 1 minggu. Sawise iki, kudu takon karo dhokter babagan kemungkinan perawatan karo obat ing mangsa ngarep.

Nalika nglamar semprotan luwih saka 2 minggu lan overdosis bisa dumadi:

  • tachyphylaxis;
  • rhinitis médis;
  • pengembangan sistem vasoconstrictor.

Interaksi karo obatan liyane

semprotan ilat vibrocil Gabungan Vibrocil karo obat-obatan saka 3 golongan ora diijini:

  • MAO inhibitors;
  • antidepresan trisiklik;
  • beta-blockers.

Yen pasien perlu njupuk inhibitor MAO, panggunaan Vibrocil kudu ditundhung lan dibaleni mung 2 minggu sawise rampung perawatan.

Urip rak

3 taun.

Kondisi panyimpenan

Simpen tamba ing temperatur nganti +30 derajat. Singidaken saka bocah-bocah.

Istilah dodolan farmasi

Ora ana resep sing dibutuhake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Botol dhewe nyenengake banget kanggo kula. Dheweke ora duwe dispenser, tinimbang dheweke kudu mencet botol kasebut. Iki nggawe luwih gampang ngontrol jumlah produk sing sampeyan suntik. Ing sawetara menit sawisé nyemprotake, hidung diwenehake. Efek iki ditindakake setengah dina, banjur digunakake semprotan maneh. Dina sabanjure dadi kurang bocor saka irung. Minggu kepungkur, ora ana alangan rhinitis alergi. Snezhana, Taganrog

Aku kepengin dadi kadhemen supaya aku mlaku nganti rong sasi karo irung. Banjur dheweke ora bisa ngadeg lan mlebu kanggo Laura, nanging dheweke nulis Vibrotsil ing bentuk semprotan. Kaget, mung 5 dina, kadhemen lemes. Aku nyuwun pangapunten bilih kula ngalami 2 wulan tanpa mangertosi obat punika. Anastasia, Vorkuta

Spray Vibrotsil maringi kula kanca. Panjenenganipun mbiyantu ngremenaken sedhèrèkipun putra. Aku duwe rhinitis kronis. Iku cukup kanggo aku ing konsep, ing kadhemen, kanggo nyekel sawetara jenis virus - lan miwiti kadhemen elek. Kabeh sing dipengini sadurunge mung menehi relief cilik, lan kanggo wektu sing cendhak. Nanging ing minggu nggunakake Vibrocil, kabeh gejala ilang. Aku maneh ambegan maneh. Aku bakal terus nggunakake alat iki. Anton, Samara

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.