Viru Merz

Analog

  • viru-mertz-1 Tromantadine

Antiviral lan adaptogen liyane

Rega

Ora kasedhiya kanggo Advertisement. Rincian barang pungkasan - 412 p.

Pandhuan kanggo nggunakake

Tabung marang latar mburi instruksi Viru Merz minangka agen antiviral antiherpetik kanggo panggunaan eksternal.

Obat kasebut nuduhake aktivitas terapeutik marang virus Varcelle-zoster, uga jenis infeksi virus herpes 1, 2, lan 4.

Cukup, nutup sel getih ing lambene, herpes genital lan shingles.

Apik banget yaiku nyatane yen virus ora ngalami resistensi kanggo komponen obat. Obat kasebut kanthi signifikan nyebabake proses penetrasi agen virus menyang struktur seluler.

Sawise nggunakake njaba saka gel Viru-Mertz pisanan, ana gejala klinis sing nyedhaki ciri infèksi virus herpes: gejala nyeri, kobong, gatal.

Amarga pemulihan tamba sing efektif banget bakal luwih cepet. Lan yen gel Viru-Mertz ditrapake ing wiwitan proses patologis (ing 2-3 jam wiwitan), banjur nyebarake proses infeksi kasebut bisa nyingkiri.

Indikasi kanggo diakoni

Tutup tabung Obat kasebut dianjurake kanggo digunakake ing tahap wiwitan pangolahan patologis sing ditimbulake dening virus herpes saka jinis kapisan lan kapindho. Umumé, indikasi kanggo nggunakake gel dikurangi kanggo patologi kaya:

  • Luka inflamasi ing kulit sing disebabake dening herpesvirus tipe 1 - karesikan ing lambe, pasuryan, irung;
  • Radang paru-paru virus ing tipe 2 herpes - karusakan ing membran lan kulit mucous ing wilayah genital;
  • Penyakit klinis pisanan saka infèksi sing disebabake virus Varcelle-zoster - herpes zoster .

Ing taun-taun pungkasan, akeh riset wis rampung babagan aktivitas Viru-Mertz ing pasien karo molluscum contagiosum. Akibaté, para ahli wis nyimpulake yen alat iki nduweni khasiat babagan terapi babagan virus iki, lan sawise perawatan ora ana kasus relapse utawa resistensi obat.

Dosis lan cara panggunaan

Inggris Preparation gel dileksanakake ing wilayah-wilayah sing kena infeksi, kira-kira 3-5 kali ing wayah awan, senadyan nggunakake sing luwih kerep bakal duweni efek positif ing tingkat gejala kasebut. Nalika nglamar tamba kudu disemprotake menyang lara. Duration of use ora luwih saka 5 dina. Yen, sawise rong dina aplikasi, ora ana perbaikan, sampeyan kudu mungkasi perawatan lan ngunjungi dokter.

Para ahli ngelingake yen efektifitas terapi tambah akeh nalika perawatan kasebut diwiwiti ing wiwitan pratandha awal, nalika penyakit kasebut mung diwiwiti kanthi nyata. Perlu dicathet yen panggunaan gel ora bisa nyegah infeksi karo herpes genital, saingga sajrone perawatan kasebut perlu supaya hubungan seksual, sanajan manifestasi klinis ora rampung. Aplikasi kasebut ora bisa ditrapake ing tamba ing wilayah mripat.

Contraindications

Panganggone tamba kasebut contraindicated:

  1. Ing ngarsane hipersensitivitas kanggo tamba;
  2. Kanthi ora duwe intoleransi kanggo komponen obat-obatan individu kayata thromantadine utawa paraben.

Ora disaranake nggunakake Viru-Mertz kanthi wangun infeksi virus herpes sing rumit.

Gunakake ing wanita ngandhut lan nalika nandang laktat

viru-mertz-2 Efek ing babagan nresep lan wanita ngandhut durung rampung rampung, mula para ahli ora nyaranake nggunakake gel ing perawatan wanita nalika lactation lan nalika ngandhut. Ing kasus sing khusus, obat kasebut diwenehake kanggo pasien ngandhut, nanging mung yen entuk manfaat kanggo ibu luwih dhuwur tinimbang ancaman anak.

Kamungkinan overdosis

Pabrik ora menehi data ing overdosis. Ora ana informasi babagan varian interaksi narkoba.

Efek sisih

Amarga nggunakake gel Viru-Mertz, ing kasus-kasus langka reaksi alergi bisa uga, malah kurang kerep dermatitis - kontak dermatitis, disertai kulit, sensasi gatal, sensasi kobong lan soreness.

Komposisi, farmakokinetik obat kasebut

viru-mertz-5 Bahan aktif utama yaiku tromantadine hydrochloride. Tambahan, komposisi ngandhut adjuvants kayata sorbitol, laktosa monohydrate, gietelloza lan asam sorbic, methyl parahydroxybenzoate lan banyu diresiki. Ombone, tamba katon kaya inti gel sing transparan saka warna kuning, coklat utawa ora ana warna.

Minangka kanggo sifat farmakokinetik, tamba kasebut diserep sasampunipun aplikasi. Sawise digunakake ing getih lan cipratan, zat aktif ora dideteksi.

Liyane

Obat iki disimpen ing wektu 3 taun sawisé produksi. Yen tabung dibukak, banjur kudu nggunakake gel ing wektu 6 sasi. Panyimpenan kudu dilakoni ing kahanan suhu sing ora luwih saka + 25 ° C, ing papan sing ora bisa ditemokake. Obat iki dirilis tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sajrone mangsa adhem, aku duwe perih ing weteng utawa tengen ing irung. Alami, fenomena iki rada ora nyenengake. Aku nyoba akeh, nanging ora tamba siji ketemu syarat sandi nganti aku tuku Viru Merz. Adhine menehi saran, sing uga saya terus-terusan nandhang masalah kasebut, lan dokter kanggo dheweke. Tuku, smeared kanggo sore telu. Esuke aku ngelingi yen kemerahan lan gatal wiwit mudhun, lan umpluk, sing mestine, ora katon. Sawise rong dina perawatan, ora ana pilek ing awak. Gedhe tamba. Natalia, Samara

Aku duwe ulcer genit sing cilik, dhokter ngidoni herpes genital lan nganjurake Viru Merz minangka obat sing paling efektif. Tuku, njebadi. Ing sawetara menit, rasa gerah entek lan sensasi kobong mudhun. Dina sabanjure, perih dadi luwih cilik. Umumé, Aku ngilangi penyakit. Obat iki cepet mbantu, supaya aku ora bisa ngomong apa-apa sing ala. Senadyan gel duwe kerugian - biaya rada cilik, nanging efektif. Vladimir, Moscow

Herpes ing lambé iku masalahku sing kerep, lan wiwit aku kerja minangka guru, aku butuh alat sing bakal mbantu aku kanthi cepet. Bubar aku nyoba gel Viru-Mertz, aku tuku tamba langsung nalika gejala muncul, mula aku bisa nyegah munculé perih. Apik banget karo obat kasebut. Saiki tansah tetep ing saham. Senajan alat iki ora murah, nanging mbantu. Elena, Ufa

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.