Vitagerpavak (vaksin herpes)

Vitagerpavac: Kultivar herpetic vaksin sing ora aktif, lyophilisate kanggo nyiapake solusi kanggo administrasi intradermal.

Sertifikat Pendaftaran: R No. 003193/01

Katrangan: massa amorf saka cahya kuning nganti pink. Hygroscopic.

Sifat imunologis: Vaksin ngrangsang mekanisme seluler saka resistensi awak manungsa menyang jinis herpes simplex Ι lan ΙΙ.

Vitagerpavac, vaksin

Bahan: Siji dosis vaksin (0.2 ml) ngandhut: Bahan aktif: spesies antiphase herpes simplex (HSV) spesies Ι lan II (strain US lan galur HV), ditampa dening reproduksi ing sel-sel kultivar ginjel monyet ijo Afrika (VERO B), diaktivasi dening formaldehida lan lyophilized kanthi tambahan medium sukrosa-gelatin minangka stabilisator.

Spesifikasi: formaldehida ora luwih saka 200 μg / ml; gentamicin sulfat ora luwih saka 40 μg / ml, sukrosa ora luwih saka 0,075 g / ml; Gelatosis ora luwih saka 0,01 g / ml.

Tujuan: Nyegah infeksi herpetic sing diakibatake dening jinis virus herpes simplex I lan II.

Dosis lan administrasi:

Vaksinasi ditindakake ing institusi medis kanggo tujuan lan miturut pengawasan dokter. Vaksin digunakake ing remisi, ora luwih awal saka 10 dina sawise ngilangi manifestasi klinis infèksi herpes.

Isi vial dibubarake ing 0.3 ml solvent (banyu sing steril kanggo injeksi). Kanggo nindakake iki, pelarut kanthi nggunakake jarum suntik kanthi jarum dilebokake ing botol karo vaksin, sing banjur guncang kanggo mbubarake isi kasebut. Produk sing dibubarake kudu dadi jambon sing amba utawa jambon rada opalescent kanthi werna kuning. Ketik mekanik sing katon kudu absen.

Dipun bibaraken vaksin ora kena panyimpenan. Obat iki ora cocog kanggo digunakake ing botol karo integritas, labeling, nalika owah-owahan warna, kadaluwarsa, yen ora disimpen kanthi bener. Bukaan botol kasebut, pembubaran obat kasebut lan prosedur vaksinasi ditindakake kanthi ngati-ati aturan aturan asepsis.

Obat kasebut ditindakake intracutaneously ing wilayah lumahing ing lengen ndhuwur ing dosis siji 0,2 ml (kontrol - pembentukan "kulit lemon"). Course vaksinasi kanggo infeksi herpes kulit lan membran mukosa diwangun saka 5 injeksi, sing dilakoni kanthi interval 7 dina.

Pasien karo infeksi herpes rumit (umume liwat 1 utawa luwih kaping sasi) ngobati injeksi sing kapindho lan sakteruse kanthi interval 10 dina. Sawise 6 sasi, ulang kursus vaksinasi (5 suntikan).

Efek sisih: Sawise introduksi vaksin ing individu bisa ngalami reaksi lokal lan umum. Reaksi lokal: sing dituduhake dening hiperemia kulit kanthi dhiameter nganti 2 cm sajrone dina pisanan lan sensasi kobong sing cepet banget ing situs injeksi. Reaksi umum bisa ditambahake ing suhu sing luwih tipis (ora luwih dhuwur tinimbang 37,5 ° C), kelemahane, tanpa perawatan.

Ing acara reaksi lokal lan umum sing luwih cetha utawa pangembangan exacerbation saka kakehan infeksi herpetic, administrasi tamba kudu ditanggepi. Vaksinasi bisa diterusake 14 dina sawise ngilangi manifestasi klinis infèksi herpes lan reaksi umum marang vaksin kasebut.

Interaksi karo obatan liyane: Kasus incompatibility karo obatan liya durung ditemokake.

Contraindications: 1. Infeksi herpetic ing tahap aktif (kambuh). Vaksinasi ditindakake ora luwih awal saka 14 dina sawise ilang manifestasi klinis. 2. Penyakit-penyakit sing akut lan infèksius. Vaksinasi ora ditindakake sadurungé 30 dina sawise Recovery. 3. Penyakit kronis ing tahap exacerbation utawa decompensation. 4. Neoplasma ganas. 5. Ngandhut. 6. Alergi kanggo gentamicin lan antibiotik liya saka gugus aminoglikosida.

Wangun produk: Ing botol 0, 3 ml. Siji dosis vaksinasi - 0,2 ml. Ing Pack saka 5 botol lan instruksi dienggo.

Umur urip: 2 taun. Panggunaan tamba kadaluwarsa ora tundhuk.

Kondisi transportasi: Obat kasebut diangkut miturut SP 3.3.2.1248-03 ing suhu saka 2 nganti 8 ° C. Jangka pendek, ora luwih saka 3 dina, transportasi ing suhu 9 nganti 18 ° C wis diijini. Aja beku.

Kondisi panyimpenan: Penyiapan disimpen miturut SP 3.3.2.1248-03 ing suhu 2 nganti 8 ° C, metu saka jangkauan bocah.

Kondisi vacation: Disedhiyakake dening resep.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.