Visa Murni Tear

Analog

vizin resik luh Ora ana analogue

Ana Vizin Klasik , kanthi bahan aktif liyane.

Rega

, 568 р. Rata-rata online rega * , 568 r. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Instruksi sing digunakake ngemot informasi babagan indikasi, overdosis, contraindications, cara administrasi lan salabetipun acara.

Indikasi

Obat iki digunakake kanggo:

  • Ngilangake sindrom dryness;
  • Ngurangi gangguan mata.

Cara resepsi

Vizin mandhap luh resik Manungsa waé! Sadurunge sampeyan miwiti nggunakake tetes Vizin, sampeyan kudu takon karo dokter.

  1. Wisuh tangan dhisik sadurunge miwiti prosedur;
  2. Tolak kepala lan alon-alon netes 1-2 tetes ing saben mripat;
  3. Yen sampeyan nganggo lensa kontak, sampeyan kudu dibusak sadurunge instillation;
  4. Supaya tetes kanggo disebarake sacara merata kabeh mata sawise instillasi, perlu ngenteni detik 5;
  5. Sawise rampung prosedur, tutup tutup.

Tetes kudu ngubur kaping 3-4 / dina.

Manungsa waé! Nalika instillation bisa kabur ing sesanti. Iki cukup normal lan rauh liwat.

Contraindications

Sampeyan kudu ora njupuk alat ing ngarsane kahanan kasebut, uga penyakit kayata:

  • Alergi marang komponen individu saka pengobatan;
  • Penyakit-penyakit sing ditularake saka mripat (mbutuhake konsultasi medis).

Pregnancy

Kanggo njupuk tetes nalika meteng / nyusoni, sampeyan kudu takon karo dokter (ophthalmologist).

Overdosis

Ora ana kasus overdosis sing kacathet nalika periode penggunaan.

Acara ala

wedi ngresiki wedhi wee kothak Nalika nggunakake awak sabar bisa menehi respon ing wangun kondisi kaya:

  • Tampilan kobong, nyeri ing mata;
  • Redness saka mata, ndeleng kabur;
  • Pupil dilation lan tingling.

Yen sampeyan nyedhiyakake syarat kasebut, sampeyan kudu langsung nyuwun dhokter.

Komposisi

Unsur utama obat kasebut yaiku TS-polysaccharide. Unsur tambahan minangka komponen kaya benzalkanium klorida, banyu, mannitol, dehidrofosfat natifatidrat, lan natrium dihydrogen fosfat monohidrat.

Pharmacology and pharmacokinetics

resik luapan vizin ing packaging Obat iki ngandhut TS-polysaccharide, kang ing komposisi cedhak karo komposisi luh manungsa. Nduweni efek lokal. Durasi saka efek kasebut yaiku 4-8 jam.

Obat kasebut ngidini:

  • Ningkatake stabilitas film (luh);
  • Nyedhot mata garing;
  • Nyedhiyani hidrasi tahan dawa ing mripat.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Visin tamba ing wangun sing disegel bisa disimpen ora luwih saka 2 taun. Ing wangun mbukak, umur simpenan wis sithik nganti sasi.

Obat kasebut kudu disimpen ing suhu nganti 25 derajat. Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake Vizin tetes yen integritas paket wis kompromi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Titik iki minangka kasetyan nyata kanggo kula. Saka angin ing mripat mejet potongan cilik kaca. Nalika dheweke ditemokake lan duwe mripat, dheweke bisa ngowahi abang lan lara. Umumé, aku ora bisa kerja normal, amarga mripat iki terus nyirami. Nanging, sawise nggunakake Vizin pisanan, pain ilang ilang, lan ing telung dinane mripatku bali menyang normal. Ing cara iki, aku ngerti menawa presenter TV ngubur obat iki ing ngarepe eter, supaya katon jelas. Irina, 34, Moskow

Vizin Pure Tear - iki gedhe irungnya. Kita nggunakake dheweke karo bojoku, amarga Dheweke tetep konco roda, lan aku ing komputer. Kita banget seneng karo tetes, amarga padha becik ngurangi ketegangan, lemes lan kekeringan. Alena, 25 taun, St. Petersburg

On duty, aku kudu terus-terusan ngubengi kutha ing mobilku. Mesthi, iki ora bisa mengaruhi kondisi mripatku. Ing kawitan, aku nandhang sangsara nganti suwe, nganti bojoku ngutus aku menyang dokter mata, sing mratélakaké tetes Vizin Pure Tear. Mesthine, nggaya rega, nanging efek kuwi worth. Umumé, kondisi mata saya suwe. Aku seneng banget karo efek obat Vizin Pure Tear. Alexey, 45, Volgograd

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.