Vizin Classic

Analog

drops vizin

Ana Vizin Pure Tear , nanging ngandhut bahan aktif liyane.

Rega

, 292 р. Rata-rata online rega * , 292 r. 15 ml.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Vizin Classic - irungnya populer. Obat iki nduweni aksi sing cepet lan langgeng, uga safety, supaya bisa diwenehake marang bocah-bocah umur rong taun.

Indikasi

Vizin digunakake kanggo ngurangi mripate mata lan dadi gedhe amarga alergi utawa paparan kumelun, ngagem lensa kontak, bledug, cahya. Obat kasebut mbantu karo penyakit kayata:

  • Konjungtivitis alergi;
  • Pembengkakan lan gangguan saka konjungtiva.

Maca liyane babagan produk mripat alergi ing kene .

Dosis lan administrasi

Obat kasebut ditindakake 1-2 irisan ing saben mripat, nulungi endhas. Kanggo merata distribusi solusi, sampeyan kudu kedhip. Maksimum 4 dina nggunakake terus, luwih - mung kanthi ijin saka dokter.

Mbusak lensa kontak sadurunge instillasi. Nganggo maneh kasebut diijini sawise 15 menit.

Sampeyan bisa nggunakake Vizin kanggo perawatan lan nyegah masalah mripat.

Contraindications

Aja ngubur tamba kanggo bocah-bocah ing umur 2 taun, uga kanggo wong-wong sing nandhang penyakit:

  • dystropi kornea epiteli endothelial;
  • glaukoma sudut-nutup;
  • hypersensitivity kanggo komponen.

Pregnant lan lactation

Amarga kemungkinan efek samping, ora dianjurake kanggo nggunakake obat ing wanita ngandhut lan nyusoni. Dokter bisa milih wong Vizin, nanging mung sawise ujian lan analisis risiko sing mungkin.

Overdosis

Pilih ml 15 ml Dosis beracun obat - 0,01 mg / 1 kg bobot. Nalika sampeyan bisa entuk:

  • ngantuk;
  • arrhythmia;
  • suhu kurang;
  • apnea;
  • hypotension kaya kejut;
  • koma;
  • mual;
  • mriyang;
  • gangguan;
  • anggota badan;
  • pulmonary edema;
  • kelainan mental;
  • penahanan jantung.

Utamané résiko overdosis sing kacathet ing bayi lan bocah cilik menawa tamba ditelan. Iki bisa nyebabake depresi PNS, panahan ambegan lan ambruk.

Nalika gejala overdosis pisanan katon, sampeyan kudu ngombe areng aktif, ngumbah weteng lan nelpon dhokter. Bantuan kesehatan kalebu:

  • inhalasi oksigen;
  • janjian dana saka kejang;
  • yen tekanan tambah, injeksi intravena phentolamine;
  • kanthi gejala amarga mblokade reseptor m-cholinergic - administrasi panangkepan fisikostigmine.

Efek sisih

mripat katon Ing sawetara kasus, marang latar mburi obat bisa:

  • sensasi kobong;
  • membran mukus garing;
  • hiperemia;
  • denyut jantung;
  • sirah;
  • lethargy;
  • tambah sweating;
  • Tambah meksa;
  • kabutuhan kabur;
  • iritasi konjungtiva.

Ana uga sawetara laporan sing minangka asil saka perawatan jangka panjang karo Vizin, xerosis saka conjunctiva muncul ing pasien - iki pangatusan lan disintegrasi sakteruse.

Formulir komposisi lan release

Vizin Classic dipamerake ing apotik ing bentuk tetes mripat ing botol ml drop ml 15 ml. Komposisi saka solusi kasebut yaiku:

  • tetrizolin (zat aktif) - 0,5 mg / ml;
  • asam borat;
  • disodium edetate;
  • solusi benzalkonium klorida 17%;
  • borate lan natrium klorida;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Vizin irungnya Tetrizoline ngaktifake reseptor alpha-adrenergik, nanging ora ana efek ing reseptor beta-adrenergik. Efek utama saka obatan yaiku penyempitan pembuluh getih lan nyuda edema tissue.

Tindakan Vizin wiwit 60 detik sawise instilasi menyang mata, lan wektu nganti 4-8 jam.

Pharmacokinetics saka tamba durung diteliti kanthi rinci.

Interaksi karo obatan liyane

Dilarang kanggo gabungke Vizin kanthi telung kelompok obat:

  1. Inhibitor MAO.
  2. Tegese nambah tekanan.
  3. Antidepresan trisiklik.

Kanthi nggunakake Vizin bebarengan karo dana kasebut, ana risiko nambah efek vasoconstrictor lan paningkatan tekanan.

Instruksi khusus

Klasik Vizin 15 ml Sajrone periode nggunakake Vizin, sampeyan ora kudu nyandhang lensa kontak alus, amarga ana kemungkinan transparan sing bakal diganggu.

Sawise tanggal kadalu warso, ora mungkin tuang solusi menyang sistem limbah utawa mbuwang ing dalan, amarga ora aman kanggo lingkungan. Obat kudu dilebokake ing tas lan dibuwang menyang tong sampah.

Urip rak

3 taun. Botol sing mbukak bisa disimpen nganti 4 minggu.

Kondisi panyimpenan

Panggonan ramah bocah. Suhu paling optimal nganti 30 derajat.

Apotik liburan

OTC.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Nalika aku teka nggolek kanca sing duwe asu utawa kucing, mripatku mulai banyu lan isin. Ing kasus kasebut, aku langsung nyelehake Vizin kanthi gulung menyang saben mata. Sawise 1-2 menit, dadi luwih gampang, kemerahan lan kabeh ora nyenengake. Aku nggunakake piranti ora saben dina, nanging mung nalika ngurus rambute kewan. Mangkono, mulane, aku ora ngalami overdosis lan efek samping. Inna, Tomsk

Aku duwe alergi sing nggegirisi kanggo donya. Ing musim semi, nalika srengenge wiwit sumunar, kapiler saya nyebul lan mata saya langsung dadi abang, kaya mutan. Aku mutusake kanggo tuku Vizin, amarga dheweke dikenal akeh. Meh langsung dadi luwih gampang. Saiki aku ngajak wong-wong mau saka musim semi nganti musim gugur, nalika srengenge durung cetha. Zhenya, Voronezh

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.