Visoptic

Analog

visoptic

Deleng tetanduran mata antiallergik .

Rega

, 193 р. Rata-rata online rega * , 193 r. (15 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

kothak visoptik Pangobatan tetes mata Visoptic ditemtokake kanggo kondisi kaya:

  • Catarrhal wangun conjunctivitis;
  • Iritasi konjungtiva, contone, amarga pengaruh faktor apa: cahya sing cerah, kosmetik, bledug, lensa kontak, banyu klorinasi;
  • Bentuk alergi saka konjungtivitis .

Cara resepsi

Pasien luwih saka 3 taun diwenehi VisOptic 2 tetes 2-3 kali dina. Enemake ing kanthong konjungtiva ngisor saka mripat sing kena pengaruh.

Obat iki ora bisa dijupuk nganti suwe! Ing norma kanggo Tetrizolin - 5 dina, takon karo dhokter sampeyan babagan duration perawatan lan ngilangi antarane kursus.

Contraindications

kemasan visoptik Contraindications kanggo njupuk ubat VisOptic kahanan kaya:

  • Glaukoma;
  • Gagal jantung ing wangun akut;
  • Dystrophy Corneal;
  • Infeksi bakterial ing mripat;
  • Alergi marang komponen sing nggawe obat kasebut.

Kajaba iku, tamba kudu uga ora diwènèhaké yen awak manca wis tiba ing mripat, lan uga kanggo pasien enom sing umur durung tekan telung taun.

Kanthi ati-ati, tetes mripate bisa ditrapake kanggo hipertensi, aneurisme, diabetes, arrhythmias, hyperthyroidism, pheochromocytoma, penyakit jantung lan babagan vaskular, uga nalika inhibitor MAO utawa cara liya sing nambah tekanan getih.

Pregnancy

Manungsa waé! Sadurunge nggunakake obat kasebut kudu takon dhokter.

Obat Visoptik bisa digunakake kanggo ngobati mata nalika ngandhut / nyusoni, nanging manfaat sing dituju kudu ngluwihi resiko tumrap janin.

Overdosis

tetes visoptik Ing kasus overdosis, pasien nduweni mual, dilatasi pupil, convulsions, arrhythmia, sianosis, dyspnea, demam, edema pulmonary, hipertensi. Kajaba iku, kondisi kasebut bisa nyebabake rasa ngantuk, bradikardia, hipotermia, koma.

Ing bocah, overdosis ngasilake dhéwé ing wangun depresi CNS, sing diiringi hipotensi, ngantuk, ngetokake sweating, lan kejutan.

Minangka perawatan, sampeyan kudu njupuk areng aktif, ngumbah weteng, lan ngombe obat antipiretik lan anticonvulsant. Yen sampeyan pengin ngurangi tekanan getih, pentolamine 5 mg ditampa kanggo 0,9% larutan sodium klorida. Solusi sing ditularake kudu ditransfer sacara intravena ing 100 mg.

Acara ala

Antarane acara ala bisa diidentifikasi kaya mangkene:

  • Sensasi, hiperemia, pupil dilebur, tekanan intraokular meningkat;
  • Tambah tekanan, nyeri sirah, tremor, tachycardia, drowsiness, dizziness, insomnia, hyperglycemia, kekirangan umum, manifestasi alergi, uga gangguan ing jantung.

Komposisi

mripat visoptic Dhasar utama: tetrizoline hydrochloride.

Kajaba iku, komposisi uga kalebu sodium tetraborate decahydrate, asam boric, banyu, disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride.

Pharmacokinetics

Kanthi nggunakake lokal, panyerepan sistemik kurang. Efek wis dirayakake sajrone 2-4 menit lan suwene 8 jam.

Liyane

Didol tanpa resep. Obat Visoptik sing ora mbukak bisa disimpen ora luwih saka 5 taun. Ing wangun mbukak, umur simpenan dijedhes nganti 4 minggu.

Manungsa waé! Yen gaya positif ora ditindakake ing 48 jam pisanan, banjur tamba ora diterusake. Sabanjure sampeyan kudu ngontak dhokter.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku mung tresna kasebut tetes. Ing esuk iku tansah kaya wedhi ing mripat - soko nemu krim wengi ing mripate, banjur mung njagong ing komputer. Kathah tetes I am not fit, amarga pinched. Titik sing padha ditransfer kanthi apik, lan kabeh abang dibusak. Iku kasihan sing sampeyan ora bisa terus aplikasi. Alexandra, Moskow

Titik visoptik kanthi becik nyuda rasa lara, uga pethikan saka mripat. Ing mangsa panas, putri lan aku tindak menyang segara. Sawise dina ing pantai, putriku tangi ing wayah esuk lan wiwit sambat kobong, lan nandhang lara ing mripate. Ing tengah medis kita diwenehi tetesan kasebut. Ing instillation pisanan saka putri felt sensation tipis kobong, nanging abang langsung liwati. Ing wayah wengi, maneh mabur, nanging ora ana rasa kobong. Esuke, ora ana jejere penyakit keloron. Penggantian banget kanggo obatan dipublikasi.

Panganggo anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.