Kabeh wong pengin ngerti babagan thrush, nanging padha wedi takon

Wong mlarat Pitakonan: Apa jamur inguinal ing wong-wong nyebabake pamriksan?

Jawaban: Kandidiasis jantan ora langsung ndadekake kamungkinan ing konsepsi, amarga ora ndadekake kualitas sperma. Nanging iki ora ateges yen perawatan kasebut ora bisa ditindakake. Mung amarga penyakit iki nyebabake rasa nyusahake lan rasa ora nyaman nalika ngobati, cacahing saluran kasebut nyuda banget. Dadi, kamungkinan konsepsi wis dikurangi. Nanging, aktivitas jamur lan multiplicity bisa nimbulaké inflamasi sistem reproduksi lan nimbulaké pelanggaran aliran banyu mani.

Pitakonan: Sawisé operasi circumcision, risiko panularan sing didhukung isih tetep?

Wangsulan: Sawise tetak, epitel sing dikubur, garing lan ditutupi karo mikrokompresi, dibentuk ing situs bekas tilas mucous. Ing kahanan kaya mengkono, mikroflora (normal lan patogen) berkembang ora stabil, mula kemungkinan dadi gerah karo candidiasis tetep.

Pitakonan: Cara ngobati sariawan ing wong ing omah?

Jawaban: Yen ana sawetara alasan sampeyan ora duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake dermatolog ing klinik sing paling cedhak, nyoba obah antifungal kayata Flucostat , Nystatin , Ketoconazole - obatan kasebut bisa ditemokake ing wangun tablet lan krim. Sampeyan bisa nyoba resep-resep populer, nanging sampeyan kudu ngerti yen ora menehi efek terapeutik utawa efek banget banget.

Pitakonan: Yen pasangan sampeyan duwe thrush, bakal dheweke katon ing kula sawise jinis seksual sing ora dilindhungi?

Wangsulan: Pitakonan iki ora bisa dijawab kanthi ora jelas. Fungi Candida bisa uga ditulihake saka pasangan kanggo partner, lan uga, yen sampeyan bisa ngalami kekebalan awak, yen sampeyan njupuk obat-obatan sing ora stabil (antibiotik utawa glukosa costeriods) utawa ngalami diabetes.

Anggota kulawarga lanang sing duwe hubungan seks karo pasangan sing padha jarang kena infeksi. Kasunyatan iku kanthi kontak intim saka kanca biasa ora ana tabrakan antarane mikroorganisme "wong" lan "alien". Nalika mitra anyar teka ing kontak, strain miwiti perang karo siji liyane, lan yen patogen menang, banjur infeksi candidiasis ana.

greengrocery-397512 T: Apa aku duwe jinis karo thrush?

Jawab: Urologists ora nyaranake, nanging ora nglarang. Nanging perlu dipertimbangake yen ing sajroning sesambungan, microtrauma saka mukosa zakar bisa kedadeyan, lan iki ditrapake karo kandidiasis lanang sing abot lan kuwat. Nanging, nalika perawatan candidiasis, perlu nggunakake kondom supaya ora nginfeksi pasangan. Larangan ing jinis ditrapake mung yen infeksi wis nyebar menyang organ urin.

Pitakonan: Apa cairan whitish saka uretra ing kandidiasis normal?

Wangsulan: werna karacunan kandhutan ing candidiasis putih, konsistensi discharge apik. Discharge sing padha ditularake ing gonorrhea lan chlamydia (discharge putih kanthi tinge kuning utawa kehijauan), lan uga nunjukake inflammation saka appendages. Apa kudu saran kanggo saran.

Pitakonan: Apa produk susu, bir, alkohol diselesaikan nalika sariawan?

Jawaban: tabung ditrapake ing produk susu mung ing susu, produk susu, normalizing biocenosis usus, sabanjure, welcome. Bir minangka produk sing nyebabake fermentasi ing usus, supaya ngombe, uga kvass lan anggur, bakal entuk sementara kanggo diet. Sampeyan ora perlu nglebetake ati lan alkohol liyane, amarga wis angel banget kanggo ngilangi obat antijamur.

Nalika gejala thrush pisanan katon, aja kepencut lan aja ndhelikake kondisi sampeyan saka pasangan utawa dhokter. Malu saka penyakit iki ora worth iku. A visit to urologist bisa dadi kawilujengan kanggo kesehatan pria.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.