Milih obat kanggo sariawan ing wanita

Thrush minangka penyakit inflamasi sing asale saka asil saka jamur kaya jamur saka Candida genus. Thrush utawa candidiasis minangka rasa gatal sing ora karu, kobong lan methik abot saka vagina. Ngobati penyakit bisa kanthi bantuan obatan kanggo nggunakake lokal lan domestik. Carane ngobati sariawan ing wanita, sampeyan bakal sinau saka artikel iki.

Pangobatan

Lilin paling efektif Kabeh obat kanggo thrush ing wanita dibagi dadi 2 kelompok. Klompok pisanan kalebu obat kanggo panggunaan lokal - ointments, suppositories, suppositories vagina . Klompok liya kalebu obat kanggo administrasi lisan - tablet .

Obat-obatan lokal mulai ngobati sariawan ing wanita, lan ancang-ancang kanggo iki digunakake kanthi aktivitas antimikotik. Pasien sing paling kerep diwènèhaké:

  • Clotrimazole (analogue - Kanesten , Antifunginol, Candibene ). Clotrimazole digunakake kanggo enem dina, nggunakake 1 lilin ing wayah wengi. Obat iki duweni efek hambat ing sintesis ergosterol, sing minangka komponen paling penting saka jamur kasebut.
  • Natamycin (analogue - Pimafucin , Primafungin ). Obat iki bisa digunakake sajrone meteng, yaiku keuntungan. Bahan aktif ing preparation nyumbang kanggo nglanggar integritas membran sel ing patogen lan fungsine. Suppositories digunakake sapisan dina kanggo siji minggu.
  • Miconazole (analogue - Mikozon , Ginesol, Daktarin ). Lilin Miconazole digunakake ing minggu kasebut. Obat iki ora nyebabake dysbiosis ing vagina, nuduhake efektifitas ing thrush kronis ing wanita. Iku nduweni aksi antifungal lan antibakteri, zat aktif, sing minangka bagian saka obat, nglanggar sintesis jamur intraselular, sing mengarah menyang pati.
  • Ketoconazole (analogue - Livarol ). Ketoconazole duwe efek sing meh cepet, nanging kanthi nggunakake jangka panjang, obat kasebut bisa ngalami resistensi kanggo obat kasebut.

pil Waca liyane: Milih lilin murah lan efektif .

Ati-ati! Sampeyan bisa ngobati sariawan ing wanita karo preparasi lokal kanggo 2-7 dina. Ing wektu njupuk obat-obatan lokal, kudu dilakoni kanthi cara nyegah solusi disinfektan soda utawa kalium permanganate.

Obat kanggo administrasi lisan nduweni efek sing efektif ing candidiasis, nanging kudu dimakmune sing uga bisa nyebabake efek negatif ing ati lan ginjel. Mulane akeh pil sing didol mung dening resep .

Yen dosis ora ditularake utawa obat antipake ditindakake kanthi ora bener, jamur infèksius bisa ngalami resistensi obat, sawise iku bakal luwih angel kanggo ngobati candidiasis.

Kanggo perawatan thrush ing wanita, Flucostat lan analoge sing paling kerep diwenehake yaiku: Fluconazole, Mikoflucan, Mikomax, Diflucan . Ing kasus kandidat, siji tablet fluconazole bisa uga cukup. Nalika ngobati bentuk penyakit, tamba kasebut digunakake miturut skema khusus: tablet digunakake ing dina pisanan, kaping papat lan kaping papat saka perawatan.

Saliyane kanggo terapi utama

Sawise pungkasan perawatan, microflora vagina asring nyedhaki. Kanggo ngatasi lan nyegah kambuh, uga kanggo nyegah, sampeyan bisa nggunakake probiotik khusus:

Soda Soda minangka obat sing paling populer kanggo wanita, ing babagan efektifitas yaiku jamur kaya ragi sing mati ing lingkungan alkali. Ngumbah adoh karo baking soda nyumbang kanggo ngrusak struktur kandidiasis lan nyegah pertumbuhane. Kanggo nyiyapake obat gawe krim njupuk siji sendok teh baking soda lan dissolve ing liter banyu nggodhok. Solusi sing diasilake digunakake minangka flushing lan douching.

Maca liyane babagan douching kene .

Sampeyan bisa uga kepengin weruh artikel liya babagan pilihan tamba:

Deleng supositoria murah

Rantai farmasi diisi karo obat-obatan saka maneka warna formulir. Paling dikenal yaiku pil sing sampeyan kudu ngombe lan ngenteni efek. Ing ginekologi, supositoria vagina luwih umum digunakake, lan tablet ing tambahan. Ana akeh alat kanggo perawatan candidiasis, carane milih sing bener?

Maca ...
Analog flucostat Rusia lan manca
Fluconazole

Analog sing populer ing zat aktif sing diprodhuksi ing Prancis, Swiss, Hongaria, Slovenia, India. Kabeh padha beda-beda ing rega, efek samping, bentuk release, metode panggunaan, instruksi khusus, contraindications.

Maca ...
Pil Thrush Efektif kanggo Wanita
pil

Thrush ora sacara sengaja diklasifikasikaké minangka penyakit umum. Iku belongs kanggo penyakit infèksius, lan jamur Candida minangka paukuman. Penyakit ora mung nyebabake rasa ora nyenengake, nanging uga ndadekake masalah.

Maca ...