Zalain, lilin

Analog

Suppository Zalain

Rega

: 526 р. Rata-rata online rega * : 526 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Lilin "Zalain" minangka supositoria vagina khusus, efek utama yaiku antikulat aksi. Asring diwenehake marang pasien sing wis didiagnosis karo infeksi vagina, uga lilin iki kanthi efektif digunakake kanggo nambani candidiasis vulvovaginal - sawijining penyakit sing disebabake dening Candida.

Komposisi obat kasebut

  • Ing basis tamba iki yaiku sertaconazole nitrat (zat aktif ing siji suppository yaiku 300 mg);
  • Komponen liya - suppotsir lan vitepsol, yaiku lemak padhet, lan uga oksida silikon koloid. Supositorat digunakake, sing digunakake kanggo perawatan lokal, bentuk oval biasa. Padha duwe tekstur waxy, padha ora dibédakaké karo anané ambu.

Contraindications

  • Lilin "Zalain" kategoriné ora nyaranake supaya nggunakake ing acara sing sabar duweni hipersensitivitas marang salah sijine komponen sing minangka bagian saka obat kasebut.
  • Ing kasus nalika pasien ngalami sensitivitas (kanthi tembung liya, reaksi alergi ana ing wong) kanggo obat liyane saka grup obat-obatan ing ngendi zat imidazole asalé. Penting kanggo ngerti!

2921 Titik penting kanggo nambani infèksi jamur yaiku anané gejala sing diwenehake: ana kobong lan gatal ing vagina, discharge vagina, lan liya-liyane. Sadurunge miwiti perawatan, penting banget kanggo nemtokake jamur Candida ing awak, sing dumunung ing mukosa vagina, lan mung banjur wiwit mbusak penyebab penyakit.

Sajrone perawatan karo lilin "Zalain" perlu rampung ngilangi kabeh faktor higienis sing kontribusi kanggo pangembangan luwih saka jamur.

Dokter nyaranake menawa ing perawatan, yen bisa, kanggo ngendhaluhi hubungan intim, lan supaya perawatan kasebut dadi paling efektif perlu ngundhakake pitakonan saka perawatan bebarengan saka pasangan seksual.

Uga elinga yen zat-zat sing minangka bagian saka obat iki, kaping pirang-pirang nambahake kemungkinan kondom nalika ngobati. Yen sampeyan, senadyan peringatan, mlebu hubungan intim, lilin "Zalain" kudu dilakoni sawisé sawisé hubungan intim, sawise kabeh prosedur kesehatan.

Asam deterjen sing dipigunakaké ing kamar mandi kudu diilangi sacara sampurna nganti infèksi rampung rampung.

Ngandhut lan nyusoni

Apa sampeyan bisa nggunakake lilin "Zalain" nalika meteng - ora ana jawaban sing tepat kanggo pitakonan iki. Penggunaan sertaconazole nalika meteng lan laktasi ora dilakoni. Nanging yen kita nyatakake yen sawise administrasi obat kasebut absorpsi ora diamati, uga nyatane yen ing akeh kasus, kanggo nyingkirake infeksi kasebut, perlu nggunakake kasebut sepisan, bisa dicatet yen panggunaane cukup dimungkinake. Kanggo kaputusan final, dhokter kudu netepake risiko potensial lan manfaat nggunakake Zalain kanggo ibu lan bayi utawa anak.

Sadurunge njupuk obat kasebut nalika meteng utawa dipakani (lan liyane, kanthi cara iki uga), takon spesialis!

Lilin "Zalain" ora mengaruhi kemampuan wong ngontrol kendaraan utawa ngerjakake mekanisme mbebayani sing mbutuhake koordinasi gerakan sing tepat.

Fitur sawijining nggunakake

Partner krim Gegayutan interaksi tamba karo obat-obatan liyane: tambalan obat bebarengan karo macem-macem spermisida lokal ora disaranake, amarga Zalain ngilangi efek utama.

Fitur aplikasi: minangka aturan, kanggo entuk efek lilin sing dikarepake "Zalain" dilebokake ing tempek mung sapisan.

Sawetara menit sadurunge sampeyan bakal nggunakake obat iki, sampeyan kudu njamin kemurnian organ genital njaba. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu nggunakake mung alkali utawa sabun netral.

Kanggo ngenalake lilin perlu kanggo wengi, banjur, yen sampeyan ora bakal metu saka amben. Suppository kasebut dipasang ing posisi horisontal (ing sisih mburi) sing jero jero ing vagina.

Ing kasus yen kabeh gejala penyakit jamur saka tempek ora dilewati sawise nggunakake obat sing siji, iku worth repeating prosedur, nanging iki bisa rampung ora luwih awal saka ing minggu.

Nalika nerangake infeksi organ organ lan kulit sakitar kulit, banjur menyang supositoria uga kena nambah obat "Zalain" sing diterbitake ing bentuk krim.

Efek samping bisa

xl38347 Efek sisih langka banget. Kadhangkala pasien duwe sensasi sing kobong ing jero vagina lan gatal. Gejala kasebut cepet ilang tanpa intervensi njaba. Ing ngarsane efek samping kasebut, tamba ora mbatalake, amarga kabeh iku dianggep khas banget lan asring malah nunjukake nganggo efektif obat kasebut.

Alahan alergi ora mungkin.

Tip kanggo nyimpen obat "Zalain": sampeyan kudu nyedhiyakake regime suhu kurang saka 30 ° C, supaya tetep adoh saka sinar srengéngé langsung.

Obat iki kasedhiya tanpa resep.

Ulasan

Tindakan lilin "Zalain" disabetake! Pak Guru ginel kula nyerataken dhateng kula, nanging, ing saleresipun, kula mboten nginten punapa-punapa. Telung dina sawise aku sijine ing siji supositorial, kabeh gejala sariawan ilang lan ora bali. Ing wektu sing padha, tamba iki ora mung trep lan efektif, nanging uga aman. Lilin gampang banget diselehake, sanajan akeh volume sing nyengsemake ... Aku krungu ana wong sing nyelehake Zalain maneh, nanging mbantu aku sepisanan! Masha Kurganova, Saratov

Aku langsung kesengsem karo kasunyatan yen tamba iki kudu dilebokake mung sapisan. Aku ora setya dawa lan prosedur sing gampang banget! Nanging sanajan aku wiwitan ora ngandel yen siji lilin bakal nylametake kowe saka masalah sing nyiksa aku kanggo taun-taun. Nanging kabeh luwih becik tinimbang aku mikir! Ana sawetara kobong sawise nggunakake lilin, nanging kabeh cepet lunga kanthi gejala ngganggu. "Zalain" pancen dadi agen antijamur sing kuat banget. Anna Bochkareva, Moskow

Lilin banget! Kanthi bantuan, aku nyingkirake jamur nalika ngandhut. Aku nyoba liya-liyane, nanging "Zalain" mung mujizat. Kanggo kula, ora ana efek samping sing dibukak, kabeh apik banget. Ing dina, kira-kira, lilin rampung metu, lan kabeh gejala kasebut ditindakake! Larisa Manzyuk, Pskov

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

5 komentar

  • Gulnur :

    Good day! Aku banget disenengi obat iki, iku pancene mbantu akeh lan trep, senadyan biaya. A gynecologist ora prescribe kula apa-apa, boten mbantu. Ing minggu liyane aku bakal nyoba maneh, kanggo prophelaxis.

  • Mary :

    Good day!
    Aku nyoba nomer orgomnoe beda obatan. Nanging kanggo panyuwunku, ora ana sing mbantu. Babagan Zaloin dhéwé nemu rekomendasi ing Internet, amarga tangane mung bisa digarap. Tuku, nyoba ... lan babagan mukjijat !!!! Aku ora nyana efek kuwi ... Obat sing apik lan bener banget !!

  • Mata-mata :

    Nalika milih perawatan, kabeh iku mesthi wae, nanging Zalain teka lan mbantu aku langsung! Sawise nggunakake lilin, kondosia saya ora ana maneh manifests dhewe, lan aku ora ngelingi efek samping.

  • GPO :

    Aku wis ngucapake AKU DIREKSI

  • Karina f. :

    Hello everyone, aku diwenehake dening gynecologist Zalain, ana thrush. Aku seneng efek, sing utama yaiku cepet lan ora larang kanggo kabeh perawatan. Luwih muput iki ora nempuh marang aku. Aku nyaranake.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.